forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Manga
 Lepe vesti za anime!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 15/11/2009 : 18:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
E, ja bih voleo da je Naruto imao VIŠE filera. Onda mogu lepo da se preskoče, a ne ovako gledaš Shipuuden i 80% epizode se svodi na to da dodje novi lik i ovi mu ponovo pričaju situaciju ispočetka, objašnjavaju medjusobno ili nebitne stvari ili nešto što gledaoci već znaju ili se sećaju nečega ili smišljaju retardirane planove, a samo 20% epizode ima veze sa pričom.
Da su ko normalni svet stavili fillere njih samo preskočih i ostalo je i gledljivo, a ovako živo govno tj 80% svake epizode je filer.

A i priča je detinjasta i naivna.

Edited by - Grujah. on 15/11/2009 18:30:55
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2524 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 15/11/2009 : 20:01:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Odlična vijest za Naruto fanove! Samo... interesuje me da li je serija sinhronizovana na srpski ili... molim vas da neko (kad sazna) napiše tačan termin objavljivanja prve epizode

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1523 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 15/11/2009 : 22:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
Izgleda da nazalost jeste sinhronizovano i to ocajno... trebala bi prva epizoda biti emitovana sutra oko 3

ima li na netu spisak filera, ja ga nisam mogao naci (drzim se mange a shipuden nisam ni zapocinjao)

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 16/11/2009 : 00:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
od 140 pa na dalje.
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2524 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 16/11/2009 : 12:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Evo tačne informacije za sve one koje to interesuje:
Jutros bila prva epizoda (ja prespavao - damn it)
10:00 NARUTO, - crtana serija, 1./52
Repriza je svakim radnim danom (valjda):
15:14 NARUTO, - crtana serija
JEDVA ČEKAM DA VIDIM I TO ČUDO (čitao sam mangu, animu nikad nisam gledao)!

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 17/11/2009 : 20:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Bash me zanima koliko su epizoda otkupili.
Nadam se da nece biti kao dosad sa pokemonima digimonima i yugioh kada su vrteli samo 2,3 epizode pa opet od pocetka.

Inache zna li neko kako se zove kanal gde pushtaju samo anime ostvarenja(chini mi se da je na kablovskoj) i da li mozhe da se dobije ako ugradim IPTV?

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2524 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 17/11/2009 : 22:23:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Ja imam na satelitu neku njemačku verziju Animax TV-a. Valjda na to misliš... To za kablovsku ne znam...

I ja se nadam da će biti više epizoda (čitaj: SEZONA). Čim piše 1/52 otfikariće valjda čitavu prvu...

Za samu seriju: pa... nisam baš nešto zadovoljan. Ovo se prvenstveno odnosi na sinhronizaciju koja je baš nekako... plastična. Ali vidi se trud i to poštujem. Gledaću dok god budu prikazivali

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 23/11/2009 : 18:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Ja sam pre jedno nedelju dana negde na kablovskoj uhvatio Full Metal Alchemist, i to prvu epizodu čini mi se.
Go to Top of Page

dejd
New Member

135 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 23/11/2009 : 23:08:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dejd a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

A i priča je detinjasta i naivna.

Mislis na opcenito cijeli serijal ili?
Bez obzira na to, prvih 100 epizoda su bile shonen jebenica, ko i prvih 50 Bleacha. Filleri sami po sebi nisu krivi, potrebni su. Ali je problem kada su loši i neisplanirani. Tu su oba serijala malo kiksala... pogotovo sto se tice animacije, a i tesko je drzati kvalitetu toliko dugo, jebiga.
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1523 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 26/11/2009 : 21:07:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
Meni se animacija dopala jer citajuci mangu cesto sam bio zbunjen, da li je ovaj lik upravo skocio? bacio suriken? sta? Jer par bitki je bilo uradjeno zaista konfuzno dok anime fino pokaze kako se to odvijalo.

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2524 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 05/12/2009 : 22:19:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Billy_the_Kid

Meni se animacija dopala jer citajuci mangu cesto sam bio zbunjen, da li je ovaj lik upravo skocio? bacio suriken? sta? Jer par bitki je bilo uradjeno zaista konfuzno dok anime fino pokaze kako se to odvijalo.

To se meni dešavalo dok sam čitao One Piece! Jebo te, uhvatio sam sebe par puta gdje gledam u crtež i pokušavam da skontam šta se zapravo desilo! Nekad kad skontam, oduševim se i reagujem u stilu wtfuuuuuuck a nekad odustanem mrzeći i sebe što čitam i onog koji je nacrtao samo njemu i jebenim Japancima razumljive situacije...

Go to Top of Page

Amaterasu
Starting Member

Serbia
61 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 29/12/2009 : 23:18:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Amaterasu a Private Message  Reply with Quote
Ne znam koliko clanova na forumu ima iz Beograda, ali mozda je neko bio na nekom od Japanizama.
Uglavnom se skupljaju animasi i cesto pustaju animee u Domu omladine. Mnogo je gotivno kada gledas u bioskopu :D

Sto se fillera tice, ako pratim neku mangu, samo filere gledam (i ponesto sto me zanima). Malo mi je bezveze da gledam sve epizode Naruta kada znam unapred sta ce se desiti. Tako da onda pogledam fillere i uglavnom crknem od smeha koliko su glupi XD
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 15/01/2010 : 20:27:27  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amaterasu

Ne znam koliko clanova na forumu ima iz Beograda, ali mozda je neko bio na nekom od Japanizama.
Uglavnom se skupljaju animasi i cesto pustaju animee u Domu omladine. Mnogo je gotivno kada gledas u bioskopu :D

Sto se fillera tice, ako pratim neku mangu, samo filere gledam (i ponesto sto me zanima). Malo mi je bezveze da gledam sve epizode Naruta kada znam unapred sta ce se desiti. Tako da onda pogledam fillere i uglavnom crknem od smeha koliko su glupi XD

TO je super.
Sakurabana to organizuje zar ne?
Nikad nazalost nisam imao prilike da odem.
Nadam se da cu i ja jednom videti kako je to :)

granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Amaterasu
Starting Member

Serbia
61 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 15/01/2010 : 20:57:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Amaterasu a Private Message  Reply with Quote
^Da. Oni organiguju i Japanizme. Cini mi se da sada imaju neku pauzu...
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 15/01/2010 : 21:04:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Cini mi se da ima i Cosplay party na japanizmu . Kako sam sve jedno pravio masku za KST maskenbal, mislio sam da napravim neku J masku pa da idem i na ovo, ali odustah jer izdase 2x Monkey Islanda ove godine, pa sam na kraju bio Guybrush Threepwood.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 16/01/2010 : 03:08:36  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam hteo da budem Light, al nisam imao odgovarajuce odelo xD
Posle htedoh da idem kao onaj iz kauboj bebopa, no Blejac mi reche da vec dolazi decko sa ekipom, pa da cu dzabe biti dupli, pa nisam ni otishao :(

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.62 seconds. Snitz Forums 2000