Author |
Topic |
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 10/11/2009 : 21:52:34
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by mpavin
quote: Originally posted by Gaston Kako mi se mpavin jos uvijek nije javio, postoji mogucnost da je ovo previdio i stoga ga samo jos jednom podsjecam da mu stojim na raspolaganju ako mu je transport problem.
Vjerojatno ništa od toga, još ću viditi.
I ja bih se uplašio da mi Dado dođe na kućni prag...
hehehe, kako ga je matirao, a mislio je samo malo provocirati, on jadan zakinut i nesretan... valjda ce ubuduce nakon ovakve blamaze barem manje pizditi... no, za to bi trebao imati bar mrvu srama... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 10/11/2009 : 21:53:54
|
@domi
mislim da mozes, jer vrijedi akcija 4+1, ova zadnja cetiri mm nisu izasla u zadnjih mjesec dana vec prije i nalaze se na popisu koji mozes skinuti na prvoj stranici ovog topica
znaci, juris na interliber ;-) |
Edited by - Dok Lester on 10/11/2009 21:54:17 |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7826 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 10/11/2009 : 22:09:47
|
quote: Originally posted by Curunir hehehe, kako ga je matirao, a mislio je samo malo provocirati, on jadan zakinut i nesretan... valjda ce ubuduce nakon ovakve blamaze barem manje pizditi... no, za to bi trebao imati bar mrvu srama...
Ne seronjo. Imam nekoliko razloga zbog kojih bi pričeka prije nego što se javim Gastonu. Prvi je što pratim nekoliko aukcija koje su mi prioritet, drugi je... čekaj, ne moram ja tebi opravdavati svoje postupke. Glavno da ti sereš i glumiš glavnog klauna i na forumu. Veću budalu u životu nisan vidio. Sad moreš srati koliko god oćeš, jer ideš na ignore. A to san triba i ranije napraviti. Pozdrav. |
Edited by - mpavin on 10/11/2009 22:12:06 |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 11/11/2009 : 08:16:53
|
quote: Originally posted by Dok Lester
@domi
mislim da mozes, jer vrijedi akcija 4+1, ova zadnja cetiri mm nisu izasla u zadnjih mjesec dana vec prije i nalaze se na popisu koji mozes skinuti na prvoj stranici ovog topica
znaci, juris na interliber ;-)
Tako je! |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Nobody
Senior Member
Slovenia
2195 Posts
Member since 12/03/2002 |
Posted - 11/11/2009 : 10:12:08
|
a ova kombinacija ne važi??:
kupim 2x novo izdanje i 2x staro izdanje (sa popisa) i dobijem gratis 1x staro izdanje (sa popisa??? |
kdor ne skače ni Sloven´c |
|
|
Bob Rok
Advanced Member
4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 13/11/2009 : 00:26:31
|
Koji papir koristi Libellus za stampanje stripova? |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 13/11/2009 : 00:44:20
|
quote: Originally posted by mpavin
quote: Originally posted by Curunir hehehe, kako ga je matirao, a mislio je samo malo provocirati, on jadan zakinut i nesretan... valjda ce ubuduce nakon ovakve blamaze barem manje pizditi... no, za to bi trebao imati bar mrvu srama...
Ne seronjo. Imam nekoliko razloga zbog kojih bi pričeka prije nego što se javim Gastonu. Prvi je što pratim nekoliko aukcija koje su mi prioritet, drugi je... čekaj, ne moram ja tebi opravdavati svoje postupke. Glavno da ti sereš i glumiš glavnog klauna i na forumu. Veću budalu u životu nisan vidio. Sad moreš srati koliko god oćeš, jer ideš na ignore. A to san triba i ranije napraviti. Pozdrav.
Boze kako volim pogoditi u sridu... prpa, a? imas i zasto, obecavam
|
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
bacho
Junior Member
Croatia
439 Posts
Member since 19/08/2007 |
Posted - 15/11/2009 : 09:43:15
|
Pozdrav Libellusovcima i Mafestovcina sa Libellusovog štanda na Interliberu. Je li potrebno naglasiti da su se ponovno pokazali kao ljudine? Odlična višnjevača nije utjecala na vožnju, pa su Ken, Magični, Tex i Mister No sretno stigli do Zadra. Morat ćete što te crvene vatrene vode sačuvati i za Mafest! |
I´m too old for this shit. |
|
|
Škrky
Junior Member
Croatia
410 Posts
Member since 11/11/2008 |
|
bacho
Junior Member
Croatia
439 Posts
Member since 19/08/2007 |
Posted - 15/11/2009 : 13:10:20
|
quote: Originally posted by Škrky
Za tri Martija, Zonu X i Priče iz Drugdje se ne dobije višnjevača :(
Moraš uzeti 14 Kenova, 11 Mister Noova, 3 Texa i 2 Magična
|
I´m too old for this shit. |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 15/11/2009 : 13:19:42
|
Ma, visnjevaca se pila bez obzira na kolicinu kupljenih stvari. Previd, jebiga. Iduci put ispravljamo gresku na nacin da samo za tebe osiguravam litar da se zamantamo.
Sorry.
|
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
Škrky
Junior Member
Croatia
410 Posts
Member since 11/11/2008 |
Posted - 15/11/2009 : 14:19:01
|
quote: Originally posted by Gaston
Ma, visnjevaca se pila bez obzira na kolicinu kupljenih stvari. Previd, jebiga. Iduci put ispravljamo gresku na nacin da samo za tebe osiguravam litar da se zamantamo.
Sorry.
Dogovoreno!
Moram za idući put angažirati vozača koji ne pije |
Odgovorno tvrdim da sam možda u pravu! |
|
|
il cattivo
Average Member
Croatia
861 Posts
Member since 25/05/2005 |
Posted - 15/11/2009 : 14:52:53
|
Ali se dobije ako ništa ne kupiš |
To really live you must almost die And it happened just that way with me |
|
|
DrB
Senior Member
Serbia
1128 Posts
Member since 04/06/2003 |
Posted - 16/11/2009 : 13:56:20
|
ja poslao mail u vezi akcije 4+1 i poruku jednom clanu da mi pokupi to ali niko ne odgovori pa me interesuje sta je bilo sa tim ?? |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 16/11/2009 : 23:38:24
|
quote: Originally posted by DrB
ja poslao mail u vezi akcije 4+1 i poruku jednom clanu da mi pokupi to ali niko ne odgovori pa me interesuje sta je bilo sa tim ??
Svi dobijeni mailovi su obradjeni i bilo je pripremljeno na standu, a sve sto je bilo pripremljeno, izuzev jedne narudzbe, pokupljeno je sa standa. Mozes li mi poslati kopiju maila, na isti mail na koji si slao, pa cu jos jednom provjeriti. |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
DrB
Senior Member
Serbia
1128 Posts
Posted - 17/11/2009 : 08:47:34
|
quote: Originally posted by Dado
ja poslao mail u vezi akcije 4+1 i poruku jednom clanu da mi pokupi to ali niko ne odgovori pa me interesuje sta je bilo sa tim ??
Svi dobijeni mailovi su obradjeni i bilo je pripremljeno na standu, a sve sto je bilo pripremljeno, izuzev jedne narudzbe, pokupljeno je sa standa. Mozes li mi poslati kopiju maila, na isti mail na koji si slao, pa cu jos jednom provjeriti.
poslato |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 17/11/2009 : 10:24:43
|
Primi li smo mi taj mail i pripremili izdanja i cekali da nam se javi tko ce to preuzeti, kako i pise u mailu. No na zalost nije nam javljeno nista, tako da to nitko nije preuzeo. Ne znam je li nikog nisi nasao ili u cemu je problem bio? Mozemo li kako pomoci? |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18890 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 17/11/2009 : 12:43:20
|
znam da nije najuljudnjije pitat ali evo:kako ste zadovoljni prodajom i kako je do sada prošo Tex color.Neću se ljutit i ako ne dobijem odgovor. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
DrB
Senior Member
Serbia
1128 Posts
Posted - 17/11/2009 : 13:08:24
|
Primi li smo mi taj mail i pripremili izdanja i cekali da nam se javi tko ce to preuzeti, kako i pise u mailu. No na zalost nije nam javljeno nista, tako da to nitko nije preuzeo. Ne znam je li nikog nisi nasao ili u cemu je problem bio? Mozemo li kako pomoci?
ocigledno osoba koja sam mislio da mi to preuzme nije vidjela poruku , ili jednostavno nije mogla to da uradi :(
A sto se pomoci tice ja bih to uzeo , samo recite kako da realizujemo ? Moze li u knjizaru libelus da dodje neko za taj paket i da ga plati njima na licu mjesta?
Unaprijed zahvalan,
DrB |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 17/11/2009 : 21:42:33
|
Primi li smo mi taj mail i pripremili izdanja i cekali da nam se javi tko ce to preuzeti, kako i pise u mailu. No na zalost nije nam javljeno nista, tako da to nitko nije preuzeo. Ne znam je li nikog nisi nasao ili u cemu je problem bio? Mozemo li kako pomoci?
ocigledno osoba koja sam mislio da mi to preuzme nije vidjela poruku , ili jednostavno nije mogla to da uradi :(
A sto se pomoci tice ja bih to uzeo , samo recite kako da realizujemo ? Moze li u knjizaru libelus da dodje neko za taj paket i da ga plati njima na licu mjesta?
Unaprijed zahvalan,
DrB
Probat cemo nesto smisliti da netko preuzme taj naruceni paket. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 17/11/2009 : 22:01:04
|
quote: Originally posted by teller
znam da nije najuljudnjije pitat ali evo:kako ste zadovoljni prodajom i kako je do sada prošo Tex color.Neću se ljutit i ako ne dobijem odgovor.
Vrlo smo zadovoljni odlukom da budemo na Interliberu, nadam se da su zadovoljni i citatelji. Tex kolor prodaje se iznad svih ocekivanja. |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 17/11/2009 : 22:02:41
|
quote: Originally posted by Dado Tex kolor prodaje se iznad svih ocekivanja.
Pa to samo skeptici nisu ocekivali. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 17/11/2009 : 22:31:45
|
Iskoristio bih prigodu i zahvalio se u Gastonovo i moje ime svim posjetiteljima koji su navratili do naseg standa, svim citateljima nasih izdanja koji su nas i u ovim akcijama podrzali na najbolji moguci nacin. Iskreno me raduje i veseli sto su mnogi po prvi put upoznali nasa izdanja i pokazali veliki interes za istim. Bilo mi je veliko zadovoljstvo susresti se sa svim dragim ljudima i prijateljima koji su nas dosli pozdraviti. Veliki pozdrav Maxu (koliko ono imas MV knjiga?), posebno hvala prijatelju i drugu Hrvoju na sjajnoj i zabavnoj veceri (osveta ce biti slatka), Parlovu i Dzuki na ugodnom druzenju, ma svima (jer nabrajanje bi bilo dugacko i nekog bih zaboravio) s kojima smo proveli nekoliko lijepih dana tijekom Interlibera i naseg boravka u Zagrebu. A posebno hvala nasim neumornim i velikim prijateljima Dini i Renkyju na ogromnoj podrsci...
|
|
|
il cattivo
Average Member
Croatia
861 Posts
Member since 25/05/2005 |
Posted - 17/11/2009 : 22:55:07
|
Dina i Renky palac gore.Sale from hell i ja došli na kratko, a ostali malo poduže.Ugodno čavrljanje, višnjevac, vjerujem da vam je tako bilo sa svim stripofilima (stripomanima).Nadam se da se vidimo dogodine konačno na Mafestu!
|
To really live you must almost die And it happened just that way with me |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 17/11/2009 : 22:58:16
|
quote: Originally posted by Kit Carson
quote: Originally posted by Dado Tex kolor prodaje se iznad svih ocekivanja.
Pa to samo skeptici nisu ocekivali.
I to oni najveci |
|
|
Topic |
|