Author |
Topic  |
comicman
Senior Member

1684 Posts
Member since 17/04/2002 |
|
miha
Advanced Member

3628 Posts
Member since 05/05/2003 |
Posted - 21/07/2003 : 18:37:50
|
U pravu si, ja sam malo prilagodio broj da je lakše izracunati broj stanovnika po kiosku, ali uostalom u Italiji postoji bezbroj neregistriranih lica pa mislim da nisam ni mnogo pogrešio sa procjenom 80 miliona, a za koji dan bice jih milijun više nego juce.
|
 |
|
comicman
Senior Member

1684 Posts
Member since 17/04/2002 |
|
miha
Advanced Member

3628 Posts
Member since 05/05/2003 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 21/07/2003 : 19:13:32
|
Miha je vjerojatno uracunao mnogobrojno domicilno stanovnistvo Vatikana i San Marina:)) Papa kupuje Zagora redovito, a kardinal Echegary mu cenzurira golotinju (npr. ona naslovnica s bermudama je promijenjena i zagor nosi dugi mantil u Arizoni!)
I can't believe these psychotic trees are still here, ruining my Angrenost and hurling themselves to Orthanc!! |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 02/08/2003 : 22:13:24
|
quote by VJ: ______________________ Ako si vidio Ferrijev crtez vidio si i Vernijev. ______________________ Nije valjda Verni tako blizak Ferriju... ja sam ga gledao na skenivima preview-a, jedte da je kopija Ferrija, ali nije bas isti kao Ferri... (samo jedan je Ferri) :o)
quote by miha: ______________________ A onaj Veribed (very bad - cool ime) stvarno ima nezamisive pronalaske, prvo neku strašnu bombu, pa onda nevidljivu tekucinu a sad opet verovatno neke opijate. Kad procitate ovog Zagora pitacu vas je li se to Zagor stvarno umanjio ili se samo radi o metafizicnim prividenjima? ______________________ Naravno da se smanjio... a smanjio se zato da bi krenuo u potragu za tipom koji je maznuo Veribedovu formulu za smanjivanje i smanjio sam sebe i pobegao. Dakle, Zagor je u stripu, nakon smanjivanja, mnogo manji od ovog na korici (na korici je skoro k'o casa, a u stripo je toliki da je skorpion s kojim se borio deset puta veci od njega)
quote by D.J.: _________________ O.K. Miha. U Italiji je dosad crtao ove Martije: Martin Myst¨¨re nn. 103, 127bis, 129, 130, 142, 158, 159, 172, 173, 182, 183, 184, 195, 200, 207, 208, 222, 223, 242, 243, Martin Myst¨¨re Extra 12, Martin Myst¨¨re Extra 22. _________________ Da, ali u Martiju Devescovi nije ni priblizno tako dobar kao u ovo Zagoru... ustvari jeste on odlican, ali je ovog Zagora uradio tako dobro i verno onom pravom Zagorovom liku i docarao ga je bolje cak i od Donatelija, pa zato ovaj crtez nekako stavljam ispred ostalih Devescovijevih radova. Inace, radio je i jednog Martija kojeg je izdao "Vannini"
quote by Curunir: _____________________ Nije, perspektiva je taman. Mornaricki kolt s pocetka 19. stoljeca, iznimno duge cijevi. Jedino sto Zagor uvijek puca neprekidno, sto je nemoguce jer do 1860-ih nije bilo nego single action (SA) revolvera.....nategni,pucaj,nategni,pucaj etc.:))))))))))) _____________________ :o))) Zagor to radi tako brzo da crtac to crtezom ne moze ni da docara, pa se zato na crtezu ne vidi kad on nateze :o)))
quote by Curunir: ________________________ Papa kupuje Zagora redovito, a kardinal Echegary mu cenzurira golotinju (npr. ona naslovnica s bermudama je promijenjena i zagor nosi dugi mantil u Arizoni!) ________________________ Da, ali papa koj redovnije kupuje Mister Noa, inace bi i u Italiji vec odavno bio ukinut :o))) |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 03/08/2003 : 06:04:29
|
dp, vidi se da si se vratio. Svi Zagorovi topici su isplivali na povrsinu. Znas ti sto je dobro. 
Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems. |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
Topic  |
|
|
|