Author |
Topic  |
kanex
Starting Member
Serbia
3 Posts
Member since 21/07/2003 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 21/07/2003 : 20:36:09
|
vannini je crko. sad system izdaje KP.
I may not know much about USA, but I know two things: Justin IS gay Britney AIN'T no virgin |
 |
|
Turbo
Senior Member

USA
1536 Posts
Member since 12/06/2003 |
Posted - 21/07/2003 : 21:06:41
|
quote: Originally posted by kanex
Da li ima ikakve sanse da se kod nas pojavi neko strip izdanje sa Bonelijevim junacima? I sta se desilo sa Vannini Edicijama koji su prestali da izdaju Zagora, Mister No , DD, MM u Srbiji?
i meni je cudno kako to da u Srbiji nema nikakvog izdavaca Boonelijevih stripova. Ali neka ostane tako.Ako neko drugi bude nudio stripove u Srbiju umjesto Tallya onda ce Tally zaustavit produkciju nasih stripova jer mu nece biti dovoljna samo Hrvatska kao trziste.
Ako hoces kupit stare ili nove stripove na engleskom ili francuskom jeziku kao Asterix,Spirou, Flash Gordon,Tintin,Lucky Luck,Gaston,Le secret de l'espadon ... samo mi posalji mail : zetina60@hotmail.com |
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
|
dimi
New Member

Serbia
235 Posts
Member since 12/11/2002 |
Posted - 21/07/2003 : 22:13:00
|
Nema potrebe,sve nove(a i stare)Bonelijeve stripove imas u striparnicama,osim ako bi neko iz Srbije hteo da izdaje nesto sto hrvati jos nisu(nekog Bonelijevog junaka).Pare su najveci problem.Ko bi ovde kupovao stripove kada dosta ljudi tesko zivi(stara prica). |
Edited by - dimi on 21/07/2003 22:13:38 |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 21/07/2003 : 22:43:34
|
Boze najgore mi je kada neko ko nema pojma pokusava da odgovori na pitanje.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
 |
|
big joco
Senior Member

.jpg)
Slovenia
1713 Posts
Member since 27/05/2003 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 22/07/2003 : 00:26:20
|
quote: Originally posted by Turbo
quote: Originally posted by kanex
Da li ima ikakve sanse da se kod nas pojavi neko strip izdanje sa Bonelijevim junacima? I sta se desilo sa Vannini Edicijama koji su prestali da izdaju Zagora, Mister No , DD, MM u Srbiji?
i meni je cudno kako to da u Srbiji nema nikakvog izdavaca Boonelijevih stripova. Ali neka ostane tako.Ako neko drugi bude nudio stripove u Srbiju umjesto Tallya onda ce Tally zaustavit produkciju nasih stripova jer mu nece biti dovoljna samo Hrvatska kao trziste.
Ako hoces kupit stare ili nove stripove na engleskom ili francuskom jeziku kao Asterix,Spirou, Flash Gordon,Tintin,Lucky Luck,Gaston,Le secret de l'espadon ... samo mi posalji mail : zetina60@hotmail.com
Ti me uvijek nasmijes koliko si ocajan sa svojim znanjem...    Kad drugi put budes citao neke topice po forumu stripovi onda citaj do kraja, a ne samo prvi red... Bernard, odnosno Ludens izdaje Bonellijeve stripove ali ne i na podrucju Srbije, Tally izdaje nesto drugo...ali necu ti reci sto.  |
 |
|
Turbo
Senior Member

USA
1536 Posts
Member since 12/06/2003 |
Posted - 22/07/2003 : 01:28:51
|
pa dobro sada dobar je onaj moj odgovor samo sam umjesto Tallya treo stavit Bernia
Ja vas ucim francuski, kako pise rijec na francuskom tako je i izgovarajte: ZDRAVO=SALU, sta radis=kes ke cu fe |
 |
|
XIII
Senior Member

Serbia
1013 Posts
Member since 05/05/2002 |
Posted - 22/07/2003 : 01:37:26
|
quote: Originally posted by dimi
Nema potrebe,sve nove(a i stare)Bonelijeve stripove imas u striparnicama...
Mozda u Beogradu, ali Beograd nije Srbija |
 |
|
Predo
Junior Member

Montenegro
332 Posts
Member since 27/01/2003 |
Posted - 22/07/2003 : 10:16:48
|
Ja zivim u Crnoj Gori i kod nas nema striparnica, tako da sve sto me interesuje moram da narucujem direktno iz Hrvatske ili zamolim nekoga ko ide u BG da mi ponesto nabavi, ali to je jako rijetko. Inace koliko sam informisan ovi iz Darkwooda ne salju postom ispod vrijednosti od 50 eura. Najbolje bi bilo da se pojaavi neki izdavac i na ovim prostorima. No to je vjerovatno utopia.
P.K. |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 22/07/2003 : 12:50:49
|
quote: Originally posted by XIII
Nema potrebe,sve nove(a i stare)Bonelijeve stripove imas u striparnicama...
Mozda u Beogradu, ali Beograd nije Srbija
   |
 |
|
Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts
Member since 13/11/2001 |
Posted - 23/07/2003 : 11:45:53
|
Nema potrebe,sve nove(a i stare)Bonelijeve stripove imas u striparnicama,osim ako bi neko iz Srbije hteo da izdaje nesto sto hrvati jos nisu(nekog Bonelijevog junaka).Pare su najveci problem.Ko bi ovde kupovao stripove kada dosta ljudi tesko zivi(stara prica).
Nisam bas siguran u ovu konstataciju. Naime, klinci po igraonicama trose i po par stotina din. na dan(pa ti vidi koliko je to mesecno)a jedan Ken Parker koji izlazi 1x mesecno kosta 99din.Da hoce da ga kupe, kupili bi ga...stripovi jednostavno nisu zanimacija za klince kao nekada,sada su to kompjuterske igrice, to im je sada strast...godine za nama su bile poznate po susi izdavastva i to je mozda i presudan faktor koji je uticao na cinjenicu da su generacije i generacije ostale uskracene strip izdanjima...i da ponovim, kopjuterske igrice, koje na kraju krajeva i sam igram ali eto....to su najveci razlozi  |
 |
|
Ivic
Starting Member
Serbia
10 Posts
Member since 18/07/2003 |
Posted - 23/07/2003 : 18:00:30
|
ma kad bi neko hteo da objavljuje Mister No-a,to bi bila prava stvar,prosto je nemoguce da niko iz bivsih yu republika ne moze da otkupi prava i da stampa jednom mesecno.Bas sramota!!!
Sto mu gromova |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 23/07/2003 : 18:42:33
|
Reklama narode, reklama! Npr. Ludensova reklama je katastrofa, ocito je da nemaju nikoga ko se razumije u marketing. Jedina reklama im je ovaj sajt (i to besplatna reklama!)!!
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 26/07/2003 : 22:02:56
|
quote: Originally posted by Pajke Nisam bas siguran u ovu konstataciju. Naime, klinci po igraonicama trose i po par stotina din. na dan(pa ti vidi koliko je to mesecno)a jedan Ken Parker koji izlazi 1x mesecno kosta 99din.Da hoce da ga kupe, kupili bi ga...stripovi jednostavno nisu zanimacija za klince kao nekada,sada su to kompjuterske igrice, to im je sada strast...godine za nama su bile poznate po susi izdavastva i to je mozda i presudan faktor koji je uticao na cinjenicu da su generacije i generacije ostale uskracene strip izdanjima...i da ponovim, kopjuterske igrice, koje na kraju krajeva i sam igram ali eto....to su najveci razlozi 
Tesko da ce klinci citati Kena Parkera. To nije bas deciji strip. Mogli bi umesto toga da kupuju ove Tallyjeve stripove. To je dobar pocetak za prosecnog klinca.
 |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 26/07/2003 : 22:07:11
|
quote: Originally posted by Ivic
ma kad bi neko hteo da objavljuje Mister No-a,to bi bila prava stvar,prosto je nemoguce da niko iz bivsih yu republika ne moze da otkupi prava i da stampa jednom mesecno.Bas sramota!!!
Sto mu gromova
Ma kakvi... To je cist trosak. Ni SD nije uspela da proda svoje primerke! Magacin im je jos uvek pun tih 22 broja. MN (sorry Sejo) nema nekakvu veliku buducnost uskoro na ovim prostorima.
 |
 |
|
Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts
Posted - 27/07/2003 : 11:47:28
|
quote: Originally posted by DusMan
quote: Originally posted by Pajke Nisam bas siguran u ovu konstataciju. Naime, klinci po igraonicama trose i po par stotina din. na dan(pa ti vidi koliko je to mesecno)a jedan Ken Parker koji izlazi 1x mesecno kosta 99din.Da hoce da ga kupe, kupili bi ga...stripovi jednostavno nisu zanimacija za klince kao nekada,sada su to kompjuterske igrice, to im je sada strast...godine za nama su bile poznate po susi izdavastva i to je mozda i presudan faktor koji je uticao na cinjenicu da su generacije i generacije ostale uskracene strip izdanjima...i da ponovim, kopjuterske igrice, koje na kraju krajeva i sam igram ali eto....to su najveci razlozi 
Tesko da ce klinci citati Kena Parkera. To nije bas deciji strip. Mogli bi umesto toga da kupuju ove Tallyjeve stripove. To je dobar pocetak za prosecnog klinca.

Dobro Bela Lugosi, mislio sam da se podrazumeva da su u pitanju svi stripovi generalno, ne samo Ken. Kena sam spomenuo posto mi je aktuelan.  |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 27/07/2003 : 12:25:59
|
Znam da MN ima losu buducnost na ovim prostorima, ali nada uvijek postoji.
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 27/07/2003 : 20:13:24
|
quote: Originally posted by Pajke Dobro Bela Lugosi, mislio sam da se podrazumeva da su u pitanju svi stripovi generalno, ne samo Ken. Kena sam spomenuo posto mi je aktuelan. 
Hehe... Kako si me prepoznao?    Sledeci put nemoj da mislis, nego tako i napisi, a ne da bunis postene vampire ovde!!   
 |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 27/07/2003 : 20:14:33
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Znam da MN ima losu buducnost na ovim prostorima, ali nada uvijek postoji.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Ah... Nada umire poslednja... ali na kraju i ona umre kao i svi ostali smrtnici! 
 |
 |
|
Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts
Posted - 28/07/2003 : 11:30:25
|
quote: Originally posted by DusMan
quote: Originally posted by Pajke Dobro Bela Lugosi, mislio sam da se podrazumeva da su u pitanju svi stripovi generalno, ne samo Ken. Kena sam spomenuo posto mi je aktuelan. 
Hehe... Kako si me prepoznao?    Sledeci put nemoj da mislis, nego tako i napisi, a ne da bunis postene vampire ovde!!   

Prepoznao bih te u sred noci kad se probudim!   |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
|
miha
Advanced Member

3628 Posts
Member since 05/05/2003 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 29/07/2003 : 21:50:28
|
nego sta je s dpijem vidim ti si dezurni veceras ;-)).
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
|
 |
|
Topic  |
|