Pa svatko se može prevariti.Ali jer na moju veliko u SLO dolazi tek oktobra, pitao bih, da li sam imao pravo.Zar Parkman "ubija" Rakosija i Molnar preživi svu tragediju.Mislim da on mora preživjeti jer se kasnije pojavljuje u Rittorno del vampiro.Dobra prica.
Pa svatko se može prevariti.Ali jer na moju veliko u SLO dolazi tek oktobra, pitao bih, da li sam imao pravo.Zar Parkman "ubija" Rakosija i Molnar preživi svu tragediju.Mislim da on mora preživjeti jer se kasnije pojavljuje u Rittorno del vampiro.Dobra prica.
Buduci da imaju skoro svi junaci skoro uvijek istu odjecu, zanima me, da li je ikad operu ili da imaju više istih.Zagor, na primjer sumnjam, da ima više takvih kostima, veliko je dela sa njimi.A DD možda ima više onih jakni pa crvenih srajci.
Buduci da je ovaj topic prvo bio posvjecen Zagor contro il vampiro, ja bih se ipak barem malo vratio k vampiru.Zanima me jel itko citao Il rittorno di vampiro, kada Rakosi doživi resurekcijo.Izgleda dobra prica.Dosad najlošija Rakosijeva je ona sa Fridom Lang.
ma taj drugi susret sa vampirom je bolji od prvog, najbolji fakticki, samo sto je dnevnik izrezao dosta rasplet price pa se sve nesto na brzinu desi. inace vrlo dobra prica, zanimljiv zaplet. al kao sto rekoh, rasplet je dnevnik masakrirao...
*-*"The only thing we have to finde out, is what to do with the time that is given to us."*-*