bome na lokalnom serveru (državnog telekoma) se pojaviše skenirani almanasi NN i još neka izdanja libelusa... eto samo da znate
mozda kakva tužba :D da se pokrene
I ja sam protiv piraterije,eventualno nekih stvari koje ne izlaze ovde. Mada i tad se umanjuje sansa da se to izdanje ikad pojavi. Imam neke skenove,ko i svi verovatno,ali jos uvek se nisam naterao nijedan da procitam. Uskladistim za slucaj da nikad ne izadju.
ja sam protiv piraterije u ovom smislu bacanja biserja pred svinje jel 99% na tom serveru nije nikad culo za libelus i sad kao oni mijenjaju stripove... a neće ih pola pročitati ništa... kao što ne gledaju one stotine gigabajta što skinu
ja sam za pirateriju po sistemu try before buy...gdje pirat sam sebi nije svrha
ja sam za pirateriju po sistemu try before buy...gdje pirat sam sebi nije svrha
to ti dodje ko još nešto... a isti je i problem: malo kad se nakon sto si ''procitao'' odlucujes na kupnju...
kako bilo, ovo je za svaku osudu, ali mislim da nema neko znacenje - LB izdanja namijenjena su prije svega kolekcionarima i zaljubljenicima kojima sken ne znaci ni koliko crno ispod nokta... moram ih svakodnevno citati, i to na ogromnu monitoru, no svejedno nije ni blizu papira nit' ce ikad biti...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
kako bilo, ovo je za svaku osudu, ali mislim da nema neko znacenje - LB izdanja namijenjena su prije svega kolekcionarima i zaljubljenicima kojima sken ne znaci ni koliko crno ispod nokta...
Apsolutno,pogotovo kod serijala koji traju. Mozda vise steti one-shot izdanjima gde procitas album i onda te ne vuku kolekcionarski razlozi jer nema dalje. Ovako bi ga mozda kupio,ali ako me ne fascinira(recimo,samo mi je "dobar") necu se odluciti za kupovinu.
Uh kada bi imala i kesha za ovo!!! Imam samo ono kada su Jack i April deknuti in Outer space! AA 5 je valjda nastavak te epizode. A onda bi LIB trebao valjda da izda Asteroid Argo, ako prati hronologiju?
Sweet seduction in a magazine, endless pleasure in a limousine, in the back shakes a tambourine, Nicotine from a silver screen