Mislim da je u krizi, ali to se vise i ne moze nazvati kriza, jer je tako vec desetak i vise godina, pa su se izgleda tirazi stabilizovali na znatno manjoj brojki
Bila mi je devojka u Italiji, doduse turisticki i nije se setala po striparnicama... Naravno da sam je zamolio da mi donese svakog Zagora kojeg nadje na kioscima, nadajuci se da cu dobiti makar najnoviji redovni broj, pa majnoviji Ciko specijal, pa najnoviji Zagor specijal, eventualno poslednji maxi i Almannaco Avventura. Od svega toga, ona je jedva nasla, i to samo na jednom kiosku (na svim drugim kioscima mije nasla nijednog Zagora, dok je drugih Bonelijevih stripova bilo, sto znaci da se ne radi o tome da na tim kioscima nisu drzali Bonelijeve stripove), i to samo redovnu epizodu. Bila je u Veneciji, Padovi i Lidu. Ne mogu da verujem da se Zagorov tiraz tako brzo rasproda, ali fakat je tako. Dakle, Zagor se, iako sa ovim defektnim crtacima, ipak u Italiji jos uvek jako, jako dobro prodaje
Danas se moja braceda vratila iz Italija i kaze da nije nasla Zagora.Donila mi je najnovi Marti Mystere,Nathan,Tex(nuova ristampa,tra stelle).Zagora nema( ma prodaje se najbolje )
Pa Zagor slabo izlazi u Italiji... Samo redovno izdanje jednom mjesecno. Nema Tutto Zagor, niti Extra Zagor. Sve ostalo od njega rijetko... Pa me ne cudi što se teško nalazi. Zato izlazi sve moguce ostalo... Zato MM ima i BIS MM i extra MM i Storia Di Altrove. Tex i DD cak 2 reprinta.
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power...
quote by comicman: _____________________ Danas se moja braceda vratila iz Italija i kaze da nije nasla Zagora.Donila mi je najnovi Marti Mystere,Nathan,Tex(nuova ristampa,tra stelle).Zagora nema( ma prodaje se najbolje ) _____________________
Don felipe, nemoj citati samo naziv topica, vec procitaj i postove, pa ces mnogo toga saznati... uopste se ne prodaje tako dobro kao sto sam mislio kad sam postavljao taj topic...
quote by comicman: _______________________ mozda se Zagor lose prodaje,ali izlazice i u narednih 10 godina. MN je gotov za 2-3 godine _______________________
Salu na stranu, ja se zaista nadam da ce Boneli napraviti neki vazan zaokret u pogledu Mister noa kako bi mu vratio makar deo stare slave i citalastva.