Nabavih i ja cetvorku i moram da kazem da se vidi znacajno poboljsanje u odnosu na trojku(mozda su sve one kritike na forumu urodile plodom).Uvez je mnogo bolji,kao i otisak(oba su u rangu dvojke koja je vrlo dobra),mada i sada na pojedinim stranicama crna boja nije ujednacena,ali su stvarno u pitanju nijanse,tako da sam i vise nego zadovoljan.Tekstovi su kao i dosad veoma zanimljivi i kvalitetni.Sve u svemu znacajan korak naprijed koji daje nadu da ce ovo izdanje da bude sve bolje u narednim brojevima i da ce da postane nezaobilazno za svakog dilanovca.
Utvara iz Skotland jarda je neviđeno sranje... nisam ni pročitao do kraja. Ni fobiju od ludensa nisam izdržao do kraja... zašto? zbog Kozua? vjerovatno...
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Utvara iz Skotland jarda je neviđeno sranje... nisam ni pročitao do kraja. Ni fobiju od ludensa nisam izdržao do kraja... zašto? zbog Kozua? vjerovatno...
A kakve veze to ima sa kolekcionarskim izdanjem
I don't care to belong to a club that accepts people like me as members.
Kupio sam 3. i 4. broj i kvaliteta uveza se popravila. Imam jos nekih sitnih zamjerki, ali u globalu sam zadovoljan izdanjem, ponajvise radi prijevoda. Prvi put da citam dylana a da mi je bas svaka grouchova sala smislena. Nastavicu kupovati i dalje.
Da,kad ce superbuk od prvog broja?Ili da bar odande odakle su poceli sad krenu unazad jer bi prvi naredni broj bio moja omiljena epizoda Sette anime dannate (sedam prokletih dusa)
kaj će ti ''posebno'' izdanje prvih DD epizoda , mislim da to u Italiji nije imalo smisla napravit s toliko Dylanovih već po četvrti put reizdanih epizoda
Pa zato što su te epizode (dakle riječ je o prvim DD epizdama) već kod nas došla dva puta ; prvi put još za vrijeme Jugoslavije , a drugi put u extra izdanjima Slobodne Dalmacije ; dakle mislim da nema smisla kupovati iste epizode samo zato što su u jednom broju po tri epizode i Roieve naslovnice (koje mi se ne sviđaju više od originalnih),a i bolje je čekati novu epizodu svaki idući mjesec nego kupovati ono skuolje u knjiga formatu