Da li je pozeljno imati predznanje za gledanje filma? Ili polozen ispit iz psihologije? Nikad nisam bio preteran fan stripa (iako mi se koncept u osnovi dopadao), tako da NEMAM POJMA o cemu se radi na kraju... a mrzi me googlati.
Bruce Bannera spici radijacija od Gama-Bombe i mutira u Hulka oslobadajuci sav prikupljeni bijes tokom godina. Kad se raspizdi postaje Hulk. U filmu se raspizdi i film bude nešto kao King Kong. Barem sam tako cuo.
The fear of blood tends to create fear for the flesh.
Bruce Bannera spici radijacija od Gama-Bombe i mutira u Hulka oslobadajuci sav prikupljeni bijes tokom godina. Kad se raspizdi postaje Hulk. U filmu se raspizdi i film bude nešto kao King Kong. Barem sam tako cuo.
Hvala, ali to sam znao.
Zanima me njegov odnos sa ocem (Chameleon???) i kraj scene kada se bore u vodi.
Ovaj novi hulk je tako sranje.Ne može se cak ni primerjati s originalnim.Jer i sam Hulk toliko je razlicit kao originalni pa zato i sama prica.Jer ja zbilja ne podnosim, kada se neke filmske budale pocnu zajebavati na racun starih dobrih filmova.Ovo je npr. Star Wars, koji nije bio baš bogznašto, ali su sada ovi Amerikanci mogli snemati neke starije dijelove pa tako za glavnog zlocinca postavili nekog polupismenjaka iz zabacenog sela.Amen!