U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
a kada ce nove 4 knjige magicnog u libelusovom izdanju?
Da se i ja pridružim pitanju.
Do kraja godine? Ima li šanse?
Neče 101%. Jer i ova najavljena tura stripova kasni zbog tiskare i kako Dado kaže upitno je da li će i izači ove godine. A Magičnog nisu niti najavili. Ja mu se nadam negdje u Februaru...
Moram dignuti ponovo ovaj topik. Prošloje skoro 3. mjeseca otkad sam čitao Magičnog. Sad mi je najbolji odmah poslije Tex! Uskoro na 13. knjizi tj. na epizodama 37, 38 i 39!
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
najbolji serijal,ali ne i veciti m.vetar!mali primer zbog cega? ako racunamo kena za bonelli junaka,treba ceniti i m.vetra?ovaj bozanstveni serijal prvi put sam citao u izdanju s.comicsa,i prosto sam bio odusevljen kakvom magijom vlada manfredi!m.vetar nam kroz vizije,i istoriju indijanskog naroda saopstava da su greske napravljene,da je crveni narod bio primer alternativnom povratku u zivot!veliki gubici su bili i pre crvenokozaca,ali su i pored toga oni opstali zahvaljujuci verovanju u svog vizionarskog boga!velika vizija je ustvari,zelja da se ona nikad ne ostvari,u smislu naseg laickog razmisljanja o buducnosti?lakote,ali i vecina drugih plemena nisu uvek bili u savrsenom skladu.svako od njih je imao izbor ka buducnosti.narod lakota je bio primitivno zreo za razliku od ostalih.ned je u svojoj nesreci imao srecu da upozna ludog konja koji je bio poglavica i veliki ucitelj m.vetra.ako se serijal zavrsi sa 130 broja,bila bi velika steta.manfredi stvarno ima kvalitetan i dobar tempo da bi stigo do kraja.po meni to je velika steta,mozda bi se razvuklo ko sapunica,ali magicni zasluzuje sam vrh bonellija!
Moram dignuti ponovo ovaj topik. Prošloje skoro 3. mjeseca otkad sam čitao Magičnog. Sad mi je najbolji odmah poslije Tex! Uskoro na 13. knjizi tj. na epizodama 37, 38 i 39!
Gdje je nestao Cibalia?Inferno...?
To really live you must almost die And it happened just that way with me
još koja godinica i po(u najgorem slučaju dvije) i Libellus izgura Magičnog...koliko bi to potrajalo sa Wizardom i sličnima? 15-20 godina najmanje, sa neizvjestnim završetkom...evo zašto je taj Libellus projekt važan...da dobijemo jedan serijal u par godina a ne da se razvuće u 2o godina, kad pitanje dal če strip uopšte još postojati u takvom obsegu. Libellus, kapa do poda!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
još koja godinica i po(u najgorem slučaju dvije) i Libellus izgura Magičnog...koliko bi to potrajalo sa Wizardom i sličnima? 15-20 godina najmanje, sa neizvjestnim završetkom...evo zašto je taj Libellus projekt važan...da dobijemo jedan serijal u par godina a ne da se razvuće u 2o godina, kad pitanje dal če strip uopšte još postojati u takvom obsegu. Libellus, kapa do poda!
Apsolutno se slažem sa tobom, jesu skupi ali rade svoj posao.
Ma jos samo 10 mjeseci. Za Mafest 2012. Magicni ce biti zakljucen. 97-108 pred izlaskom, 109-120 na Bozic, 121-131 za Mafest. To je plan i mislim da ce se rokovi ispostovati, mora bas nesto lose krenuti da ne budu.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Ma jos samo 10 mjeseci. Za Mafest 2012. Magicni ce biti zakljucen. 97-108 pred izlaskom, 109-120 na Bozic, 121-131 za Mafest. To je plan i mislim da ce se rokovi ispostovati, mora bas nesto lose krenuti da ne budu.
I to je nešto, ubijaju me ritmovi pojedinih izdanja, tipa VČ i Mister No, trebaće im ko zna koliko za redovnu seriju. To je zaista glupo.