Author |
Topic |
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 22/07/2003 : 10:47:03
|
quote: Originally posted by big joco
quote: Originally posted by SejoSexon
U mome gradu Stocu, BIH, ima jedan momak, sada vec ima 27 godina, koji je bio sjajan fudbaler, 92. je trebao preci u mostarski Velez, no od toga nista nije bilo zbog rata. 1993. ja bio tesko ranjen i izgubio je desnu nogu a desna ruka mu je oduzeta.
On nije dobio nikakvu donaciju a vi i dalje razmisljajte o smislu ovog topica (koji je za mene glup).
Pa ratni invalidi u normalnom svetu dobivaju ratne penzije a i donacije dobrih ljudi (pogotovoo takvih koji zaraduju evre)
Ako je covek izgubio sedam zuma, bolje da mu šaljemo umesto stripova pare, da si sredi zubalo!
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
momak je tada imao 17 godina, nije bio u vojsci, tako da ne dobiva nikakvu penziju od drzave
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
|
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
|
Hit
Junior Member
Croatia
334 Posts
Member since 31/10/2001 |
|
fumettisti
Senior Member
Croatia
2265 Posts
Member since 13/07/2002 |
Posted - 23/07/2003 : 01:10:39
|
ja i dalje mislim isto,imam stripova koje bih ionako trebao pokloniti ali cu to ipak uciniti u slucaju ako netko doista treba neke stvari a nema love,nije stvar u izreci:nemam love,salji vec u tome da ipak postoje ljudi koji neke stvari nemogu imati upravo zbog nedostatka para.u tom slucaju bih svakome poslao ono sto bih imao na raspolaganju. |
|
|
Topic |
|