forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Princ Valijant
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Aleta
Starting Member

Croatia
19 Posts

Member since 19/08/2003

Posted - 20/08/2003 : 13:57:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Aleta a Private Message
[quote]Originally posted by Verfalk2003

Dobrodošla.

Heh, hvala !!
Bok!
Aleta

Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 20/08/2003 : 14:21:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
I od mene takodje pozdrav!!!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 20/08/2003 : 16:45:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Mislim da bi bilo dobro da ima vise zenskog sveta na ovom forumu. Mogle bi devojke sa ovog sajta da nas reklamiraju svojim prijateljicama koje takodje vole stripove. Ne kazem ovo zbog toga da bi Zeki imao koga da muva i da bi Sani imao zasto da bude perverzan, vec upravo obratno, jer mislim da bismo i mi muskarci u drustvu vise zenskog sveta bili malo kulturniji (sad ce paljba na mene...)
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 20/08/2003 : 21:28:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Mislim da bi bilo dobro da ima vise zenskog sveta na ovom forumu. Mogle bi devojke sa ovog sajta da nas reklamiraju svojim prijateljicama koje takodje vole stripove. Ne kazem ovo zbog toga da bi Zeki imao koga da muva i da bi Sani imao zasto da bude perverzan, vec upravo obratno, jer mislim da bismo i mi muskarci u drustvu vise zenskog sveta bili malo kulturniji (sad ce paljba na mene...)

Naprotiv.

in my Restless dreaMs I sEe thAt placE
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 20/08/2003 : 21:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message
imas pozdrav od mene

Flames burn higher.I need to exterminate the queers.My stomach turns.Would not heed worthless cries becouse
Strike with fear.Couse i won't wait.
Your misery.
Stick your fingers in my eyes.
Just like somebody blind by hate They cannot see
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000