forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 AKCIJA SKENIRANJA ZS/LMS (SVE)+popis skeniranih
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 20/08/2003 : 02:01:40  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Zeki, ne zajebavaj...
Go to Top of Page

katodik
Starting Member

Slovenia
10 Posts

Member since 12/05/2003

Posted - 20/08/2003 : 13:38:54  Show Profile Show Extended Profile  Send katodik a Private Message
Dp - poslao sam ti mail sa sample scanovima.
Dule - zaenkrat 22 dylan gogov, imam pa tudi simpsone DVD rip season 1 in season 2. Tudi drugi del alan fordov (epizode od 50 do 100) :). Sem pa iz Kranja.
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 20/08/2003 : 16:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
quote:
Originally posted by katodik

Dule - zaenkrat 22 dylan gogov, imam pa tudi simpsone DVD rip season 1 in season 2. Tudi drugi del alan fordov (epizode od 50 do 100) :). Sem pa iz Kranja.

Pa ti si zakon... A se lahko kaj zmenimo? Lahk ti posljem seznam mp3-jev, nekaj filmov in sken. stripov in vec kot 50 risank (celovecernih), ce te kaj zanima.
Na kolk' CD-jev je DD? Kolk epizod je Simpsonov in kolk CD-jev?
A prihajas kaj v Ljubljano? Cez par tednov se mi itak zacnejo predavanja tako da bi se enkrat lahko dobila al' pa kar po posti zamenjava.

to e to

---there is no spoon--- (a viljuske?)
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 20/08/2003 : 16:45:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Kakv ti je kvalitet tih Alan Fordova Katodik? Hvala za mail, idem da ga skinem
Go to Top of Page

katodik
Starting Member

Slovenia
10 Posts

Member since 12/05/2003

Posted - 20/08/2003 : 17:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Send katodik a Private Message
Dule

Simpsonov je 9 CDjev, Dylan Dogov zaenkrat 1 cd (na 3/4 poln), drugace pa sem pa tja tud pridem v Ljubljano, tako da se lahko zmeniva. Zanimajo me pa skenirani stripi (ce mi lahko posljes spisek). Aja pa zanima me se iz katerega kraja si ti :) .

DP

Poslao sam ti mail sa sample scanom Alan Forda.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 20/08/2003 : 17:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Hej Katodik, nisam dobio taj mail. Probaj please jos jednom na infogen@ptt.yu
Go to Top of Page

katodik
Starting Member

Slovenia
10 Posts

Member since 12/05/2003

Posted - 20/08/2003 : 18:09:59  Show Profile Show Extended Profile  Send katodik a Private Message
Poslano.
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 20/08/2003 : 19:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
quote:
Originally posted by katodik

Dule

Simpsonov je 9 CDjev, Dylan Dogov zaenkrat 1 cd (na 3/4 poln), drugace pa sem pa tja tud pridem v Ljubljano, tako da se lahko zmeniva. Zanimajo me pa skenirani stripi (ce mi lahko posljes spisek). Aja pa zanima me se iz katerega kraja si ti :) .

Kolk epizod je Simpsonov (približno vsaj- da znam kolk se veselit)... Daj še tega DD nafilaj poln CD...
Jaz sem v Nm, in pogosto sem v Lj.
Seznam skeniranih je že v mail-u...

to e to

Go to Top of Page

katodik
Starting Member

Slovenia
10 Posts

Member since 12/05/2003

Posted - 21/08/2003 : 00:17:53  Show Profile Show Extended Profile  Send katodik a Private Message
Simpsonov je 35 epizod (13 season 1 in 22 season 2). V season 1 so se malo smesno narisani, season 2 pa je ze ok. Hvala za seznam!
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 21/08/2003 : 09:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
Super- a se bova kaj zmenila? Povej kaj bi rabil od mojih stvareh...

to e to

Go to Top of Page

Chege
Starting Member

Australia
61 Posts

Member since 04/09/2002

Posted - 21/08/2003 : 10:12:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Chege a Private Message
Cao svima, napokon dobar topic.
Mene zanima sta znaci ova akcija skeniranja. Da li vi sto skenirate mislite da podijelite stripove sa ostalima ili ce se ti skenirani stripovi stavljati na CD-eve i onda prodavati. Ja sam kao i svi ostali da se stripovi naprave dostupni svima( besplatno). To je vjerovatno nelegalno.
Ima li neko namjeru da skenira stripove od drugih junaka. Npr. ja bi skenirao XIII ( prvih 6 brojeva). Jos jedna dobra edicija je Price sa Divljeg Zapada. Ja mislim da ona spada u Lunov Magnus pa bi bila dobro kad bi neko tko posjeduje ove stripove sjetio se da ih skenira.

Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 21/08/2003 : 10:19:58  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
Pa i ja bi u princiopu volio da se svi mjenjamo za skenirano dobro:)...
Na kraju krajeva- sve je to nelegalno... Ti samo skeniraj šta got hoceš pa se javi, kad budeš imao nešto...

to e to

Go to Top of Page

Chege
Starting Member

Australia
61 Posts

Member since 04/09/2002

Posted - 21/08/2003 : 10:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Chege a Private Message
Eh! Kad se samo sjetim starog dobrog streamloada...

Ovdje u Australiji je isto ko da si na juznom ili sjevernom polu sto se tice nekih stvari, narocito stripova. Ovo mi je drugi post nakon skoro pola godine. Skoro da ima otprilike toliko vremena od kako je forum prestao biti ono sto je bio. Dok je bila ona akcija oko downloadiranja skeniranih stripova imao sam osjecaj da je forum cvjetao. Ja mislim da je mnogo pripadnika ovog foruma doslo do njega u potrazi za stripovima. Da se nadje po koja slika iz stripa, slika junaka uz kojeg si rastao. Pogotovo ljudi koji su se rasuli po inostranstvu. Da ne duljim, ili da ne davim mislim da je ova peticija skeniranja velika stvar i kao podrzavalac zelio bih da se prikljucim sa svojih par stripova.
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 21/08/2003 : 12:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
Bravo majstore, cim nas je više- prije cemo nešto skupiti...
Jel' imaš nešto vec skenirano, da dodam na popis skeniranih (na 1 stranici)...

to e to

Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 21/08/2003 : 12:46:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---
Snimi kao *.jpg, maksimalni valitet i nemoj ici na greyscale, kod jpg-a to nije potrebno, on je cesto manji file kad je color nego kad je greyscale, jer je to osobitost jpg kompresije (sam algoritam je stvaran upravo za kolor slike)

e stvarno neznam od kud ti to da netrema snimiti kao grayscale. manji fajl ce mu biti ako je grayscale jer nemora pamtiti sve silne boje. Radim sa slikama vec 8 godina i znam o cemu pricam

"imao sam ideju sad ih imam dvije"

AUKCIJE, CHAT http://www.paucina.com/
Go to Top of Page

miha
Advanced Member

3628 Posts

Member since 05/05/2003

Posted - 21/08/2003 : 12:47:17  Show Profile Show Extended Profile  Send miha a Private Message
Imam informacije da 1 clan ovog foruma ima 1 CD prvih epizoda Texova, sad sam se setio - jgoran5?
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17846 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 21/08/2003 : 14:43:42  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
ajte bre malo brže...

Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!
When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.
Those who filmed it were devoured alive by cannibals!
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 21/08/2003 : 15:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
quote:
Originally posted by miha

Imam informacije da 1 clan ovog foruma ima 1 CD prvih epizoda Texova, sad sam se setio - jgoran5?

I koliko bi htio (drugih skenova:)) za to?

to e to

Go to Top of Page

Advanced Member

Denmark
3264 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 21/08/2003 : 23:20:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Top a Private Message
molba :
imam neke martije iz dnevnika , gdje mi fale neke stranice.
zamolio bi ako ko ima volje da mi ih scenira i posalje na mail, da izprintam.
radi se o sledecim strnama:
broj 4 - strane 3,4
broj 29 - strane 3-8
broj 93 - strane 95,96
dovoljno je da scenirate 100% velicinu, dakle nemorate preterivati sa dpi rezolucijom, jer cu kao sto kazem printati, pa prirodna velicina pase.
hvala unaprijed

*-*"The only thing we have to finde out, is what to do with the time that is given to us."*-*
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1975 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 22/08/2003 : 00:44:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message
Magic, vidis sta Chege kaze za Australiju.
A ti ides da zivis tamo.
Opskrbi se zato stripovima ovde, ili nemoj ni da ides!

koliki sam baksuz, slomio bih prst cackajuci nos :(
Go to Top of Page

Chege
Starting Member

Australia
61 Posts

Member since 04/09/2002

Posted - 22/08/2003 : 11:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Chege a Private Message
Ta ti je dobra Dzimi. Da sam prije pet godina znao da ce mi ponekad doci napamet da procitam neki strip, e vjeruj mi da bi moje dvije izbjelicke torbe bile pune stripova umjesto odjece.
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1975 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 22/08/2003 : 11:32:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message
quote:
Da sam prije pet godina znao da ce mi ponekad doci napamet da procitam neki strip, e vjeruj mi da bi moje dvije izbjelicke torbe bile pune stripova umjesto odjece.

ovo je zudnja za stripovima!!
Zato Magicni, pazi kad se pakujes.
Bez carapa mozes, a bez Corta?

koliki sam baksuz, slomio bih prst cackajuci nos :(
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 24/08/2003 : 06:39:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Proveri jos jednom Spiderman...
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1928 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 25/08/2003 : 07:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:
Originally posted by miha

tako je,imam texa na cdima,konkretno na tri cda.na jednom su svi texovi zlatne serije ispod broja 100 a na druga dva svi texovi lms-a ispod broja 100.ali još ih uvijek nisam spreman razmjenjivati zato što sam se na njima namucio skenirajuci ih,tj poludio sam,bilo mi je dosta i skenera i skeniranja.oni su iskljucivo za prodaju.

za razmjenu iam podosta drugih stvari:

AXU IZ STRIPOTEKE NA 1 CDU
JEREMIAHA EPIZODE 4 - 12,13 - 19 SU U IZRADI
DOSTA AMERICKIH STRIPOVA ITD

U DOGLEDNO VRIJEME PLANIRAM ODSKENIRATI KOMPLETNOG RIÐOBRADOD,ZNACI OD SRTIPOTEKE 30 U KOJOJ JE PRVA EPIZODA PA DO FRIJA BR 1 U KOJEM JE ZADNJA KOJA JE IZAŠLA NA NAŠIM PROSTORIMA.
PLANIRAM SKENIRATI PRATA IZ STRIPOTEKA,ZNACI VENECIJU I BLAGO SAMARKANDA OD KORTA,PRICE ERNI PAJLA,ANU IZ ÐUNGLE,PUSTINJSKE ŠKORPIJE,KIRKA ITD
IMAM PREVEDENO SA FRANCUSKOG TRECU I ZADJU EPIZODU MARŠALA BLUEBERRIJA KOJA NIKADA NIJE IZAŠLA U COMIC STRIPU I 26 EPIZODU BLUBERIJA
APAC GERONIMO ALI TO SE MORAM NATERATI SKENIRATI I UPISATI TEKST.TO CE POTRAJATI

-------------
carpe diem...
-------------

Edited by - jgoran5 on 25/08/2003 07:41:28
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 26/08/2003 : 12:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
quote:
Originally posted by jgoran5
tako je,imam texa na cdima,konkretno na tri cda.na jednom su svi texovi zlatne serije ispod broja 100 a na druga dva svi texovi lms-a ispod broja 100.ali još ih uvijek nisam spreman razmjenjivati zato što sam se na njima namucio skenirajuci ih,tj poludio sam,bilo mi je dosta i skenera i skeniranja.oni su iskljucivo za prodaju.

razumijem te da ti je dosta skeniranja. ja sam poskenirao maurovica ali ne sve nekih osam epizoda (njegovu monografiju, crvena knjiga) i stvarno mi je bilo dosta skeniranja. i nije mi na pamet da ga presnimim nekome drugome.

"imao sam ideju sad ih imam dvije"

AUKCIJE, CHAT http://www.paucina.com/
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000