forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Dexter
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 11/07/2009 : 20:35:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message  Reply with Quote
jes doakes je zbilja mega lik
al da te utješim
dexter je pravedan čovjek
ubija samo zločince, zar ne?
da vidiš, kako se to razreši, moračeš, da gledaš
neču, da spojlam

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17897 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 11/07/2009 : 21:46:37  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ja cuo tresa sezona losa :D

sada se bacam na supernatural pa se vracam dextercicu

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 12/07/2009 : 12:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

Ocijene govore same za sebe, pa ti prosudi.

http://www.tv.com/dexter/show/62683/episode.html?tag=page_nav;episode
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17897 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/07/2009 : 15:36:18  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
pa dobro tako su negdje rekli kad nisam ni gledao seriju :D

vjerujem :D da je OK ali tek kad pogledam mocu imati neki sud :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 12/07/2009 : 21:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Završio s drugom sezonom.
Odlično!
Ali šteta Doakesa.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8223 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 09/12/2009 : 22:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
nema meni do deksija, počela je na fox crimeu 4. sezona, zejeban taj trinity killer, litgow ga dobro glumi
odgledah 6 epizoda koje imam snimljene, a na foxu tek bila druga, i šta sad da radim :-)))

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 09/12/2009 : 23:32:03  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

nema meni do deksija, počela je na fox crimeu 4. sezona, zejeban taj trinity killer, litgow ga dobro glumi
odgledah 6 epizoda koje imam snimljene, a na foxu tek bila druga, i šta sad da radim :-)))

Sad mi na PM šikni adresu pa ti uskoro pošaljem ostalih 6, imam do 11. dakle fali mi još samo zadnja...

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 09/12/2009 : 23:38:20  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

quote:
Originally posted by zeljko

Ocijene govore same za sebe, pa ti prosudi.

http://www.tv.com/dexter/show/62683/episode.html?tag=page_nav;episode

Bacio sam pogled na ovu stranicu i večeras se bacam na gledanje 4. sezone. Do sada sam pogledao samo 1. i djeluje obećavajuće!!!

Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 10/12/2009 : 00:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sigismundus

jes doakes je zbilja mega lik
al da te utješim
dexter je pravedan čovjek
ubija samo zločince, zar ne?
da vidiš, kako se to razreši, moračeš, da gledaš
neču, da spojlam

Iako je serijski ubojica nemožeš da ga nevoliš!

Edited by - no1 on 10/12/2009 00:26:58
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 10/12/2009 : 00:31:16  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odgledao 10epizoda 4sezone.
Kad misliš da te više ništa nemože iznenadit ostaneš iznenađen.
Zato mi je ova serija na prvom mjestu.
Ma mogao bi hvaliti i pričati o Dexteru danima!
Go to Top of Page

Babo24
Starting Member

Croatia
71 Posts

Member since 30/09/2009

Posted - 10/12/2009 : 08:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Babo24 a Private Message  Reply with Quote
4 sezona mi je dosad nekako najbolja, napetost ne prestaje, pogleda sam svih 11 ep od 4 sezone, 13.12 je zadnja epizoda, JEDVA CEKAM

My life fades, the vision dims, all that remains... are memories...
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17897 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/12/2009 : 08:55:49  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
najgore ubistvo u najboljem smislu za film jeste ono ubistvo u kadi ubod u butinu
ali malo su kasnije smorili druzenjem s trinitijem...

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/12/2009 : 12:17:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Najbolja sezona do sad, poslije prve naravno... Odlična serija, koliko su se uigrali u ovu Dexterovu psihopatsku osobnost. Obožavam njegove hladnokrvne analize!

Još dvije epizode do kraja sezone! Nekako će se izdržati. MIslim da se druga već snima, budući da su odmah potpisali za dvije sezone, a i gledanost je fantastična.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 11/12/2009 : 15:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
11.epizoda Dextera najgledanija emisija Showtimea od 1999., srušen rekord gledanosti po tom pitanju, strah me tek pomisliti što će biti za finale!

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Babo24
Starting Member

Croatia
71 Posts

Member since 30/09/2009

Posted - 14/12/2009 : 10:58:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Babo24 a Private Message  Reply with Quote
Taman sam pogleda zadnju epizodu 4 sezone. Nikad nista me nije iznenadilo ka ovo, to je nevjerovatno.

My life fades, the vision dims, all that remains... are memories...
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 15/12/2009 : 00:46:42  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Mene je kraj oduševio, i moram priznati da sam bio presretan, pričekat ću još par dana da ne spojlam sad...

Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 15/12/2009 : 06:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message  Reply with Quote
jes, juče bila poslednja epizoda 4. sezone
nisam uspio pogledati, samo snimio
kraj 11.epizode sreču se glavni negativci
ej, ti si morgan dexter!!
kaže lithgow
jedva čekam, da pogledam
ta serija je pravi breakthrough
novi kvalitet krimi forenzičkog filma
fenomenalno
kažu, da če biti još samo jedna serija
a do sada ne znam koji je bolji negativac
pored dextera, naravno
ili smiths ili lithgow
zbilja
najtoplije preporuke

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/12/2009 : 11:05:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Finiš zaista neočekivan, žena mi je izjavila da nakog toga više uopće neće gledati ovu seriju... Zaista genijalna sezona.

A lijepo je njemu stari govorio...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 15/12/2009 : 11:41:48  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Finiš zaista neočekivan, žena mi je izjavila da nakog toga više uopće neće gledati ovu seriju... Zaista genijalna sezona.

A lijepo je njemu stari govorio...

Meni je nakon ovog happy enda u finalu samo razlog više dan da gledam Dextera...

Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 17/12/2009 : 00:31:33  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sigismundus

jes, juče bila poslednja epizoda 4. sezone
nisam uspio pogledati, samo snimio
kraj 11.epizode sreču se glavni negativci
ej, ti si morgan dexter!!
kaže lithgow
jedva čekam, da pogledam
ta serija je pravi breakthrough
novi kvalitet krimi forenzičkog filma
fenomenalno
kažu, da če biti još samo jedna serija
a do sada ne znam koji je bolji negativac
pored dextera, naravno
ili smiths ili lithgow
zbilja
najtoplije preporuke

Hello Dexter Morgan, što se tiče negativaca meni je Icetruck killer najnaj (neću detaljnije da ne pokvarim gledanje prve sezone za one koji još nisu to odradili), ali i Lithgow je maestralan što potvrđuje i nominacija za ovogodišnji Zlatni globus (najbolja sporedna muška uloga).
Nakon što sam počeo gledat Heroje, koji su me u početku oduševili pa onda brutalno spustili na zemlju sa nemogućim razvlačenjem događaja bio sam dosta skeptičan u pogledu američke produkcije TV serija jer se većina njih svodi na ubiranje love, Dexter mi je došao kao naručen (ili kako bi rekli naši ko budali pleska), serija koja ne pristaje na kompromise, u kojoj nema šupljina u radnji (možda nešto u trećoj sezoni), u kojoj te uvijek iznova radnja drži napetom, i za mene pomalo iznenađujuće odličan odabir glumaca, a tu prvenstveno mislim na Jamie Murray (Lila iz 2. sezone) i Courtney Ford (reporterka iz 4. sezone) koje su dovedene kao femme fatale ali te cure stvarno znaju glumit, ostatak ekipe ne treba niti komentirat...
Uglavnom, tko nije gledao svakako pogledat, mislim da će se većini svidit, a ja odoh odgledat finale 4. sezone

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8223 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 17/12/2009 : 00:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
a onda prži i šalji :-)))))
žena mi je već nervozna, odgledala desetu i već gleda šta prekosutra
u svakom slučaju, puno ti hvala

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 17/12/2009 : 07:25:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message  Reply with Quote
:)
kolko znam, dexterova sestra u stvarnom životu mu je žena
mamice, šta li dexter radi u stvarnom životu?

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 17/12/2009 : 13:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:

a onda prži i šalji :-)))))
žena mi je već nervozna, odgledala desetu i već gleda šta prekosutra
u svakom slučaju, puno ti hvala

Nema nikakvih problema majstore, ali prvo pitaj ženu je li 100% sigurna da želi vidit 12. epizodu
Khm uglavnom šaljem ti danas

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/12/2009 : 10:33:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PAJDO
Nakon što sam počeo gledat Heroje, koji su me u početku oduševili pa onda brutalno spustili na zemlju sa nemogućim razvlačenjem događaja bio sam dosta skeptičan u pogledu američke produkcije TV serija jer se većina njih svodi na ubiranje love, Dexter mi je došao kao naručen (ili kako bi rekli naši ko budali pleska), serija koja ne pristaje na kompromise, u kojoj nema šupljina u radnji (možda nešto u trećoj sezoni),

Ova tip serijala koji ima manji broj epizoda po sezoni, i kad je cijela sezona storyarc je najbolje. Ima najmanje mjesta za digresije, ponavljanje radnji i razvlačenje. Puno serija gubi na kvaliteti tim enormno velikim sezonama...

Gledao sam Gamera, gdje Dexter opet glumi negativca, ali tamo se njegov plastični izraz uopće ne uklapa. OČito najbolje funkcionira u Desxterovoj ulozi...

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 18/12/2009 : 12:15:11  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Pitanje je to DeeCay, jer nama je Micheal Hall jednostavno samo "Dexter" jer fenomenalno odrađuje ulogu i jednostavno meni je on tako obilježen... I onda pitanje je koliko smo objektivni kad gledamo ga u nekoj drugoj glumačkoj roli...

Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000