forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Zagor contro il vampiro???
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 10/08/2003 : 23:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Pa sacekaj da se zavrsi prica... Ovde se tek zahuktava!

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 11/08/2003 : 01:30:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message

Originally posted by DusMan

Digest verzija: Vampiri postoje! :) A ovo nase podnevlje je njihovo mesto rodjenja!

Aha... mnogo su nezgodni, guraju se u troli, skotovi jedni..

"Doveva essere un mio omonimo... mi spiace per lui, ma io sono vivo..."
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 11/08/2003 : 02:40:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Ja sam citao samo drugi dio price i mogu reci da je iznenadujuce kvalitetna. Dopada mi se Rakosijevo ponašanje dok se pravi da je Good Guy, ali mi je malo debilno nacrtan na slici na 21. strani dok pizdi što ne može ugristi Chica. Ipak, Della Monica mi bolje crta Rakosia.

The fear of blood tends to create fear for the flesh.
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 11/08/2003 : 03:15:01  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message

Originally posted by DusMan

Pa sacekaj da se zavrsi prica... Ovde se tek zahuktava!

Kako se zahuktava kad u sljedecem broju prica s Rakosijem zauzima jos nekih 25 stranica, a onda valjda pocinje Odiseja kad Zagor i Chico dolaze u onaj grad koji su preplavili stakori. I ja mislim da je prica s vampirom vrlo dobra iako je istina da nema akcije ali tu su druge kvalitete
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 11/08/2003 : 04:34:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote by Verfalk2003:
Ja sam citao samo drugi dio price i mogu reci da je iznenadujuce kvalitetna. Dopada mi se Rakosijevo ponašanje dok se pravi da je Good Guy, ali mi je malo debilno nacrtan na slici na 21. strani dok pizdi što ne može ugristi Chica. Ipak, Della Monica mi bolje crta Rakosia.
Meni ta prva prica nije nista posebno... mozda ako je jos jednom procitam budem zapazio neke nove momente, ali daleko od toga da Zagora moram citati dva puta da bih video da li je prica dobra ili ne. Ova prica je samo malo vise "izvikana" jer je preskocena od strane "Dnevnika" a i ostala je poslednja u tom prvom bloku prica koje nisu objavljene kod nas. Posebno ta scena sa Cikom je totalno debilna, nit je smesna nit je ozbiljna a najmanje realna, a bio je cilj da se komicnim scenama opusti atmosfera i da kontrast i inace napetom iscekivanju da se nesto dogodi, a takvo smenjivanje ozbiljnih i komicnih scena je, na primer, mnogo bolje uradjeno u "Kuci uzasa"
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 11/08/2003 : 06:19:37  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message

Originally posted by ---dp---

Meni ta prva prica nije nista posebno... mozda ako je jos jednom procitam budem zapazio neke nove momente, ali daleko od toga da Zagora moram citati dva puta da bih video da li je prica dobra ili ne. Ova prica je samo malo vise "izvikana" jer je preskocena od strane "Dnevnika" a i ostala je poslednja u tom prvom bloku prica koje nisu objavljene kod nas. Posebno ta scena sa Cikom je totalno debilna, nit je smesna nit je ozbiljna a najmanje realna, a bio je cilj da se komicnim scenama opusti atmosfera i da kontrast i inace napetom iscekivanju da se nesto dogodi, a takvo smenjivanje ozbiljnih i komicnih scena je, na primer, mnogo bolje uradjeno u "Kuci uzasa"

Potpuno se slazem s tobom dp! To sam jos odavnom rekao da mi je ta epizoda malo previse neozbiljna i podsjeca me na one parodije filmova o vampiru. Ali u svakom slucaju mi je vrlo drago sto je napokon izdana na nasim prostorima. Ja jos nisam imao prilike nabaviti te epizode na papiru, ali sam ih citao skenirane.
U svakom slucaju price s Rakosijem mi postaju sve bolje. Znaci najbolja mi je ona zadnja sa Della Monicom pa onda Raskrinkani Vampir. Steta sto je tu epizodu Dnevnik stvarno izmasakrirao, pogotovo ono sa Noc Demona kad su se izmjenjivale stranice Kita Telera epizode o KKK sa Zagorom Noc Demona!

Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 11/08/2003 : 06:36:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Vidis, nisam znao da je "Noc demona" secena... ja sam mislio da je ta prica objavljena cela... Nisam jos procitao treci susret koji je radio Della Monica, ali mi je taj drugi susret neuporedivo bolji od prvog (i strasniji, brrrr...)
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 11/08/2003 : 06:47:18  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message

Vidis, nisam znao da je "Noc demona" secena... ja sam mislio da je ta prica objavljena cela... Nisam jos procitao treci susret koji je radio Della Monica, ali mi je taj drugi susret neuporedivo bolji od prvog (i strasniji, brrrr...)

Znas dp o tome je bilo prica davno na forumu. Mozda i nije sjecena, ali imaju dvije stampane verzije i jedna od njih ima pomijesane stranice sa stranicama epizode Kita Telera. (Ja sam jedan od tih sretnika koji imaku tu "unikatnu" verziju) Ne sjecam se o kolko se strana radilo, ali cini mi se o desetak.

Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems.
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 11/08/2003 : 09:14:50  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
svakako je umjesto jugoslavije trebalo pisati hrvatska (ili srbija).
netko je spomenuo da je prica više humor nego strava, ali meni je ok jer je napravljen prijelaz iz humora u akciju i nema više stajanja i zajebancije.
fantasticno mi je nacrtana slika kada rakosi baca zagora u zid. demonstracija snage.
nešto slicno kao u raskrinkanom vampiru kada rakosi lomi kicmu svom slugi.
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 11/08/2003 : 12:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message

Originally posted by VALTER
Kako se zahuktava kad u sljedecem broju prica s Rakosijem zauzima jos nekih 25 stranica, a onda valjda pocinje Odiseja kad Zagor i Chico dolaze u onaj grad koji su preplavili stakori. I ja mislim da je prica s vampirom vrlo dobra iako je istina da nema akcije ali tu su druge kvalitete

Au, au, au... ja sam tek sad ukapirao o cemu se radi. Naime, ja jos nisam nabavio "Zagor protiv vampira" (cak sam zaboravio da je izasao) i mislio sam da se pricao o "tjeskobi"!
Heh, sta cete... malo sporije kapiram stvari!

Nista, onda predpostavljam da kome se ne svidja ovo - to mu je sto mu je! :)

Edited by - DusMan on 11/08/2003 12:25:56
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 11/08/2003 : 12:27:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message

Originally posted by Djole
Aha... mnogo su nezgodni, guraju se u troli, skotovi jedni..

Samo ti zajebavaj! Kad se probudis jednog jutra sa dve rupice na vratu, meni ces da se zalis...

Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 11/08/2003 : 13:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Pogrešno! Tebi ce da navrati... Na pice.

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 11/08/2003 : 19:41:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message
prekjuce sam ga kupio a jos ga nisam procitao

This site contains explicit violence and gore
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 11/08/2003 : 19:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message
jebi ga nema se vremena

This site contains explicit violence and gore
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 11/08/2003 : 21:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote by Verfalk2003:

:o)

quote by D.J.:
Znas dp o tome je bilo prica davno na forumu. Mozda i nije sjecena, ali imaju dvije stampane verzije i jedna od njih ima pomijesane stranice sa stranicama epizode Kita Telera. (Ja sam jedan od tih sretnika koji imaku tu "unikatnu" verziju) Ne sjecam se o kolko se strana radilo, ali cini mi se o desetak.

Sigurno je da nisam bio tih dana na forumu, ili da taj topic nisam citao... nisam znao za to, zaita, evo sad prvi put cujem. Moj primerak je bio OK (idem da proverim jos jednom... dobar je i ovaj koji trenutno imam)

quote by piquet:

Ferri vec cetrdesetak epizoda pre te crta fenomenalno i prolazi kroz tu, neki kazu drugu a neki kazu trecu crtacku fazu koja je, po mom ukusu, najbriljantnija (kasnije je on jos briljantniji, ali ovde jos uvek radi tako fino da citalac ima zelju da svaku slicicu pojedinacno gleda i uziva u detaljima, kasnije su Ferrijevi pokreti izrutinirani i nema te lepote u svakoj pojedinoj slici)
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 11/08/2003 : 21:11:04  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message

quote by D.J.:

Sigurno je da nisam bio tih dana na forumu, ili da taj topic nisam citao... nisam znao za to, zaita, evo sad prvi put cujem. Moj primerak je bio OK (idem da proverim jos jednom... dobar je i ovaj koji trenutno imam)

Bas sam jucer prebrojao te pomijesane stranice. Radi se o 14 Kitovih stranica koje se nalaze u prvoj polovici Zagorovog Noc Demona.

Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 11/08/2003 : 23:34:13  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message
dusmane,to ce reci da su srbi krvopije???he he he,,jesu kada prodaju stripove po cijenama koje meni pasuuuuu!!!!!
Go to Top of Page

comicman
Senior Member

1684 Posts

Member since 17/04/2002

Posted - 12/08/2003 : 00:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit comicman's Homepage  Send comicman a Private Message
evo ponovo procitao Zagor contro il vampiro...
Pazite ovo:Zagor nije znao de se nalazi Madzarska,a Ciko zna za njihov Gulas

"FOXHOUND"
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 12/08/2003 : 02:10:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote by comicman:

Ma nema pojma ni Ciko, ali za gulas i sve sto se tice klope je, naravno, cuo, a mozda cak i probao

quote by D.J.:
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 12/08/2003 : 12:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message

Originally posted by Verfalk2003

Pogrešno! Tebi ce da navrati... Na pice.

Naravno da ce navratiti... Pa to su mi kucni prijatelji.
Cant you see the picture?

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 12/08/2003 : 12:14:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message

Originally posted by fumettisti

dusmane,to ce reci da su srbi krvopije???

Zar si sumnjao?
Vampir, inace i jeste rec srpskog porekla (ako je verovati recnicima i dokumentarcima).

Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 16/09/2003 : 08:43:22  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
tragicna zora?
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 16/09/2003 : 08:49:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message

Originally posted by piquet

tragicna zora?

Šta sa njom?

I guess I could be a quiet hero
no one knows the good I've done...
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 16/09/2003 : 10:13:57  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
kada?
Go to Top of Page

Anton Mikl
Senior Member

Slovenia
1262 Posts

Member since 07/07/2003

Posted - 16/09/2003 : 14:32:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Anton Mikl a Private Message
Ovaj mjesac.Alba tragica.

Veseli magarac
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000