Nekoliko lepih galerija sa Bonelijevim junacima nalaze se na donjim linkovima. Neke slike su vec na stripovi.com, ali ima podosta novih crteza poznatih Bonelijevih crtaca koje jos niste videli. Tu su i dva Ferrijeva Zagora koja dosad nisam video i sa kojih je ocigledno da je Ferri izgubio svaki kontakt sa realnoscu po pitanju proporcija Zagorovog tela (nije mi samo jasno kako su svi ostali elementi na njegovim crtezima bez greske, kao da namerno hoce da izoblici samo Zagora). Evo i linkova:
Fishleg u toj slici mozes vidit kako je ljeva zagorova saka puno veca od desne. I vidi ti samo kako je uzeo sjekiru desnom rukum. Stvarno je zajebo Zagorove ruke. Zagorova lijeva pesnica je debela kao njegova desna noga. c c c c c c c c c c c svakom se da crtat moj boze :-((((
Certains jouent au foot et veulent devenir pros D'autres dealent et revent de kilos (Doc Gyneco)
Hej PS Sejo , ti si jedan VELIKI stripoljubac i poznavas stripova, demi reci koji ti je najskuplji strip koji imas ??????? ajd reci lms 4 pa da se malo smijem :-))))))
Certains jouent au foot et veulent devenir pros D'autres dealent et revent de kilos (Doc Gyneco)
Hej PS Sejo , ti si jedan VELIKI stripoljubac i poznavas stripova, demi reci koji ti je najskuplji strip koji imas ??????? ajd reci lms 4 pa da se malo smijem :-))))))
REKAO SAM TI DA MI SE NE OBRACAS!
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?