Author |
Topic  |
VJ
Advanced Member

Croatia
5982 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 15/07/2003 : 07:36:06
|
quote: ali je po mojom nerilima ocena ocuvanosti tog stripa bila izmedju 4+ i 5-
Izvana je u biti jos OK, neka 4- ali fali prva stranica s naslovom. 
quote: BTW Vedrane, jesi li nabavio u medjuvremenu bolji primerak?
Nisam jos. Bas mi je nedavno jedan tip ispred nosa pobrao 18.000.000 kn na lotu a ja sam se vec spremao kupiti taj Zagor a i ostale koji mi fale. 
-|VJ|- |
 |
|
marti
Junior Member

Germany
321 Posts
Member since 22/03/2003 |
Posted - 17/07/2003 : 23:17:45
|
pa u Darkvoodu cijena stripova zavisi od ocuvanosti stripa recimo MM i DD glanceri kostaju nekih 3-4 € po komadu u svakom slucaju skupo za nase uslove tamo ali mi kolekcijonari to kupujemo kao da je na snizenju pa posao cvjeta ;-)))))))))))))
RGHRRR HRMRGRRRR |
 |
|
fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts
Member since 13/07/2002 |
Posted - 21/07/2003 : 01:51:10
|
meni je kupovina u Alan Fordu bila ok jer je covjek na svom mjestu a vecina starudija koje sam ja trazio bile su vrlo jeftine stoga ako netko kupuje par stripova pa se zali onda je o tome suvisno govoriti.nemozes traziti popuste na nekoliko komada.s druge strane,u Darkwoodu su neke cijene malo munjene ali ipak pojedini broj imas u nekoliko cijena ovisno o ocuvanosti.stoga ima za svakoga po nesto. |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 02/08/2003 : 22:13:21
|
quote by VJ: ______________ Nisam jos. Bas mi je nedavno jedan tip ispred nosa pobrao 18.000.000 kn na lotu a ja sam se vec spremao kupiti taj Zagor a i ostale koji mi fale. ______________ Pa, sve u svemu, taj koji si dobio od mene je daleko od lose ocuvanog... ipak su tvoja merila, ponavljam, previsoka po tom pitanju, posebno kad se uzme u obzir da je to broj 7. S druge strane, drago mi je da jos uvek imas moj primerak stripa jer sam ja od tebe u zamenu za njega dobio dosta toga plus jos ponesto na poklon :o) |
 |
|
VJ
Advanced Member

Croatia
5982 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 02/08/2003 : 23:52:09
|
quote: Originally posted by ---dp--- Pa, sve u svemu, taj koji si dobio od mene je daleko od lose ocuvanog... ipak su tvoja merila, ponavljam, previsoka po tom pitanju, posebno kad se uzme u obzir da je to broj 7. S druge strane, drago mi je da jos uvek imas moj primerak stripa jer sam ja od tebe u zamenu za njega dobio dosta toga plus jos ponesto na poklon :o)
Ma kad dobijem nesto u zamjenama ili ispod cijene (dosta ispod cijene :)) a radi se o starijoj stvari koja nije bas super ocuvana onda to ostavim kao "privremeno rjesnje" dok ne nadjem bolje, medjutim kako stalno ulece nesto novo ta "privremena rjesenja" na zalost ostaju i stalna.
-|VJ|- |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 03/08/2003 : 03:45:43
|
:o) pa bolje je "privremeno resenje" + jos mnogo toga, nego samo jedno "stalno resenje"... necu da kazem da je vazniji kvantitet, ali kad je kvalitet zadovoljavajuci, onda i kvantitet pocinje da dobija svoj smisao :o) |
 |
|
Topic  |
|