U novim epizodama Zagora nema onog humora koji je davao kontrast dramaticnosti radnje.
Ipak hvala na spomenutim novijim epizodama, zahvaljujuci vama procitao sam (preko reda) 7 gradova Cibole a sad cu i Morsku stravu. Izgleda da sam više kinotecni tip coveka, ove nove epizode ne mogu mi nadmašiti i prosecnog starog Zagora, njegov i Cikov lik su mi vrlo bledunjavi ovde. Moja ocjena: previše uticaja Ken Parkera i Supermena, a zaboravlja se ko je bio Fantom.
U novim epizodama Zagora nema onog humora koji je davao kontrast dramaticnosti radnje.
Ipak hvala na spomenutim novijim epizodama, zahvaljujuci vama procitao sam (preko reda) 7 gradova Cibole a sad cu i Morsku stravu. Izgleda da sam više kinotecni tip coveka, ove nove epizode ne mogu mi nadmašiti i prosecnog starog Zagora, njegov i Cikov lik su mi vrlo bledunjavi ovde. Moja ocjena: previše uticaja Ken Parkera i Supermena, a zaboravlja se ko je bio Fantom.
Taj humor bi valjda trebale biti moronske cikove šale zbog kojih su neke stare epizode jedva citljive?
i medu starim epizodama ima necitljivih,sjetimo se onih epizoda iz lms-a, koje su osim par iznimaka jako loše, a što se novih epizoda tice, moram priznat da su boseli i buratini vratili zagoru snagu, morska strava, mortimer, nestali istraživac, vampir, osveta vudu...to sve spada u sam vrh zagora
Da, ima dobrih novih epizoda, ali ne mogu da se porede sa Nolitinim ni u cemu. Na stranu prvi Zagori, tad je jos Ferri radio one debilne scenarije a ni Bonelijev otac, Djan Luka Boneli nije bio bolji. Noliti (Serdju Boneliju) je jako malo vremena trebalo da se uhoda u posao i pocne raditi fenomenalne price
Dobre stare price su otprilike one na koje sad dolazi Ludens extra serija pa do Svemirske tamnice. Periodi do Vampira i od Tamnice do Nestalog israživaca su prilicno slabi. Tu sve skupa nema pet smislenih prica. Sad smo se riješili Nolittinih djecjih bolesti u extri još samo da sjaši ovaj Tonineli i ja sretan
ne bih se nikako složio da poslije svemirske tamnoce nema smislenih prica. baš naprotiv. zs od 600-1000 ima fantasticnih prica. možda je ipak to nostalgija kao što kaže dacdiesel.
Meni su u prosjeku starije epizode puno bolje, ali mi je drago sto sad imamo nove scenariste i nove crtace jer to stvarno daje novu svjezinu Zagoru. Sve bi postalo na isti kalup da nije bilo promijena. Koliko puta mozes ispricati slicnu pricu prije nego sto postane jednaka?
Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems.
Po meni so to Seminole, Osvetnici i Satko. Tužna prica s tužnim završetkom, a ovdje i place veliki Zagor. Zar nije on i covjek? Jedino što me je malo po malo smetalo so ove Chicove avanture na kraju! Ali ipak ide...
---dp---, o cemu Ti to? Na cijem spisku??? Samo sam komentirao sve odgovore na postavljeni topic, gdje se lijepo vidi da nema neke posebne favorizirane epizode, kako sam prvobitno mislio, nego da svatko voli sto je njemu drago. Meni su ove nove epizode Zagora ocajne, a posebno crtez.Meni je najbolji crtac Zagora Ferri, a Vama???
My soul is painted like the wings of butterflies Fairytales of yesterday will grow but never die I can fly - my friends...
Po meni je Zagor imao puno dobrih epizod, ali meni so se najbolje svidjele Seminole, Osvetnici i Satko.U ovih treh pricah se dogodi nešto što se do tada nikad nije.Zagor place po prvi put i kraj epizode nije baš sretan.Manetola kaže, da ce Seminole propadati, dok ne propadnu i tako se rastaejta u tugi, ali ipaku s radoscu u srcu!Tako barem ja mislim, molim, ovo mi je 1. reply!