Nathanove knjige 11 i 12 sadrze ukupno 6 epizoda koje su u Italiji izvorno objavljene od broja 93 do 98. Knjige imaju po 294 stranice i sadrze naravno sve originalne naslovnice. Cijena jedne knjige bit ce 125 kuna u strip knjizari Libellus. A u prodaji bi trebale biti od sutra popodne ili najkasnije u cetvrtak...
Scenaristi navedenih epizoda su Stefano Piani (93), Pasquale Ruju (94), Alberto Ostini (95), Claudio Fattori (96) te Stefano Vietti (97 i 98).
Crtacki, epizode su potpisali Matteo Resinanti (93), Romeo Toffanetti (94), Germano Bonazzi (95), Stefano Casini (96) Paolo Di Clemente (97) te Giancarlo Olivares (98).
Gaston i moja malenkost zahvaljujemo se Mihaeli, Ivanu, Mifugu, Dekari, Zlaji, Mirni, Melini, Igoru i svim ostalim suradnicima koji su skupa s nama sudjelovali u izradi ovih prekrasnih knjiga.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Na prvi pogled ništa važno za veliku priču... Nekoliko gradskih krimića, Rujuov hororac plus nsatavak Viettijevih Venerabila (Obožavanih). Da vidimo i to. No ajde da doguramo konačno i do stotke!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Zaboravili ste da pomenete kod zahvaljivanja Curunira,Carsona,mene i ostale fanove NN Salu na stranu,meni je NN sve citljiviji. Ovim tempom za nekoliko vekova bio bi u rangu Texa Nadam se da ce sa NN 100 konacno i Tex 200 u boji?
Zaboravili ste da pomenete kod zahvaljivanja Curunira,Carsona,mene i ostale fanove NN Salu na stranu,meni je NN sve citljiviji. Ovim tempom za nekoliko vekova bio bi u rangu Texa Nadam se da ce sa NN 100 konacno i Tex 200 u boji?
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.