forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 582

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/12/2009 : 11:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo
Inače, na telki je bilo Smrtonosno oružje 1 i 2. To je jedan od najboljih serijala koji su ikakda snimljeni.
Statistički podaci su pokazali da je u proteklih 5 godina na 4 kanala koja pokrivaju cijelu državu (HRT 1 i 2, RTL, NOVA TV)neki od ovih filmova bio prikazivan u prosjeku jednom mjesečno.
Genijalni su.

True... Odličan serijal. Meni je drag ludi policijski humor i nekakav feeling zajedništva, topline familije i kolegijalnosti. A to su ti mainstream akcijski filmovi koji nikad ne stare, a pristupačniji su nekako širem gledateljstvu.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/12/2009 : 15:49:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by dr strangelove

quote:

"...nije mi ni tako loš film. Očito sam se i ja pridružio ovom teen vampyre hypeu..."

E, ako ovo nije za ban

Uvijek održavam kontakt s unutarnjim tinejdžerom u sebi...

zašto govoriš u muškom rodu?
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 15/12/2009 : 19:34:07  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
"Samurai rebellion"

Zbog ovakvih filmova kinematografiju nazivaju umjetnošću.

...
Go to Top of Page

aleksa crnobrnja
New Member

276 Posts

Member since 19/02/2009

Posted - 15/12/2009 : 21:21:59  Show Profile Show Extended Profile  Send aleksa crnobrnja a Private Message  Reply with Quote
Niti Final Destination 4 ne odudara od pravila ovog filmskog serijala. I dalje prati debilnu i besmislenu temeljnu postavku i na njoj gradi urnebesan niz nevjerovatnog spleta "slučajnosti" i udesa koje prate glavne protagoniste.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/12/2009 : 23:08:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Majstor ostaje majstor:
http://www.youtube.com/watch?v=KSqL9ygBCck

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 16/12/2009 : 00:02:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Majstor ostaje majstor:

Hmmm...
Igraju na onu kartu da svi već znaju o čem se radi pa se nisu trudili niti objašnjavat. Ipak me to malo čudi s obzirom da je ovaj Robin Hood najavljivan kao Ritchijev Sherlock - sasvim novi pogled na stare stvari
Moram priznat da mi ovako izgleda kao 101% akcija kao npr. kod novog Star Treka, a to ne volim
A možda je to teaser trailer, ali rekao bih da nije jer ipak ima previše materijala iz filma

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21830 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/12/2009 : 00:07:55  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
[br]Majstor ostaje majstor:

slažem se.ovo izgleda baš opako!

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 16/12/2009 : 01:08:11  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Majstor ostaje majstor:

Hmmm...
Igraju na onu kartu da svi već znaju o čem se radi pa se nisu trudili niti objašnjavat. Ipak me to malo čudi s obzirom da je ovaj Robin Hood najavljivan kao Ritchijev Sherlock - sasvim novi pogled na stare stvari
Moram priznat da mi ovako izgleda kao 101% akcija kao npr. kod novog Star Treka, a to ne volim
A možda je to teaser trailer, ali rekao bih da nije jer ipak ima previše materijala iz filma

slazem se sa kolegom.
Jedna te ista prica koja je ispricana 100 puta.
Zbog Ridleya sigurno bice dobro pogledati, ali ipak mozda suvisan jos jedan film.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 16/12/2009 : 01:12:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Majstor ostaje majstor:

Hmmm...

Teaser je to. Film tek u svibnju dolazi u kina. I neće biti samo akcija. Ipak je ovo Ridley u pitanju.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 16/12/2009 : 14:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Vidim ja da ti uopće ne kužiš tehnike barenja tinejdžerki...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/12/2009 : 15:52:41  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

quote:

Majstor ostaje majstor:

Hmmm...

slazem se sa kolegom.
Zbog Ridleya sigurno bice dobro pogledati, ali ipak mozda suvisan jos jedan film.

Nemate pojma.
Ne znam odakle vam da je ovo 101% akcija, pa bar je Ridley poznat po tome da ume fino da odmeri odnos akcija/priča. A i bar njegove akcije nisu debilno predvidljive, naprotiv.
A verujem da ste gledali Gladiatora, po njegovom trejleru, http://www.youtube.com/watch?v=IvTT29cavKo , takođe je moglo da se zaključi da se radi o 110% akciji.

A da je priča ispričana 100 puta... Pa eto, ja se sećam samo jedne dobre, one iz 1938 sa Erolom Flynnom-The Adventures of Robin Hood, i to je to. Ono sa Costnerom je bih uključio u "dobre filmove".
I mislim da ima još par filmova, uključujući i TV izdanja, tako da nema reči o "100 puta" ispričanoj priči.

A i šta fali, Scottov Gladijator, ili Coppolin Drakula su filmovi na stvarno 100 puta ispričanu temu, pa su ipak jedni od najboljih od tih 100.

Edited by - manhunter on 16/12/2009 15:56:17
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 16/12/2009 : 16:04:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Majstor ostaje majstor:

Hmmm...

slazem se sa kolegom.

Nemate pojma.
Ne znam odakle vam da je ovo 101% akcija

Iz trailera.

quote:

quote:

quote:

quote:

Majstor ostaje majstor:

Hmmm...

slazem se sa kolegom.

A da je priča ispričana 100 puta... Pa eto, ja se sećam samo jedne dobre, one iz 1938 sa Erolom Flynnom-The Adventures of Robin Hood, i to je to. Ono sa Costnerom je bih uključio u "dobre filmove".
I mislim da ima još par filmova, uključujući i TV izdanja, tako da nema reči o "100 puta" ispričanoj priči.

Samo (kino) filmova ima preko 50, pa tek knjige, stripovi, animirani filmovi, TV filmovi... Puno više od 100 puta

quote:

quote:

quote:

quote:

Majstor ostaje majstor:

Hmmm...

slazem se sa kolegom.

A i šta fali, Scottov Gladijator, ili Coppolin Drakula su filmovi na stvarno 100 puta ispričanu temu, pa su ipak jedni od najboljih od tih 100.

Nitko nije niti rekao da im išta fali

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/12/2009 : 20:21:34  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nemate pojma.
Ne znam odakle vam da je ovo 101% akcija

Iz trailera.

Ko ti je kriv kad se pališ na trejlere. ;-)
Kao što rekoh, i trejler za Gladiatora je bio pun akcije, a film je bio, onako, fino "prošaran".
I zar nisu ljudi skoro kukali kako je sva akcija u filmu Watchmen viđena u trejleru???

quote:

Samo (kino) filmova ima preko 50, pa tek knjige, stripovi, animirani filmovi, TV filmovi... Puno više od 100 puta

Ma daj, PROSEČAN gledalac filmova zna za možda 3 filma/serije/knjige o Robinu Hudu, uključujući onaj sa Costnerom, zatim onu zajebanciju od pre par godina i onaj crtani film. Ja ne znam kad je poslednji put Robin Hud bio neka veeelika tema...

quote:

Nitko nije niti rekao da im išta fali

Kako nije, reče Warrior da je film suvišan..šmrc. Kao da bilo koji Scottov film može da bude suvišan.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 16/12/2009 : 20:32:29  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote

e vidis, to me i nervira.
Ridley napravio film, pa se uhvatio upravo Robina.

srecom uskoro dolazi ovo,ponovo sa majstorom licno:
http://www.imdb.com/title/tt1446714/
mada iskreno jos od Gladiatora nije nista snimio gdje covek moze skinuti kapu.

quote:

I zar nisu ljudi skoro kukali kako je sva akcija u filmu Watchmen viđena u trejleru???

da nisi zamjenio sa Inglourious Basterds

Edited by - King Warrior on 16/12/2009 20:34:54
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21830 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/12/2009 : 20:34:58  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
A Black hawk down ???
Ili je to bilo pre Gladijatora ?

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/12/2009 : 20:36:58  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Kako nije??
Black hawk down je odličan film, American gangster takođe. Kingdom of heaven je imao nesreću da je morao da bude politički korektan, zato je priča loša, ali vizuelno je odličan...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/12/2009 : 20:37:29  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Fala Anto. ;-)

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 16/12/2009 : 20:38:04  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

A Black hawk down ???
Ili je to bilo pre Gladijatora ?

jeste ,taj je poslije, ali nije me nesto posebno odusevio.
Ok film, ali daleko od remek-djela ili neke liste najboljih.
Barem po mom ukusu.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21830 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/12/2009 : 20:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Pa slažem se da nije remek delo ali mi je sjajan film.
Prvi put sam ga gledao u bioskopu i potpuno sam se izgubio, bio mi je mnogo brz i nisam ništa pohvatao.
Prošle godine nahvatam ga na TV-u u kasnijem noćnom terminu kada su deca , a i žena zakuntali, i tada sam ga pogledao natenanei baš mi se svideo.Nije remek delo, ali 2 sata lepe uživancije.A tek muzika!
Ovaj Robin Hud mi se čini brutalan i dobar.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 16/12/2009 : 20:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Black hawk down je odličan film, American gangster takođe.

American gangster ti odlican?
Kingdom of Heaven cisti prosjek.
Hannibal je bio suvisan i u poredjenju sa prvim dijelom drugorazredni film.
Body of Lies je najvece razocarenje prosle godine. Mislio sam stvarno Ridley, pa Leo napokon bez Scorsesea, mora biti dobro. Tesko razocarenje.
Matchstick Men ok za jednom pogledati i zaboraviti.
eto...
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 16/12/2009 : 20:45:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja ne znam oko čega se mi prepiremo
Ja se slažem s tobom, a KIng Warrior se slaže sa mnome tako da se svi ustvari slažemo

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21830 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/12/2009 : 20:46:45  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Zar su Američki gangster i Nebesko kravstvo njego filmovi ? Kakvi su ?
Čuo sam podeljena mišljena, a Nebesko ... je čak i popljuvan.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 16/12/2009 : 20:55:24  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Zar su Američki gangster i Nebesko kravstvo njego filmovi ? Kakvi su ?
Čuo sam podeljena mišljena, a Nebesko ... je čak i popljuvan.

evo ti moje misljenje,ali nemoj uzeti zdravo za gotovo. Znas kako kazu o misljenjima.

American Gangster je jedno tesko sranje od filma, i po meni propali pokusaj da se napravi jedan izuzetno inteligentan film. Radnja standardna, sve zavjere i preokreti. Najgore je bilo gledati Washingtona i Russela kako se nadmudruju ko je bolji glumac. Vec od samog pocetka imas osjecaj kako obojica cijelo vrijeme pokusavaju da se dokazu ko je kralj Hollywooda. Kad budes gledao film obrati na to paznju, vidjeces da je vise nego ocigledno.Skoro svaka scena kao da je snimana za trailer na dodjeli oskara.

Kingdom of Heaven, jedan od standardnih sa macevima.Orlandu puno bolje stoji uloga kukavice u Troji nego heroja u ovom filmu.Po meni totalno pogresan odabir glumca za glavnu ulogu. Eva Green je samom svojom pojavom najbolje sto se moze da vidi u filmu.Od ovih novijih filmova sa macevima KOH, definitvno ne spada medju bolje i daleko je ispod Gladiatora ili Troje, bilo sto se tice emocija ili akcije u filmu.

Edited by - King Warrior on 16/12/2009 20:58:35
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/12/2009 : 21:03:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by supermark

Vidim ja da ti uopće ne kužiš tehnike barenja tinejdžerki...

kako ne znam?!

evo od ove sam dobio 20 kn i novu majicu:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=36065
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/12/2009 : 21:06:27  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

American gangster ti odlican?

Pa da. Nije remek delo, ali je sasvim gledljiv.

quote:
Kingdom of Heaven cisti prosjek.

Pa tako nešto sam i napisao. ;-)

quote:
Hannibal je bio suvisan i u poredjenju sa prvim dijelom drugorazredni film.

SVI filmovi o Lectoru su suvišni, izuzev Manhunter i Silence of the lambs.

quote:
Body of Lies je najvece razocarenje prosle godine. Mislio sam stvarno Ridley, pa Leo napokon bez Scorsesea, mora biti dobro. Tesko razocarenje.

Nisam gledao.

quote:
Matchstick Men ok za jednom pogledati i zaboraviti.
eto...

U pravu si.

I da ne razumeš pogrešno, ne spadam u onu grupu ljudi kojima je sve od nekog omiljenog glumca/režisera/muzičara dobro, samo sam primetio da Ridley ima najbolji prosek kod mene, pa mu i dajem naviše poverenja. A da je snimio i loše filmove, jeste.

Go to Top of Page
Page: of 582 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.92 seconds. Snitz Forums 2000