forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 NAJGORI STRIP U 2003
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 10/08/2003 : 10:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by Nobody

Najgori strip: Neznam, u poslednje vreme se mi sve više svidaju price D.Doga a ne svidaju Zagorove price.

Nista strasno, to samo znaci da si napunio 12 godina...

"Doveva essere un mio omonimo... mi spiace per lui, ma io sono vivo..."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/08/2003 : 11:58:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Vidim da je vecina zapela za Martijev specijalac... Pa zašto bi bio najgori, a i specijalci uopce? Inteligentni i nenametljiv humor, neka nazovi-misterija, zanimljivi likovi... I što sad tu fali? I svrstati ga u najgori 2003? Mislim da je deset puta bolji od vecine novijih Zagora koji su stvarno sa deset puta prožvakanom radnjom i minimalcem od dijaloga...

The greatest trick the devil ever pulled
was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29726 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/08/2003 : 13:36:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Nisam bas siguran da sam rekao da su MM specijalci losi. Nisam jos procitao Djevojku iz torte, ali sam procitao desetak drugih specijalaca pa znam sto mogu ocekivati i meni su ti specijalci bas zanimljivi zbog stalne postave likova. Uvijek me zanima na koji ce ih nacin spojiti u pricu...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 10/08/2003 : 18:48:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Nisam ni ja, ali ako nisi ti, onda je neko od staffovaca ili bar dobrih poznavatelja Martijevih italijanskih originala ovde na forumu... to mi je dobro ostalo u secanju...
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 10/08/2003 : 19:31:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
Deecay, za ove Zagore koji sada izlaze ionako ocekujem i znam da su bezveze, ali moram priznati da je i taj MM spec. loš. Kakav inteligentan i nenametljiv humor, daleko je to od smiješnog, to je mlitavo.

Jašem
divlje konje ludila
kroz zvjezdanu jebovinu
na putu za suncev sustav
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/08/2003 : 22:24:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Stinky, pa dobro, ne mogu ja utjecati na tvoj ukus. Meni se specijalac jako dopao i ne mijenjam mišljenje. Uopce ne vidim zasto ste se okomili na njega. Ne znam kakvog Mystera ocekujete...
Da bude kao prvih 60 epizoda? Akcija i misterije poput pronalaženja tragova Atlantide, Mu i Etrušcana? MIB?
Orloff se vec skoro pomirio sa svojom dobrom stranom, Mister Jinks Martina vec odavno ne muci. Ona epopeja po Italiji isto je mirnija.
Mystere vec odavno nije kakav je bio na pocetku...
A i žalite se kad Mysterea nema, sad je tu i opet ga bacate nazad u zahod...

The greatest trick the devil ever pulled
was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 10/08/2003 : 22:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
Pa meni je žao da nema MM. Novije epizode možda nisu tako kultne kao prve, ali još uvijek su mi zanimljive i dobre. Ima i u SD periodu odlicnih epizoda. Ali, buduci da je pitanje "najgori strip 2003", kažem da mi i taj specijalac tu spada. Nisam se okomio na njega, vec samo kažem da je prilicno bezvezan. Na žalost.

Jašem
divlje konje ludila
kroz zvjezdanu jebovinu
na putu za suncev sustav
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000