forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 21/12/2009 : 18:17:26  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

A Zagorovac je moj najmlađi sin, okoreli Zagorovac i Zvezdaš!

imas mnogo inteligentnog i simpaticnog sina
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/12/2009 : 18:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

To mu je jedina mana!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/12/2009 : 19:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

quote:

To mu je jedina mana!

Ajde ne kenjaj, dovoljno je što se proseravaš tamo na onom topicu o partizanu, ne moraš da pametuješ i ovde.
A koliko vidim Cigani ti ne izlaze iz usta, pa dokle bre više sine tako, prekinuo sam pisanje baš zbog takvih kao ti, a tebi ne mogu izgleda da se objasne neke stvari, imaš svoj klub, navijaj za njega, briga me, piši o njemu i nemoj više da izazivaš sa tim Cigani, valjda je bilo jednom dosta?
To ti kažem zato što sam ja prekinuo pisanje na Zvezdinom topicu zbog upozorenja manhuntera da vređam, prekinuo sam, ali ti ne prekidaš, pa dokle misliš da vređaš sa tim Cigani, šta te briga, prestigli ste, ali šta morate da sad vi kvotujete moje postove i postavljate ih na vaš topic i pri tom ponovo vređate sa tim Cigani!

Evo ti tvoj post od danas.

[quote]Originally posted by okiboki

Nego momci pa jesmo li se dogovorili da ne prestignemo cigane u broju strana...?Sta ce sada biti ne znam stvarno.Strasne su to stvari.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 21/12/2009 19:44:48
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/12/2009 : 08:21:30  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

To mu je jedina mana!

Ajde ne kenjaj, dovoljno je što se proseravaš tamo na onom topicu o partizanu, ne moraš da pametuješ i ovde.
A koliko vidim Cigani ti ne izlaze iz usta, pa dokle bre više sine tako, prekinuo sam pisanje baš zbog takvih kao ti, a tebi ne mogu izgleda da se objasne neke stvari, imaš svoj klub, navijaj za njega, briga me, piši o njemu i nemoj više da izazivaš sa tim Cigani, valjda je bilo jednom dosta?
To ti kažem zato što sam ja prekinuo pisanje na Zvezdinom topicu zbog upozorenja manhuntera da vređam, prekinuo sam, ali ti ne prekidaš, pa dokle misliš da vređaš sa tim Cigani, šta te briga, prestigli ste, ali šta morate da sad vi kvotujete moje postove i postavljate ih na vaš topic i pri tom ponovo vređate sa tim Cigani!

Evo ti tvoj post od danas.

[quote]Originally posted by okiboki

Nego momci pa jesmo li se dogovorili da ne prestignemo cigane u broju strana...?Sta ce sada biti ne znam stvarno.Strasne su to stvari.

Ti stvarno nisi normalan covece!Zajebancija druze,opusti se malo.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/12/2009 : 08:56:18  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

[/quote]

Ja nisam normalan?

Zajebancija je dobra kad znate da se zajebavate, a vi to očigledno ne umete i samo nastavi sa tim Cigani!
Imaš topic gde možeš do mile volje da nabijaš postove i pišeš o tvom voljenom klubu, kačiš slike, vršiš radio prenos i štatijaznam šta sve još, ali ostavi se nas, mene i ostalih navijača Zvezde i prestani da nas vređaš, jer očigledno je da moderator opominje samo mene.

Edited by - srdjandj on 22/12/2009 09:06:18
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/12/2009 : 12:55:01  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja nisam normalan?

Zajebancija je dobra kad znate da se zajebavate, a vi to očigledno ne umete i samo nastavi sa tim Cigani!
Imaš topic gde možeš do mile volje da nabijaš postove i pišeš o tvom voljenom klubu, kačiš slike, vršiš radio prenos i štatijaznam šta sve još, ali ostavi se nas, mene i ostalih navijača Zvezde i prestani da nas vređaš, jer očigledno je da moderator opominje samo mene.

[/quote]Ja nikog nisam vredjao,ako kazem cigani u smislu navijaci zvezde to nije vredjanje jer i vi sami sebe tako zovete,ti si prvi ovde spomenuo zvezdu a ja sam iz zezanja rekao "to mu je jedina mana",ako sam te time uvredio izvini ali trebao si to shvatiti kao salu.Ne znam zasto sve shvatas tako ozbiljno i sa besom jer ne vidim potrebu za tim.Pre oko mesec dana kada sam svratio na vas topik ti si mene prvi izvredjao i ja nisam ni odgovorio ali ni ne idem vise na vas topik cak ni da pregledam.Toliko o vredjanju.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 22/12/2009 : 13:05:11  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
uh,sreča da navijam samo za NK Olimpiju.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/12/2009 : 13:14:17  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ja nisam normalan?

Ja nikog nisam vredjao,ako kazem cigani u smislu navijaci zvezde to nije vredjanje jer i vi sami sebe tako zovete,ti si prvi ovde spomenuo zvezdu a ja sam iz zezanja rekao "to mu je jedina mana",ako sam te time uvredio izvini ali trebao si to shvatiti kao salu.Ne znam zasto sve shvatas tako ozbiljno i sa besom jer ne vidim potrebu za tim.Pre oko mesec dana kada sam svratio na vas topik ti si mene prvi izvredjao i ja nisam ni odgovorio ali ni ne idem vise na vas topik cak ni da pregledam.Toliko o vredjanju.
[/quote]
Sebe ne nazivan Cigan, jer to nisam!
Šta si očekivao, da dođeš na Zvezdin topic, da se proseravaš i da neko ostane ravnodušan na tvoje provokacije?
Da li sam ja ikad tebi nešto napisao na topicu o patizanu?
Nisam, kasnije se moderator oglasio i rekao da ja stalno vređam i potenciram stoka, kompleksi i slično, prestao sam i nikada više neću pisati na sportskom delu foruma na topicu o Zvezdi.
Nikada ja nisam shvatao ništa ozbiljno i zabole me za oba kluba, ali očigledno da vi ne umete da prestanete.

Edited by - srdjandj on 22/12/2009 13:15:14
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 22/12/2009 : 13:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Red bi bio sada da se Torcida i Bad Blue Boysi zavade na noz!
Go to Top of Page

d.r.p
Senior Member

1598 Posts

Member since 09/08/2007

Posted - 22/12/2009 : 14:32:36  Show Profile Show Extended Profile  Send d.r.p a Private Message  Reply with Quote
Može li neko da slika devetku da je vidimo?
Go to Top of Page

Milos Bosnjak
New Member

Serbia
281 Posts

Member since 10/02/2009

Posted - 22/12/2009 : 14:44:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Milos Bosnjak a Private Message  Reply with Quote
Moze li da se prica o stripovima :D
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 22/12/2009 : 21:15:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Gde je manhunter da napravi malo reda...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 23/12/2009 : 07:38:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

I ja isto radim to zbog Zagorovaca, Morske hijene sad imam po četvrti put iako sam okoreliji Teksovac od tebe i Karsona zajedno!
Ali se ipak oduševio Texom u boji!

Nisam nesto aktivan ovih dana pa sam tek sad video ovo
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 23/12/2009 : 07:41:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

Imao malu raspravu sa zenom pa su mu trenutno oba oka zatvorena
Go to Top of Page

Milos Bosnjak
New Member

Serbia
281 Posts

Member since 10/02/2009

Posted - 23/12/2009 : 10:48:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Milos Bosnjak a Private Message  Reply with Quote
Pa valjda je dosad naucio da kuca na slepo :D
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 23/12/2009 : 13:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milos Bosnjak

Mozda i zna ali ne moze da procita pa mu je opet dzabe,a ruke trenutno upotrebljava u kuhinji za pranje sudova,kuvanje
Mora da odradi za one posete sajmovima stripova

EDIT: Ili ti - i nad moderatorom ima administrator
Ovde je Markos,a kod kuce zena

Edited by - Tex Willer on 23/12/2009 13:52:52
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 23/12/2009 : 16:38:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by Milos Bosnjak

Mozda i zna ali ne moze da procita pa mu je opet dzabe,a ruke trenutno upotrebljava u kuhinji za pranje sudova,kuvanje
Mora da odradi za one posete sajmovima stripova

EDIT: Ili ti - i nad moderatorom ima administrator
Ovde je Markos,a kod kuce zena

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 23/12/2009 : 17:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
I kako ste zadovoljni sa kvalitetom knjige?Nesto nema komentara.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47138 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/12/2009 : 17:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2932 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 23/12/2009 : 17:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Danas sam imao prvi put priliku da vidim jedan primerak KI Zagora. Bio sam na sajmu knjige u Sarajevu, i na štandu mislim Red Box ima i ovih izdanja. Koliko imam zamerki na kvalitet kiosk izdanja, toliko nemam zamerki na ova izdanja. Samo 40 KM je preskupo za mene, ali super odrađeno izdanje.

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 23/12/2009 : 18:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djukak

Danas sam imao prvi put priliku da vidim jedan primerak KI Zagora. Bio sam na sajmu knjige u Sarajevu, i na štandu mislim Red Box ima i ovih izdanja. Koliko imam zamerki na kvalitet kiosk izdanja, toliko nemam zamerki na ova izdanja. Samo 40 KM je preskupo za mene, ali super odrađeno izdanje.

Daleko od toga da nema nedostataka,ali su oni minimalni.Kol.izdanje je najkvalitetnije izdanje Zagora na ovim prostorima ikad to je sigurno.Najveci nedostatak je upravo visoka cena.

Go to Top of Page

nebody
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
598 Posts

Member since 04/01/2005

Posted - 23/12/2009 : 18:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Send nebody a Private Message  Reply with Quote
Pa kad pogledas koliko se prodaju ZS LMS kolekcije Zagora na aukcijama ovo je jos i dobra cena.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 23/12/2009 : 18:28:10  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nebody

Pa kad pogledas koliko se prodaju ZS LMS kolekcije Zagora na aukcijama ovo je jos i dobra cena.

Pa i to sto kazes.Ja ovo uzimam,a zs lms nikad ne bi skupljao,nebulozno mi je davati tolike pare za to,ali dobro kolekcionarska manija je to.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/12/2009 : 18:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

E kad bih ja još imao vremena da BAŠ SVAKI topic otvorim svakodnevno.
Nisam očekivao da će se ona tragikomedija sa Ciganima preneti i ovde.
Ovo je bre kao "Skupljači perja part 2", ne mogu da verujem...
Pitam se kako li su neki ljudi ponašali u osnovnoj školi kad se sad ovako predstavljaju drugima.
A kucam bez gledanja, to se bar zna.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/12/2009 : 19:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Isto kao što si ti radio sa onim "stoka", na to sam hteo da ti skrenem pažnju, ali eto...

quote:
ali ostavi se nas, mene i ostalih navijača Zvezde i prestani da nas vređaš, jer očigledno je da moderator opominje samo mene.

A ti ako želiš da i dalje teraš sa "navijačima", "Zvezdom", "Ciganima" i sličnim, radi to na mestu koje je za to predviđeno. Da ne bismo celi forum trovali sa glupostima.

A to da ja samo tebe opominjem ćeš izvoleti da mi pokažeš i ubediš sve ostale u te tvoje tvrdnje. Krajnje je vreme da ljudi stoje iza onog što pišu.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000