forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 PITANJE ZA BILJU!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 13/08/2003 : 09:18:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
quote:
Tebi su horor filmovi definitivno pomutili pamet, prvo si me sparivao sa Rommelom, sada sa Biljom, sta je sledece...sa nekom zivotinjom?

Kako to, Rommel, ja, pa zivotinje...?? Kakav je to logicki redosled?

Globinjo, jos nisi napisao koji je oglas u pitanju.

PS moj sajt je naveden javno pa nije bilo potrebno posebno traziti, dakle nije nikakva tajna.
Go to Top of Page

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 13/08/2003 : 09:21:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message
biljo, biljo, vidis sta uradi, ako Pajkeu djevojka vidi ovo, propade... ;-)
kakve su moci ljepote...:-)

Some motherfuckers are always trying to ski up hill.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 13/08/2003 : 09:35:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote by Pajke:

Ko zna, mozda te spari i sa Giong-Giongom... ili Bob Rockom (svasta se desava u takvim glavama) :o)
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 13/08/2003 : 09:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:
Originally posted by BOGI

i to ne bio kakav album - the best rock songs album! ;-)

Some motherfuckers are always trying to ski up hill.

AAAAAAAAAAAAAAAUZASAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 13/08/2003 : 09:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:
Originally posted by Bilja

quote:
Tebi su horor filmovi definitivno pomutili pamet, prvo si me sparivao sa Rommelom, sada sa Biljom, sta je sledece...sa nekom zivotinjom?

Kako to, Rommel, ja, pa zivotinje...?? Kakav je to logicki redosled?

PS moj sajt je naveden javno pa nije bilo potrebno posebno traziti, dakle nije nikakva tajna.

Ima jedan moj strip u Stripburgeru gde je jedna devojka, koja je cekala princa na belom konju, posle razocarenja pocela da ima sexualne odnose sa svim muskarcima u selu...pa sa devojkama...pa zivotinjama...cisto izivljavanje!
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 13/08/2003 : 09:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

quote by Pajke:

Ko zna, mozda te spari i sa Giong-Giongom... ili Bob Rockom (svasta se desava u takvim glavama) :o)

Od Zekoja nas nista ne sme iznenaditi!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 13/08/2003 : 09:53:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Znaci to je kreacija tvog uma Pajke? A ja optuzio Zekija :o)
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/08/2003 : 17:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
samo vi zezajte

Za Bilju i život dati... :)

Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!
When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.
Those who filmed it were devoured alive by cannibals!
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 14/08/2003 : 08:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:

Znaci to je kreacija tvog uma Pajke? A ja optuzio Zekija :o)

Mozda skeniram strip i stavim u fanzin...?
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 14/08/2003 : 08:31:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

samo vi zezajte

Za Bilju i život dati... :)

Aaaaaaaa...znaci to je svo vreme bilo u pitanju, samo sto si isao okolo naokolo preko moje grbace...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/08/2003 : 09:47:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

ne mogu ga naci...

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 14/08/2003 : 11:07:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote by Pajke:

Kakav strip da skeniras?
Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 14/08/2003 : 12:13:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
quote:
Mozda skeniram strip i stavim u fanzin...?[/quot]

Moze, bas mi se cita.

[quote]quote:
--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

ne mogu ga naci...

Pa dobro, onda bar o cemu se radi. Sta sam to oglasavala? Ili neka moja "dvojnica". Sad sam se zainteresovala...

Uzgred, zar niko drugi nije postavio svoj home-page?
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 14/08/2003 : 12:20:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

Ima jedan moj strip u Stripburgeru gde je jedna devojka, koja je cekala princa na belom konju, posle razocarenja pocela da ima sexualne odnose sa svim muskarcima u selu...pa sa devojkama...pa zivotinjama...cisto izivljavanje!

Jao, koji broj, brzo?! :-))
Ili jos bolje skeniraj jer ovde Stripburgeri bas i nisu extra dostupni.

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 14/08/2003 : 12:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

quote:
Mozda skeniram strip i stavim u fanzin...?[/quot]

Moze, bas mi se cita.

[quote]quote:

ne mogu ga naci...

Pa dobro, onda bar o cemu se radi. Sta sam to oglasavala? Ili neka moja "dvojnica". Sad sam se zainteresovala...

Uzgred, zar niko drugi nije postavio svoj home-page?

Ma secam se i ja toga, bila je neka zenska osoba iz "okoline Novog Sada" koja je prodavala gomilu stripova. Svi su joj poslali mailove ali nikome nije odgovorila. Ali posto ti kazes da nikada nista nisi prodavala onda ne verujem da si to ti :-)

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 14/08/2003 : 12:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
To je Napoleon "ispitivao trzizte" :o)
Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 14/08/2003 : 13:07:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
quote:
Ma secam se i ja toga, bila je neka zenska osoba iz "okoline Novog Sada" koja je prodavala gomilu stripova. Svi su joj poslali mailove ali nikome nije odgovorila. Ali posto ti kazes da nikada nista nisi prodavala onda ne verujem da si to ti :-)

E to nisam ja 100%. Nemam uopste nameru da prodajem stripove, pogotovo sto ih imam, po mom misljenju, veoma malo. I to sto imam, to NE DAM, pa koliko god para da mi ponude.
SAlu na stranu, stvarno nemam obicaj da lazem i varam ljude, cak ni on-line, glupo je. I nisam iz "okoline" nego iz Novog Sada, i to centra. Stripove inace ne prodajem, kao ni knjige. To su stvari koje kupim zato sto hocu da ih imam a ne da ih prodam kad im vrednost poraste.
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 14/08/2003 : 13:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:
Originally posted by dd fan

quote:

Jao, koji broj, brzo?! :-))
Ili jos bolje skeniraj jer ovde Stripburgeri bas i nisu extra dostupni.

To je bio specijalac XXXburger za inostrano trziste, od tada nisam nacrtao niti jedan strip...ima tome oko 5god! Skeniracu ga i poslati VJ-u da ga postavi u fanzin...
Reprezentativnu stranicu cu staviti na ovaj topic...sutra!
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 14/08/2003 : 13:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:

quote by Pajke:

Kakav strip da skeniras?

Pa taj sa muskarcima,zenama i zivotinjama...ima samo 4 strane...ali kakve 4 strane!!!
Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 14/08/2003 : 14:27:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
quote:
To je bio specijalac XXXburger za inostrano trziste, od tada nisam nacrtao niti jedan strip...ima tome oko 5god! Skeniracu ga i poslati VJ-u da ga postavi u fanzin...

Ahhh, XXXBurger Ko ga se ne bi rado dokopao. gde to uopste moze da se nabavi?
A zasto tek sutra?
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 14/08/2003 : 15:15:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:

quote:

Ahhh, XXXBurger Ko ga se ne bi rado dokopao. gde to uopste moze da se nabavi?
A zasto tek sutra?

Mozda se moze nabaviti preko Radovana Popovica...urednika Stripera, ili direktno od slovenaca, mislim da bi izasli u susret. Inace, postoji evropsko i americko izdanje koje je skraceno za nekih 50-1k strana.
Zasto tek sutra? Pa zato sto sam na poslu do 16,00h., kod kuce nemam prikljucak na mrezu, pa jedino preostaje da ponesem strip sutra na posao, skeniram ga i obavim stvar!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/08/2003 : 18:21:09  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:
Originally posted by Pajke

i obavim stvar!

blago tebi

Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 15/08/2003 : 08:36:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
Evo prve strane stripa kao sto sam i obecao...

Strip je idealna kombinacija za Zekija, SEX+HOROR!!!

Edited by - Pajke on 15/08/2003 08:38:44
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 15/08/2003 : 08:37:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
Zeki, otkud ti ideja da ja imam filmove Groucho Marxa????!!!
Javio mi se Dusan sa molbom oko tih filmova, kaze da si mu ti rekao da ih ja imam?!?!?!?! Otkud ti ta ideja?!?!?!
Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 15/08/2003 : 09:45:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
Skinula stranicu The Monsters (jesam li najbrza?).
E sad jos da kontaktiram Stripburger...

Zasto se moji stripovi nikad nisu pojavili u fanzinu na Stripovi.com? Poslala sam neke table i dobila obavestenje da ce biti na sajtu i sad ih nema?
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000