Mora da su si italijani sami krivi što nece izlaziti u Australiji. Ja sam radio 2 mjeseca kod Italijana svojevremeno, to ti je takav mentalitet, ništa ne možeš na brzinu da dogovoriš a opet ništa ne možeš razvlaciti kod njih. Moje mišljenje je da si trebao osobno da se dogovaraš i to za stolom za vreme rucka (italijani imaju obicaj da jedu i piju citav sat) jer možda Max Bunker ni nezna dobro engleski pa mu je možda sekretarica zaebala posao, šta ti ja znam...
bas sam bio u Milanu prije par mjeseci no njega nije bilo - a drugi u uredu jedva da pricaju engleski. Bio sam ga profulao a nisam se mogao vratiti, imao sam posla drugdje...
Inace ugovarao sam iskljucivo sa njime, on se jos uvijek sam brine za sve te stvari. Engleski mu je inace vrlo dobar.
Šteta stvarno za taj projekat, no pustimo sad to, hteo sam da ti napomenem (iako nije toliko važno), ako se budeš odlucio za izdavanje Zagora u Australiji, nemoj ponoviti greške Zlatne Serije i Slobodne Dalmacije nego pocni ti lepo od prvog broja pa nastavi redom, cuvaj da ti epizode ne budu imale štampano ono "nastavlja se" jer to u Ameriki i Australiji ne prolazi, tako sam negde cuo...