Pa znači Pepe je probio led debelo... Odavno Ferri nije nevin. Smisliće Italijani neku foru da zadrže publku, ko god bude crtao naslovne strane. Poslaće Zagora u Australiju ili na Mesec...
Zanimljivo da nikada nisu došli na ideju da u neku epizodu ubace Dejvija Kroketa. Šteta što serijal ne obuhvata period koju godinu kasnije kada Amerika zarati sa Meksikom,zanimljivo bi bilo videti kako će Čiko da reaguje. Takođe mislim da nisu dovoljno eksploatisana područja severno od Darkvuda i karipska ostrva,a ima još toga i što se tiče samog Darkvuda. Trebalo bi dakle da bude još dosta materijala za naslovnice.
Pa znači Pepe je probio led debelo... Odavno Ferri nije nevin. Smisliće Italijani neku foru da zadrže publku, ko god bude crtao naslovne strane. Poslaće Zagora u Australiju ili na Mesec...
Ma ne, Pepe je crtao samo glavu, sve ostalo je Ferri
Ja u prolazu, pa rekoh da svratim. Ovde se, bar mi se tako čini, razgovara o Ferrijevom nasledniku. Ako bih mogao da priupitam- ZAŠTO
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
mene uopće ne zanima nikakva originalnost crteža, već samo da on bude što sličniji FErijevom. prema tome 1. Verni, 2. Sedioli, ovog Nucija nisam još vidio.