Author |
Topic  |
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
big joco
Senior Member

.jpg)
Slovenia
1713 Posts
Member since 27/05/2003 |
Posted - 06/08/2003 : 17:42:35
|
Big Joco-indijanci bi me zvali: maj-stor-pro-vo-ka-ci-je
pa momci: nemojte sad plakati:) Dobro što više nema SFRJ jer bio za anti_Zagor propagandu sigurno dobio doživotnu na Golom otoku, ako bi mi neki od vas sudili!
|
 |
|
big joco
Senior Member

.jpg)
Slovenia
1713 Posts
Member since 27/05/2003 |
Posted - 06/08/2003 : 17:55:41
|
quote: Originally posted by SejoSexon
quote: Originally posted by fishleg
quote: Originally posted by big joco
Nekako ste mi ljubitelji Zagora isti ko oni nepismeni indijanci u njegovim avanturama što ga caste kao duha sa sekirom:) /na koljenima!/
Ako se ti Zagor ne svidja, OK, svako ima pravo na svoje misljenje... Ali sa ovim si stvarno pretjerao... Ako mislis i dalje pisati ovakve gluposti onda ces naci samo svadju...
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem
ko ce ako nece svoj na svoga? Slovenci nemojte se svadjati. Ako bude svadje, nema nista od EU!
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
        Pa dacemu Zagoru slovensko državljansto i nasetiti ga u Kocevskoj šumi da cuva šengensku granicu:) Cikota cemo staviti da brani gol slovenske fudbalske reprezentancije- nema više šansi da nam bilo ko napuni mrežu!:) Pa i Mister No bih mogao kod slovenaca- ima avion (za našu nepobedljivu aviaciju), a covek trezan ima bar 1,0 alkohola u krvi-kao što mora svaki pošten slovenac da ima!
|
 |
|
Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts
Member since 12/03/2002 |
Posted - 06/08/2003 : 22:50:08
|
quote: Originally posted by big joco Cikota cemo staviti da brani gol slovenske fudbalske reprezentancije- nema više šansi da nam bilo ko napuni mrežu!:) Pa i Mister No bih mogao kod slovenaca- ima avion (za našu nepobedljivu aviaciju), a covek trezan ima bar 1,0 alkohola u krvi-kao što mora svaki pošten slovenac da ima!
     |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 07/08/2003 : 07:07:52
|
quote: Originally posted by ---dp---
Zagora za predsednika RK !!! :o) (Ovde se jedino Sejo nece sloziti) :o)
MI imamo naseg Doka Lestera.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
 |
|
Topic  |
|