forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 10/11/2009 : 21:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Dobro, sjajno urađeno od strane brusa!

Nego, ima li neka informacija kad će knjiga br.9 u prodaju?

Izgleda da malo kasne sa knjigama,još malo ćemo pričekati.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/11/2009 : 18:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Ovde se može videti koje nas priče nadalje očekuju...
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35748

Stvarno svaka cast uvek si pun korisnih informacija.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 12/11/2009 : 23:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Send vlada035 a Private Message  Reply with Quote
Zvao sam danas VC da ih pitam za br. 9,rekose mi da bi trebalo da izadje za 2-3 nedelje
Go to Top of Page

Marduk
Starting Member

9 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 17/11/2009 : 09:42:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Marduk's Homepage  Send Marduk a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je krajnji bezobrazluk, neprofesionalizam ili kako to već nazvati, to što VČ već mesec dana i jače najavljuje knjigu 9 kao " U PRODAJI", a od nje ni korova. Sramota. Razumeo bih da piše "USKORO", ali ovako... jadno izgleda i tipično srpski. Ako grešim, slobodno me ispravite.

SAIS CAVERS' NEW BLOG:
http://www.sais-cavers.blogspot.com
Go to Top of Page

Skappy
New Member

229 Posts

Member since 07/09/2008

Posted - 17/11/2009 : 11:27:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Skappy's Homepage  Send Skappy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marduk

Mislim da je krajnji bezobrazluk, neprofesionalizam ili kako to već nazvati, to što VČ već mesec dana i jače najavljuje knjigu 9 kao " U PRODAJI", a od nje ni korova. Sramota. Razumeo bih da piše "USKORO", ali ovako... jadno izgleda i tipično srpski. Ako grešim, slobodno me ispravite.

Jadno izgleda samo izdanje. To mi najvise smeta.
Kasnjenje je sporedan problem.

http://theauthority.ws/
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/11/2009 : 12:21:51  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Skappy

quote:

Objasni, zbog čega jadno?
Kupuješ li ovo izdanje ili samo onako komentarišeš da bi nešto napisao?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

sergio gardini
New Member

Serbia
226 Posts

Member since 18/07/2009

Posted - 17/11/2009 : 12:51:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sergio gardini a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Skappy

quote:

Kašnjenje!? A gde su to dali tačan datum izlaska, pa da su gospoda zaključila da kasni? To što su napisali u prodaji na njihovim izdanjima je njihovo legitimno pravo! Uostalom OP će biti u prodaji puna tri meseca tako da i stoji da napišu u prodaji, jer će za ta tri meseca sigurno izaći.
Inače u vrlo kratkom roku su izdali knjige 7 i 8, druga je stvar što bi neko da izlaze knjige na svakih nedelju dana.
Go to Top of Page

cgmiki
New Member

Serbia
127 Posts

Member since 24/11/2005

Posted - 17/11/2009 : 20:43:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit cgmiki's Homepage  Send cgmiki a Private Message  Reply with Quote
Što se uopšte zamajavati sa takvim odgovorima. Ispada kao da su dali unapred pare VČ za ova KI pa sada kukaju.
Niste zanimljivi.
Go to Top of Page

Marduk
Starting Member

9 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 17/11/2009 : 20:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Marduk's Homepage  Send Marduk a Private Message  Reply with Quote
Mislim da se ovde nismo razumeli:

@ Srdjandjdj: Imam u svom vlasništvu sva kolekc.izdanja. Redovan sam kupac, recimo. A videćeš da ne komentarišem svaki treći post kao pojedini, već napišem nešto što mislim da je smisleno i što bih podelio sa ostatkom pučanstva na forumu, dakle ne radi sopstvene promocije ili iz dosade, već, recimo sa nekim ciljem. Konkretno ovde, izražavam svoj negativan stav što se tiče reklamiranja inače sasvim solidnog kolekc.izdanja (da ne ulazimo u dalje rasprave o tome da li valja ili ne...)

@ Serio i ostali: Glede tog "legitimnog prava", i ja mogu tebi da kažem nešto tipa "možeš da dođeš sutra na pečeno prase i vino" ali sve to bude džaba kad ja narednih nedelju dana nisam kod kuće. I eto, moje je, kao leg.pravo da nekog - zavlačim i titram. Čitano između redova, kada neko napiše da je nešto "u prodaji", znači da isti proizvod može svako kupiti od danas pa nadalje. E sad, to njihovo u prodaji se ostvari tek za mesec ili dva, nebitno, ali predstavlja čist oblik hipokrizije - pa napiši brate da izlazi USKORO, i ne zavlači narod. S druge strane, ukoliko je to neki VČov marketinški potez, alal im vera, njihova stvar, ali ja to gledam sa fanovske strane i totalno mi se ne sviđa.

Eto. pozdrav za sve stripofile, i naravno za redakciju VČ, koja će nadam se ove primedbe shvatiti dobronamerno, jer moramo priznati da na srpskom tržištu "they made some difference", right?

SAIS CAVERS' NEW BLOG:
http://www.sais-cavers.blogspot.com
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 30/11/2009 : 17:19:12  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
Da li je neko zvao ovih dana VC ? hoce li skoro ta knjiga br 9 ?

Inace neko je vec napisao, a ja evo da potvrdim ... danas sam prosao pored gradske biblioteke u ZR i u izlogu sam video sva izdanja kolekcionarskih knjiga kako zagora tako i dilan doga... verovatno su cene regularne (bez popusta) nisam ulazio da proverim, posto sam video da nema 9 knjige
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 01/12/2009 : 08:25:24  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

Da li je neko zvao ovih dana VC ? hoce li skoro ta knjiga br 9 ?

Inace neko je vec napisao, a ja evo da potvrdim ... danas sam prosao pored gradske biblioteke u ZR i u izlogu sam video sva izdanja kolekcionarskih knjiga kako zagora tako i dilan doga... verovatno su cene regularne (bez popusta) nisam ulazio da proverim, posto sam video da nema 9 knjige

Bio sam ja,cena je 1440 dinara kaze ako bude islo dobijace i ubuduce,videcemo da li ce biti devetke.Cini mi se da samo nemaju prvu i drugu knjigu Zagora i cini mi se da fali jedna Dilanova,da li prva ili zadnja.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 01/12/2009 : 20:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
Zanimljive stvari sam čuo danas u trafici,ne znam da li je tačno,ali tako mi je rečeno.
Naime,prijatelj mi je tražio da za njega pogledam ima li druge knjige još u trafici,ali više je nema,rasprodata je.Prodavačica mi je onda rekla da Veseli posle Nove godine planira da ponovo uradi prve dve knjige.Nemam pojma da li se nešto prešla u računu ili je to tačno.
Ako je istina,to bi bila odlična stvar,taman da se isprave nedostaci.

Edited by - tumen on 01/12/2009 20:59:07
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 01/12/2009 : 20:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tumen

Zanimljive stvari sam čuo danas u trafici,ne znam da li je tačno,ali tako mi je rečeno.
Naime,prijatelj mi je tražio da za njega pogledam ima li druge knjige još u trafici,ali više je nema,rasprodata je.Prodavačica mi je onda rekla da Veseli posle Nove godine planira da ponovo uradi prve dve knjige.Nemam pojma da li se nešto prešla u računu ili je to tačno.
Ako je istina,to bi bila odlična stvar,taman da se isprave nedostatci.

A kad je rekla da će biti devetka u prodaji?

Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 01/12/2009 : 20:58:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ako je istina,to bi bila odlična stvar,taman da se isprave nedostatci.

A kad je rekla da će biti devetka u prodaji?

Nisam to ni pitao.Izgleda da iz nekog razloga kasni,možda baš žele da to izgleda jako dobro pa zato,bar se nadam.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 01/12/2009 : 21:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako je istina,to bi bila odlična stvar,taman da se isprave nedostaci.

E masala,to bi bila prava stvar
Od trece i nemam krupnije zamerke,al' te dve mi bodu oci samo tako.
Go to Top of Page

Milos Bosnjak
New Member

Serbia
281 Posts

Member since 10/02/2009

Posted - 02/12/2009 : 23:24:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Milos Bosnjak a Private Message  Reply with Quote
Da li se i vama u knjizi 8 prica zavrsava na 405oj stranici bez THE END?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 02/12/2009 : 23:28:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milos Bosnjak

Da li se i vama u knjizi 8 prica zavrsava na 405oj stranici bez THE END?

Da.
Ajmo fanovi,jel' tako treba?
Lici na kraj.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 03/12/2009 : 06:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Da, tako se završava, vidiš da su krenuli u Darkvud.

Go to Top of Page

Milos Bosnjak
New Member

Serbia
281 Posts

Member since 10/02/2009

Posted - 03/12/2009 : 09:32:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Milos Bosnjak a Private Message  Reply with Quote
Pa vidim da su krenuli u darkvud, ali tako znaju i da pocinju njihove price. Bas su kao krenuli u darkvud, pa im uleti neki madjionicar usput koji leti, pa moraju da ga srede :D
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 03/12/2009 : 09:35:21  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Pa to je kraj te priče, pa sad usput će doživeti nove avanture.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 03/12/2009 : 14:31:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa to je kraj te priče, pa sad usput će doživeti nove avanture.

Proveri ti to zemo u ZEX ili ZS da budemo sigurni
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 03/12/2009 : 14:44:41  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Evo zemo, samo za tebe!

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 03/12/2009 : 15:00:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
U LMS 93 ima jedan kaiš više u odnosu na SDZEX
Go to Top of Page

Milos Bosnjak
New Member

Serbia
281 Posts

Member since 10/02/2009

Posted - 03/12/2009 : 15:18:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Milos Bosnjak a Private Message  Reply with Quote
Da, taj kais ima i u KI, zar ne?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 03/12/2009 : 16:13:02  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milos Bosnjak

Da, taj kais ima i u KI, zar ne?

Da, ima ga.

Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.4 seconds. Snitz Forums 2000