Author |
Topic  |
|
zmcomics
Average Member

734 Posts
Member since 24/08/2002 |
|
Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts
Member since 13/11/2001 |
|
miha
Advanced Member

3628 Posts
Member since 05/05/2003 |
|
zmcomics
Average Member

734 Posts
Posted - 26/07/2003 : 14:49:40
|
quote: Originally posted by Pajke
Jel` ovo? Nisam nikada cuo za strip...izgleda zanimljivo 
Da to je to, inace jedan od velikih svetskih hitova, objavljivan je i u HM-u. Rec je o SF-u, Buducnost, nema vise avionskih letova zbog ozonskih rupa, dolazi novo ledeno doba, sav transport ide transkontinentalnim putevima. Klinci iz siromasnih porodica sanjaju da budu vozaci kamionima tim putevima, Cago je ciganin koji je sa svojom sestrom pobegao iz Ciganska, grada na saibiru gde je jedno od velikih cvorista i gde je policija pre gradnje puta pobila sve stanovnike. Ostvario mu se san i postao je vozac, kamion mu se zove Ciganska zvezda i ide mimo sveta.. Sestru je upisao na najbolje skole i svojim poslom je to finansirao i u prvom albumu se srecu nakon mnogo godina kao razlicite osobe iz razlicitih drustvenih slojeva i... pa kupicete album-e i videti, sto serijal dalje odmice Marini je sve bolji i bolji, jedan od najpoznatijih autora poslednje decenije. Samo sto mi zivimo u tri... pa nas malo zna za njega... |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
zmcomics
Average Member

734 Posts
Posted - 28/07/2003 : 08:47:52
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
goooood! okvirno, cijena?
Ako bude u mekom povezu verovatno ista kao kod Petra Pana, dok bi u tvrdom povezu bili nesto skuplje od Tornjeva jer Gipsy ima sezdesetak strana. Znaci negde u tim razmerama a zavisno gde i preko koga se kupuje. Mi prakticno formiramo i garantujemo samo za cenu u SCG. |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 28/07/2003 : 15:34:24
|
TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!
Samo TVRDI POVEZ!
 |
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 28/07/2003 : 15:53:18
|
quote: Originally posted by DusMan
TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!
Samo TVRDI POVEZ!

tako je. TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!TVRDI POVEZ!
DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!! |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
Kornboy
Senior Member

Croatia
2936 Posts
Member since 07/06/2002 |
|
BiDi
Senior Member

Slovenia
2453 Posts
Member since 06/05/2002 |
Posted - 29/07/2003 : 23:06:12
|
uaaa.... open jedan strip sa crtezem koji mi odgovara. Imam skene albuma na francuskom i jednog na engleskom i igleda zaista super
Roads? Where we're going, we don't need roads! |
 |
|
zmcomics
Average Member

734 Posts
Posted - 30/07/2003 : 09:34:28
|
-Ratnici sa Akbara, ce uskoro sigurno ici, cak je trebao i cetvrti da izadje ove godine pa da ga zavrsimo, ali to je vec malo verovatno.
-I ja glasam za tvrdi povez... ali ce sve zavisiti od trenutne situacije kada album krene sa izlaznjem..
-Retko kome ovaj serijal nece odgovarati... |
 |
|
darkop
New Member

189 Posts
Member since 04/01/2003 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 30/07/2003 : 17:25:29
|
Stvarno, strip je odlican!!! Crtež odlican, a prica dobro vodena, napeta do samog kraja. Na kraju uvijek simpa obrat koji Gipsyju daju dodatnu kvalitetu. Pratim ga od 1995. u HM i nadam se da ce zmcomics izdanje biti u tvrdom uvezu. Držim fige!!!
THERE, THERE |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 31/07/2003 : 05:57:31
|
Prica mi izgleda zanimljiva... No, uvek je takva tematika zanimljiva... sad sam se setio jednog dobrog stripa koji je malo ko citao, a izlazio je u nastavcima u "Denisu", za zvao se "Lovac Jor", a kasnije "Lovac Hor" (pa se na kraju ispostavilo da je Jor Horov otac...) |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 31/07/2003 : 17:56:39
|
niiiice! ne znam petra pana i Tornjeve, jer se kod nas nije moglo nabaviti, tj. vidio sam jednom tornjeve, ali crnobijele, pa mi nije valjalo, ovaj... onda?! ;)))))
Ja sam iz Pristin Vozim ljimuzin Dize se prasin U Picku Materin!!! (E nek nije 4 reda!!!) |
 |
|
jgoran5
Senior Member

Croatia
1931 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 01/08/2003 : 07:33:05
|
quote: Originally posted by zmcomics [br Drugi jos atraktivniji naslov, ima prioritete za sajam knjiga ali cekamo da se neke sitnice rese pa nema jos reci o cemu je, a od toga zavisi kada ce tacno krenuti Gipsy. Svakako u sledecih par meseci...
što se tice tog drugog atraktivnijeg naslova,da nisu možda metabaroni
------------- carpe diem... -------------
|
 |
|
|
Topic  |
|