forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Dexter
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 18/12/2009 : 15:21:42  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by makikatalinic

Pitanje je to DeeCay, jer nama je Micheal Hall jednostavno samo "Dexter" jer fenomenalno odrađuje ulogu i jednostavno meni je on tako obilježen...

Nebi se složio,gledao sam ga puno ranije u seriji"Dva metra pod zemljom"
Tamo je glumio dvocijevku,pa samim time ga je ta uloga i trebala obilježit al na sreču nije.
Jednostavno je odličan glumac,a kad ti je punac Carpenter imas gdje i učiti.

Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 18/12/2009 : 17:38:19  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Gledao sam Gamera, gdje Dexter opet glumi negativca, ali tamo se njegov plastični izraz uopće ne uklapa. OČito najbolje funkcionira u Desxterovoj ulozi...

Meni je C. Hall u Gameru neloš s obzirom da je film, barem meni, čista katastrofa....
Nadam se da će imat neku bolju filmsku ulogu da bi to mogao realnije prosudit. Volio bi ga vidit u nekoj komediji da znam kako se snalazi na tom polju

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1521 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 18/12/2009 : 21:13:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote

ova nije spoiler ali rado bih postavio jednu sto jeste... sacekacu jos malo

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 21/12/2009 : 18:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Ja prosle godine u ovo vreme:

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/12/2009 : 13:51:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Billy_the_Kid
ova nije spoiler ali rado bih postavio jednu sto jeste... sacekacu jos malo

Dobro, a zašto bi pobogu stavio spoiler koji spoila čak sve 4 sezone Dextera?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 22/12/2009 : 21:08:34  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by no1

[quote]Originally posted by makikatalinic

Pitanje je to DeeCay, jer nama je Micheal Hall jednostavno samo "Dexter" jer fenomenalno odrađuje ulogu i jednostavno meni je on tako obilježen...

Nebi se složio,gledao sam ga puno ranije u seriji"Dva metra pod zemljom"
Tamo je glumio dvocijevku,pa samim time ga je ta uloga i trebala obilježit al na sreču nije.
Jednostavno je odličan glumac,a kad ti je punac Carpenter imas gdje i učiti.

Gledao sam i ja, i tamo mi je bio odličan, ali neznam, u Dexteru sam ga baš u potpunosti doživio...

Ne kažem ja da će ga drugi obilježiti, meni je ovako barem zasada "obilježen"...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 28/12/2009 : 11:02:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Tek sad se spremam za četvrtu sezonu Dextera i ne znam koliku Lost-to sam več sasvim zaboravio.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Sirko
Starting Member

13 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 28/12/2009 : 13:13:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Sirko a Private Message  Reply with Quote
Genijalan kraj 4. sezone, promjene koje će uslijediti sigurno će 5. sezonu učinit dostojnim sequelom 2. sezone. I po meni, to bi trebala biti i zadnja sezona. Moja ideja bi bila konačno Dextera sukobiti s još jednim serijskim ubojicom serijskih ubojica + Debina sumnja u svog brata i sveukupna svjesnost tko je Dexter koja raste- to bi bilo epski.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 28/12/2009 : 15:02:26  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Ovako kad gledam koliko bi sezona moglo biti, broj 6 mi se čini kao nešto vrlo moguće i najrealnije...

A i u tom stilu je Micheal Hall odgovorio kad su ga pitali...

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17897 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/12/2009 : 15:38:33  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
kraj cetvrte mi se bas i ne svidja...

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2521 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 01/01/2010 : 18:40:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Odgledao 3. sezonu... Malo kasnim, znam
Malo je lošija od prve dvije što jes-jes ali opet... DEFINITIVNO najbolja američka serija novije generacija... Dok gledaš, pažnja ti ne popušta ni za sekundu... Prekjuče sam zaredom odgledao 5 epizoda lol
Napraviću malu pauzu pa idem u proždiranje 4. sezone... sviđaju mi je najave... jedva čekam
"Tonight*s the night." lol Sjajno, sjajno, sjajno... Masuka je moj idoool lol

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 14/01/2010 : 08:10:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Michael C. Hall ima rak

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17897 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/01/2010 : 08:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
nemoj zezat
cega?

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 14/01/2010 : 08:49:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

nemoj zezat
cega?

limfnog sustava čini mi se

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17897 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/01/2010 : 10:06:57  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
aj je na vrijeme izgleda uhvaćen pa će se liječiti

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 14/01/2010 : 10:55:19  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
http://www.imdb.com/news/ni1410524/

Čini se da se već i izliječio...

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8223 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 14/01/2010 : 21:02:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
da, i ja sam to vidio, grozno
limfni sustav je gadna stvar, nikad se ne zna gdje može izbit metastaza
nadam se da je na vrijeme, držim fige

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 18/01/2010 : 16:43:48  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
Dexter pazario dva zlatna globusa, Hall i Litgow jeeeee:))

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 19/01/2010 : 14:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PAJDO

Dexter pazario dva zlatna globusa, Hall i Litgow jeeeee:))

Zasluženo, bilo je vrijeme za Micheala Halla, dok u Lithgowa nisam ni sumnjao :=)

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8223 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/09/2010 : 14:32:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
evo danas počinje 5. sezona u americi

dobrodošao nazad dekstere
i samo bez spojlera

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 26/09/2010 : 15:04:14  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

evo danas počinje 5. sezona u americi

dobrodošao nazad dekstere
i samo bez spojlera

Jedva cekam!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 11/11/2010 : 00:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Izvrsna serija.
Sad sam na polovici druge sezone.
Utisci malo kasnije.
Teo hvala na DVD-ovima

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 11/11/2010 : 15:49:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Početak pete sezone, premda je logična i neophodna ekstenzija prethodnih događanja, mi se nimalo ne dopada.
Četvrta sezona je bila tako dobra i zaustavila je opadanje kvaliteta zato što su donekle promijenili koncept i ustaljene šablone, dodajući intrigantnog novog lika koji je "ukrao šou" Deksteru.
U petom dijelu sage autori, pak, očekuju da se zadovoljimo uobičajenim (ili je ovo više nego razmažen konzumentski krik sa moje strane?). A Deksterova "evolucija" se još uvijek može pokazati kao navlakuša ravna "Izgubljenima".
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/11/2010 : 17:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mhejl
U petom dijelu sage autori, pak, očekuju da se zadovoljimo uobičajenim (ili je ovo više nego razmažen konzumentski krik sa moje strane?). A Deksterova "evolucija" se još uvijek može pokazati kao navlakuša ravna "Izgubljenima".

Pa nije baš tako uobičajena situacija... Serijski ubojica sezone uvukao se na mala vrata kroz Dexterova mala noćna šuljanja i širi se tijekom napredovanja sezone. Sa svakom sezonom autori ipak uspijevaju unijeti nešto originalno, što je za neke druge serije nedostižno. Četvrtu sezonu je teško nadmašiti zbog karakternog negativca, a treća je zaista najslabija.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 11/11/2010 : 18:25:49  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
Ja stigao do polovice pete sezone, sedma epizoda na rasporedu večeras.
Dosadašnji dojmovi ove sezone su mi ipak dosta lošiji u odnosu na prošlu, koja mi je nakon prve vrh vrhova. U biti se nije dogodilo ništa spektakularno tako da nemam blage veze u kojem smjeru će se radnja razvijat????
Ali očekujem da će se sad radnja ubrzano počet razvijat, uostalom autori serije su nas ipak dosta razmazili četvrtom sezonom:))

Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000