Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
Posted - 15/11/2009 : 10:34:43
|
Ogranicen prostorom i zeljom za drugim kompom izbjegavajuci ponovno kupovinu laptopa (zbog potrebe koristenja dodatnog monitora) ovaj mali nettop mi je upao u oko.
U cemu je bit?
Meni treba jedna makinjica koja ce mi biti "mobilna" i uvijek spremna za prikljucenje na monitor i tablet.
Pitanje:
Hoce li mi ova stvarcica biti dovoljno dobra za ovo:
Crtanje, bojanje u photoshopu, ali ne dokumenata od 5 mb, vec cca 50 mb sa mnostvom layera (20-50) i sl. surfanje, filmovi... nove igre me ne zanimaju (za to je x360)
Ovo me malo buni 1.6GHz (Dual core), (mogucnost overclocking do 2.1GHz)ne buni me sto je to overkloking, vec brzina:)
Unaprijed velika hvala
PS Molim ne zamarajte se s cijenom (koju nisam napisao:) jer pitanje je striktno definirano, usporedbe mogu, ali samo slicnih proizvoda (laptopi i PC klasik ne dolaze u obzir:)
Ma nemojte ni usporedjivati:)))))
Konfiguracija ASROCK Nettop Atom330, Intel Atom 330, 2GB, 320GB, DVDRW, nVidia Ion, HDMI, crna
Specifications CPU - Intel® Atom™ 330 (Dual-Core CPU) Chipset - NVIDIA® ION™ graphics processor Memory - 2GB DDR2 800 MHz memory, support dual channel, maximum memory capacity 4GB*
*Due to the CPU limitation, the actual memory size may be less than 4GB for the reservation for system usage under Windows® XP / XP 64-bit / Vista™ / Vista™ 64-bit. VGA - NVIDIA® ION™ graphics, support DX10 / Full HD 1080p (Blu-ray / HD-DVD)* playback
*Blu-ray/HD-DVD disc is supported by Blu-ray/HD-DVD drive. HDD - 2.5” HDD 320GB DVD - DVD Super Multi (Slim type) I/O - 1 x HDMI (with HDMI to DVI adapter), 1 x D-Sub VGA, 6 x USB 2.0, 1 x S/PDIF (Optical) LAN - Gigabit LAN Sound - HD Audio 5.1 channel System Acoustic - Below 26dB Power Unit - 65W /19V Adapter Dimension - 195mm (W) x 70mm (H) x 186mm (L) Volume (liters) - 2.5L Weight - 1.7Kg
|
Edited by - manhunter on 08/06/2010 09:51:07
|
|