forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Vas najomiljeniji/omrazeniji strip iz djetinjstva
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/06/2003 : 19:32:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Najdrazi mi je bio Zagor, a najmrzi Corto!

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/06/2003 : 05:27:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote by SejoSexon:

Samo mi je u nekom momentu dosadio, bas kao i Marti i Dylan... uostalom, jednom mi je i Zagor dosadio, pa sam menjao citavu kolekciju za "Politikine zabavnike". Kasnije sam opet poceo da ga skupljam. Inace, onaj sto si mi ga onomad poslao je super, a crtez je savrsen, bolji od Disoovog, mnogo
Go to Top of Page

mister no
Starting Member

72 Posts

Member since 29/07/2002

Posted - 27/06/2003 : 14:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mister no a Private Message
Kad sam ja mio mali citao se najvise medju rajom Zagor i Blek
Mister no, Ken Parker, Djudas nisu imali nikakvu vrijednost. Morao si da dajes dva tri za jednog Zagora.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 28/06/2003 : 05:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Dzudasa niej tesko skupiti, izaslo je jedva tridesetak epizoda... UStvari, da li neko zna tacno koliko ih je izaslo, ovo je podatak meni iz secanja...
Go to Top of Page

mister no
Starting Member

72 Posts

Member since 29/07/2002

Posted - 28/06/2003 : 08:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mister no a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Dzudasa niej tesko skupiti, izaslo je jedva tridesetak epizoda... UStvari, da li neko zna tacno koliko ih je izaslo, ovo je podatak meni iz secanja...

U Italiji je izaslo 16 brojeva, ja imam zadnja tri, ali neznam da li su ih nasi sve objavili........
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 28/06/2003 : 10:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
i u nas je izaslo 16 epizoda Dzudasa

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/06/2003 : 23:26:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

quote:
Originally posted by Dado

Ne postoji strip koji mi je mrzak, jer svaki strip predstavlja umjetnost
i prije svega neciji trud, zalaganje...

Dado govorimo kad smo bili mali,nisi valjda tako pricao kao klinac .
Dado kupuje strip na kiosku:"Molim vas teto mozete li mi dati zagorov strip tj. umjetnost koja predstavlja Ferrijevu genijalnost i dvije steke kubanske umjetnosti"?

I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.

Pa sto se cudis u Hercegovini su djeca pametna.

Ne volim razmisljati o djetinstvu kad su stripovi u pitanju.
Mozes li vjerovati da mi je Zagor bio najbolji pa onda Blek a Tex tek na cetvrtom,
petom mjestu poslije njih?
A nisam volio Mister Noa, Ken Parkera, Martin Mystere, Dylan Doga...
Srecom da covjek odraste...

Edited by - Dado on 28/06/2003 23:28:43
Go to Top of Page

mEtRiX
Senior Member

Croatia
1308 Posts

Member since 01/01/2003

Posted - 29/06/2003 : 00:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mEtRiX a Private Message
Ma meni je kao klincu najvece zadovoljstvo predstavljao dobri stari barbar Conan kojeg sam sa uzitom citao!

Enter the mEtRiX
Go to Top of Page

Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts

Member since 22/12/2002

Posted - 29/06/2003 : 00:33:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Thunderbolt a Private Message
E da.i on mi je bija zakon do negdje 4-5. r.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 29/06/2003 : 04:39:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Meni se Conan, nemam pojma zasto, nikad nije svidjao. Valjda zato sto je sirovina
Sto se tice Dzudasa, ni nega se uopste ne secam, cak ne znam da li mi se taj strip svidjao ili ne. Znam samo da se prva epizoda zvala "Takav je bio Alan Skot"
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000