Author |
Topic |
|
kreso_stanic
Senior Member
Croatia
1504 Posts
Member since 18/12/2002 |
|
Bob
New Member
Croatia
262 Posts
Member since 21/05/2003 |
Posted - 31/05/2003 : 14:34:44
|
>kreso_stanic: >eto od 21.5. broj strip-crtaca (profesionalnih) na ovom forumu po >tko zna koji put se povecao.
I sad nas je cetvero? Malo je to...
>ja sam tek danas skužio da je i bob forumaš i zato bih mu zaželio >dobrodošlicu.
Fala, Kreso! Jos sam tamo na nekom malom threadu, ali cim bude neka zanimljivija tema dolazim odma!
Hm... Kao na primjer ova gdje je pisalo moje ime pa sam se narcisoidno odmah pojavio...
>macan, bob, parlov, gacic,......
Jel' to po nekom odredjenom redosljedu? HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!
Bajdvej, super ti je Nero!
B. |
|
|
kreso_stanic
Senior Member
Croatia
1504 Posts
Posted - 31/05/2003 : 15:56:55
|
quote: Bajdvej, super ti je Nero!
hvala baš sam prije par mjeseci želio iskopati stare prve izbore koje sam redovito kupovao od 1 do 4 razreda, ali nakon 2 sata pretumbavanja sobe shvatio da ih je moja draga mama sve bacila u smece! sve, osim jednog: slucajno je sacuvan 61. broj- onaj s m.mackom na naslovnici. unutra je još jedan genijalan strip- mulci (talaja-sudžuka). e, to su bili pravi stripovi. to su bili jedni od mojih prvih i najdražih stripova- na tom sam se "obrazovao".
testis unus testis nulus= mudo jedno ko nijedno http://kresh.batcave.net |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
kreso_stanic
Senior Member
Croatia
1504 Posts
Posted - 31/05/2003 : 18:03:16
|
quote: Originally posted by Markos
nisu samo njih 4. Tu su Darko Perovic, Esad Ribic...Esad se istina samo logirao:-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
e, da na darka perovica sam zaboravio, a za esada- tko zna, mozda se jednom odluci pridruziti u raspravama kao macan (i on je cini mi se dugo bio samo logiran)
testis unus testis nulus= mudo jedno ko nijedno http://kresh.batcave.net |
|
|
Profa
Average Member
Croatia
933 Posts
Member since 08/03/2003 |
Posted - 31/05/2003 : 18:11:43
|
nisu samo njih 4. Tu su Darko Perovic, Esad Ribic...Esad se istina samo logirao:-)
Bas sam danas bio s Miletom iz Hladnog piva na rucku, pa mi je rekao:"Os da te upoznam s Esadom? On ti je iz Gajnica." Rekoh, "Drugi put." Dosta smo piva popili, a treba na koncert Pusenja i Stampeda na Jarun. |
|
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 31/05/2003 : 23:30:02
|
quote: Originally posted by Profa
Bas sam danas bio s Miletom iz Hladnog piva na rucku, pa mi je rekao:"Os da te upoznam s Esadom? On ti je iz Gajnica." Rekoh, "Drugi put." Dosta smo piva popili, a treba na koncert Pusenja i Stampeda na Jarun.
Hvalimo se, a? Btw. ja sam Bobu vec poželio dobrodošlicu ali poželjet cu mu opet. Živio!
Last night I was in the kitchen when I lost my glasses. I looked on all the shelves and in all the cupboards. I thought I'd put them in one of the drawers, but they weren't there. They certainly weren't on the table or on the floor. Had I left them at work? Were they in the car? Then I realized where they were. They were on my nose. |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
|
Topic |
|