Kad necete odgovoriti na svojim topicima, evo moj: Kakvo je stanje za smjestaj u Splitu u periodu sastanka forumasa (3-4 dana), tj. najpovoljnije ponude i besplatni smjestaji? Molim lijepo da mi se ovdje odgovori na moje malene upite jer necu moci potvrditi dolazak dok to ne saznam. Koliko god bio punoljetan i student druge godine (u septembru!!), nemogu a da ne uzmem para od staraca, a i to nije dovoljno za sve sto namjeravam uraditi. Tako mi treba stanje SADA a ne nekoliko dana prije sastanka!!! Da bih organizovao prevoz i sve ostalo. Verfalk i eventualni ostali Bosanci i Hercegovci nek jave informacije vezane za svoja putovanja, tako da mozemo kombinovati. Hvala na paznji i cujemo se.
(Marku javite za moj novi potpis, nek mu smeta malo na plazi. )
Ja sam se sebi našao smještaj kod jedne prijateljice u Kaštel Lukšicu, cini mi se, a ne mogu ni ja da potrdim dolazak dok ne vidim nešto za prijevoz i ne ubijedim starce.
You insult me in my home you're forgiven this time...
hmmmmmmmmmm interesting information... OK, evo kako cemo: sacekacemo da se ja vratim u Sarajevo, pa se cuti. ako hoces mozes mi poslati mail sa brojem telefona na pasko666@hotmail.com i jos potrebnih informacija. iako, sve bi moglo nablizu jer cu na crnogorsko primorje poslije ovog univerziteta 3-4 dana (slovenke imaju ubjedljive metode ;)) i onda tek kuci... inace, imal vas slovenaca koji znaju izvjesnu Zhivu???
Ja sam iz Pristin Vozim ljimuzin Dize se prasin U Picku Materin!!! (E nek nije 4 reda!!!)