forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Darkvood
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

VJ
Advanced Member

Croatia
5982 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 15/07/2003 : 07:36:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
quote:
ali je po mojom nerilima ocena ocuvanosti tog stripa bila izmedju 4+ i 5-
Izvana je u biti jos OK, neka 4- ali fali prva stranica s naslovom.

quote:
BTW Vedrane, jesi li nabavio u medjuvremenu bolji primerak?
Nisam jos. Bas mi je nedavno jedan tip ispred nosa pobrao 18.000.000 kn na lotu a ja sam se vec spremao kupiti taj Zagor a i ostale koji mi fale.

-|VJ|-
Go to Top of Page

marti
Junior Member

Germany
321 Posts

Member since 22/03/2003

Posted - 17/07/2003 : 23:17:45  Show Profile Show Extended Profile  Send marti a Private Message
pa u Darkvoodu cijena stripova zavisi od ocuvanosti stripa recimo MM i DD glanceri kostaju nekih 3-4 € po komadu u svakom slucaju skupo za nase uslove tamo ali mi kolekcijonari to kupujemo kao da je na snizenju pa posao cvjeta ;-)))))))))))))

RGHRRR HRMRGRRRR
Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 21/07/2003 : 01:51:10  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message
meni je kupovina u Alan Fordu bila ok jer je covjek na svom mjestu a vecina starudija koje sam ja trazio bile su vrlo jeftine stoga ako netko kupuje par stripova pa se zali onda je o tome suvisno govoriti.nemozes traziti popuste na nekoliko komada.s druge strane,u Darkwoodu su neke cijene malo munjene ali ipak pojedini broj imas u nekoliko cijena ovisno o ocuvanosti.stoga ima za svakoga po nesto.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/08/2003 : 22:13:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote by VJ:
Pa, sve u svemu, taj koji si dobio od mene je daleko od lose ocuvanog... ipak su tvoja merila, ponavljam, previsoka po tom pitanju, posebno kad se uzme u obzir da je to broj 7. S druge strane, drago mi je da jos uvek imas moj primerak stripa jer sam ja od tebe u zamenu za njega dobio dosta toga plus jos ponesto na poklon :o)
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5982 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 02/08/2003 : 23:52:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---
Pa, sve u svemu, taj koji si dobio od mene je daleko od lose ocuvanog... ipak su tvoja merila, ponavljam, previsoka po tom pitanju, posebno kad se uzme u obzir da je to broj 7. S druge strane, drago mi je da jos uvek imas moj primerak stripa jer sam ja od tebe u zamenu za njega dobio dosta toga plus jos ponesto na poklon :o)

Ma kad dobijem nesto u zamjenama ili ispod cijene (dosta ispod cijene :)) a radi se o starijoj stvari koja nije bas super ocuvana onda to ostavim kao "privremeno rjesnje" dok ne nadjem bolje, medjutim kako stalno ulece nesto novo ta "privremena rjesenja" na zalost ostaju i stalna.

-|VJ|-
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 03/08/2003 : 03:45:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
:o)
pa bolje je "privremeno resenje" + jos mnogo toga, nego samo jedno "stalno resenje"... necu da kazem da je vazniji kvantitet, ali kad je kvalitet zadovoljavajuci, onda i kvantitet pocinje da dobija svoj smisao :o)
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000