quote by piquet: _________________ original br 436 "il libro del demonio" mi je jedna od najljepših naslovnica od još neobjavljenih prica. dp da li imaš tu epizodu i kakva je prica? _________________ Na zalost, nemam, ali imam nastavak... to je prica koju je crtao Casaro. Jedini koji je od njega gori (kad je Zagor u pitanju) su Laurenti i Chiarola, pa je nisam cak ni prelistao sa nekim uzitkom...
da li je netko primjetio da je u nastavku željeznog narednika na puno mjesta uletio michele pepe kao crtac. laurenti loš!??? meni je apsolutno fantastican. tri puta odjedanput sam procitao pocetak kradljivca sjena. odlican!
Prica u Zeljeznom naredniku je samo modifikacija price jedne od prvih epizoda Komandanta Marka ( ZS 90: Herojska predstraza; 1996. izdao ju je i Porin-strip kao dio dvobroja na A4 formatu ).
da li je netko primjetio da je u nastavku željeznog narednika na puno mjesta uletio michele pepe kao crtac. laurenti loš!??? meni je apsolutno fantastican. tri puta odjedanput sam procitao pocetak kradljivca sjena. odlican!
U ovom se broju dakle prvi put pojavljuje slikar Henry "Kradljivac sjena" Summers kojeg Zagor srece u epizodi "Aljaska". A ja sam davno razbijo glavu u kojoj se epizodi prije Aljaske pojavljuje taj lik.
ko sad to crta? gamba il laurenti? ovu sa tim slikarom crta laurenti, to imam kraj talijansko, i nije mu bas neki debi sjajan. onda ide feri sa snjeznom epizodom , i prva i zadnja od deviscovija, ona sa veribadom i umanjivanjem zagora.
*-*"The only thing we have to finde out, is what to do with the time that is given to us."*-*