forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Princ Valiant - forsspan
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/08/2003 : 14:41:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
To ce mu samo povecati prodaju
Go to Top of Page

Aleta
Starting Member

Croatia
19 Posts

Member since 19/08/2003

Posted - 12/09/2003 : 10:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Aleta a Private Message
[quote]Originally posted by mcn

S obzirom da slike znate, rekoh da reklamiram malo skorassnje izdanje Princa Valianta od Zagrebaccke naklade, komadichem predgovora (jest, jest, gotov je, joss da Tico zavrssi dizajn naslovnice pa mozze u tisak):

Pa mislim stvarno .
Tek sad sam ugledala ovaj forum . A koliko sam samo kopala ne bi li naišla na novosti o tome kad ce izaci strip. Ma to ti je kad na poslu koristiš Internet. Malo gužve na poslu i ode par tjdana...
Naravno sve ovisi o cijeni, ali posto je strip Valiant zakon, definitivno cu ga kupiti cim se pojavi...
Iako je nevjerojatno zanimljivo ovo što se desilo Halu (i ironicno) meni stvarno ne treba posebna reklama da bi strip kupila, hehe...
Bokic
Aleta
Go to Top of Page

Aleta
Starting Member

Croatia
19 Posts

Member since 19/08/2003

Posted - 12/09/2003 : 10:17:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Aleta a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

a ima li u knjizi objašnjeno na koji je nacin Valijant održavao frizuru, tada nije bilo trovremenskih taftova

Haha... To sam se i ja uvijek pitala...
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16651 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 12/09/2003 : 10:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
dobro a sad za ozbiljno kad ce napokon izac taj prvi broj
Go to Top of Page

Aleta
Starting Member

Croatia
19 Posts

Member since 19/08/2003

Posted - 12/09/2003 : 10:23:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Aleta a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

eh... stara prica...
ali neka, neka izadje cestito, Princ Valijant je nesto sto zaista treba imati cestito... Njega cak ni u WC-u ne bih citao :o)

Pošteno, nema kaj...

Aleta
Go to Top of Page

Aleta
Starting Member

Croatia
19 Posts

Member since 19/08/2003

Posted - 12/09/2003 : 10:26:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Aleta a Private Message
quote:
Originally posted by risbozg

dobro a sad za ozbiljno kad ce napokon izac taj prvi broj

Najozbiljnije. Kad izlazi prvi broj i gdje ce se moci kupiti?
Aleta
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 12/09/2003 : 22:44:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Macan je u Norveskoj, odgovorice to in za desetak dana kad se vrati (osim ako ne poslusa moj savet )
Go to Top of Page

Aleta
Starting Member

Croatia
19 Posts

Member since 19/08/2003

Posted - 15/09/2003 : 11:23:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Aleta a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Macan je u Norveskoj, odgovorice to in za desetak dana kad se vrati (osim ako ne poslusa moj savet )

OK.
Thanks,
Aleta
Go to Top of Page

Gand
Advanced Member

Croatia
3026 Posts

Member since 20/03/2002

Posted - 15/09/2003 : 15:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gand's Homepage  Send Gand a Private Message
Prosle godine na Inter Liberu vidio sma veliki HC album Princa Vailjanta, po formatu nesto veceg od onoga sto je izlazio u izdanju Marketprinta, i to bas negdje blizu standa ZG naklade. Zanima me WTF je to bilo i zasto u ovih skoro godinu dana nije pusten u prodaju, jer informacije koje sam dobio na standu su bile sljedece: "1. album je gotov i ide uskoro u prodaju, a tempo sljedecih bit ce 4 x godisnje."
Cijena tog jednog ako me pamcenje sluzi bilo je oko 300 kuna.

Well...
Jel to bio prototip, beta verzija, shareware, u name it, ili je stvarno album od tada gotov ali zbog razloga koje nikad necemo saznati nije dosao do trgovina?

--
[kazaliste sjena]
http://www.inet.hr/~zzmiric/
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16651 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 15/09/2003 : 16:20:36  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
sve mi se cini da taj isti album budeš videl i ove godine na istom mijestu samo bu zamijenili godinu izdanja prvog broja
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 20/09/2003 : 14:05:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Jel to bio prototip, beta verzija, shareware, u name it, ili je

To je bila maketa, a Melina bi mozzda mogla staviti link na pravi dizajn ... Melina?

mcn

Mali duchan mojih stripova je na Burzi pod AJM KLININ' AUT MAJ KLOZET - hvala ...
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5979 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 20/09/2003 : 15:51:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
Ili barem link na ovogodisnju maketu! :)

-|VJ|-
Go to Top of Page

Melina
Average Member

Croatia
641 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 21/09/2003 : 22:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Melina a Private Message
Evo, kao teaser , s obzirom da se radi o *RADNOJ* varijanti. Stavljam linkove, a ne slike, da ne zauzmem cijelu stranicu, pa klikajte.

Naslovnica:
http://free-zg.htnet.hr/melina/Radno/Valijant-naslovna-dio.jpg

Rasklopljene korice:
http://free-zg.htnet.hr/melina/Radno/Valijant-naslovna-manja.jpg

Uvodne stranice o Fosteru:
http://free-zg.htnet.hr/melina/Radno/Valijant-prijelom-1.gif

Melina
Go to Top of Page

Aleta
Starting Member

Croatia
19 Posts

Member since 19/08/2003

Posted - 24/09/2003 : 15:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Aleta a Private Message
quote:
Originally posted by risbozg

sve mi se cini da taj isti album budeš videl i ove godine na istom mijestu samo bu zamijenili godinu izdanja prvog broja

Hihi
Go to Top of Page

Aleta
Starting Member

Croatia
19 Posts

Member since 19/08/2003

Posted - 24/09/2003 : 15:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Aleta a Private Message
quote:
Originally posted by Melina

Evo, kao teaser , s obzirom da se radi o *RADNOJ* varijanti. Stavljam linkove, a ne slike, da ne zauzmem cijelu stranicu, pa klikajte.

Naslovnica:
http://free-zg.htnet.hr/melina/Radno/Valijant-naslovna-dio.jpg

Rasklopljene korice:
http://free-zg.htnet.hr/melina/Radno/Valijant-naslovna-manja.jpg

Uvodne stranice o Fosteru:
http://free-zg.htnet.hr/melina/Radno/Valijant-prijelom-1.gif

Nista mi se nije dalo otvoriti od svih ovih linkova...
Aleta

Melina

Go to Top of Page

Melina
Average Member

Croatia
641 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 24/09/2003 : 16:35:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Melina a Private Message
> Nista mi se nije dalo otvoriti od svih ovih linkova...

Ne znam zasto ti se nece otvoriti. Provjerila sam prije nego sto sam ih stavila, a provjerila sam i sada, i meni rade. Mozda je bio neki trenutni problem s HTnet-ovim serverom.

Melina
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/09/2003 : 16:46:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Meni isto rade. Vec kad se javljam, moram reci da mi se svidja dizajn, iako je totalno drugaciji od ovog starog na koji smo bili navikli. Mozda jedino staviti malo zivlje boje da bude malo upadljivije, npr. na naslovnici ono nebo je neke sivo/zeleno/plave boje, kao i cijela slika koja je nekako u sivim tonovima, pretpostavljam da si to namjerno tako odabrala? Ako jesi, onda zasto? Malo "patine"?

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 24/09/2003 : 19:09:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Malo "patine"?

Da izgleda ko novinski papir, ne?

mcn

Mali duchan mojih stripova je na Burzi pod AJM KLININ' AUT MAJ KLOZET - hvala ...
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16651 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 24/09/2003 : 20:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
bil sam na stranicama VaUUU jedan primjerak racunaj prodanim

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5979 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 24/09/2003 : 21:55:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
Meni su ove boje bas OK, podsjecaju na stara "kolorna" novinska izdanja.

-|VJ|-
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16651 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 25/09/2003 : 00:10:46  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
nek da i prvi list da pasemo oci

Go to Top of Page

Aleta
Starting Member

Croatia
19 Posts

Member since 19/08/2003

Posted - 25/09/2003 : 09:15:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Aleta a Private Message
quote:
Originally posted by Melina

> Nista mi se nije dalo otvoriti od svih ovih linkova...

Ne znam zasto ti se nece otvoriti. Provjerila sam prije nego sto sam ih stavila, a provjerila sam i sada, i meni rade. Mozda je bio neki trenutni problem s HTnet-ovim serverom.

Melina

Danas mi je sve proradilo! Super! Hvala! Naslovne su super, ali eto kad vec o naslovnima, ja bi za podlogu ubacila mramor sivu, a crvenu kao obrub slova naslova... Inace je ova crvena baš prava nijansa! Ni prežestoka tj. prekricava ni prezagasita!
Lijep pozdrav i ugodan suncan dan želim!
Aleta
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16651 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 25/09/2003 : 09:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
Aleta kaj buš kad te šef uhvati za vrijeme rada da radiš na STRipovi.COM
(prodaj mu prvi broj Princ Valijanta)

Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 25/09/2003 : 10:19:42  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
haha...ziveo vuk..hehe...nisu napisali u originalu ime PV-a,hehe...
inace super ako pocne da izlazi,...

...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje..
Go to Top of Page

Melina
Average Member

Croatia
641 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 25/09/2003 : 11:31:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Melina a Private Message
Evo objasnjenje za sve koji bi sada ceprkali :)

Naslovnica izgleda tako jer se trebala na neki nacin razlikovati od postojecih izdanja, a opet biti dovoljno prepoznatljiva. Kako izdavac planira izdati cijelu seriju albuma, trebalo je naci neki obrazac unutar kojeg ce se moci mijenjati slike, tako da sve funkcionira jednako i na prvom albumu i pet godina (knjiga) kasnije. Zato sam se ipak pored raznih kic mramora i pergament podloga, odlucila na cisci dizajn sa zagasitom crvenom (koja ima neke plemenite asocijacije :), a sto se tice ugasenih boja, meni se to vise svidjalo od zarkih boja - imaju veze i sa starim izdanjima, opci dojam je tako skladniji a i na prvom testiranju strip-znalaca (Hi, Bob! :) proslo je kao puno bolje. Odstupanje od ocekivanih standarda i "suvremenost" rjesenja cini koloriranje samo Valijanta a ne i ostalih elemenata.

Drago mi je da se i vama svidja. Biti ce nekih manjih izmjena (npr. kadar ce se mijenjati da bi odgovarao sadrzaju prve knjige), ali nacelno ce tako izgledati.

Melina
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000