forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 Koje igrice trenutno igrate
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 103

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 02/12/2009 : 12:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Pogledajte ovo:

http://www.youtube.com/watch?v=buj7dR5AdKY

Kako dobro izgleda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mrzim kad umesto da lepo stave health bar, kad te pogode ekran se zacrveni i zakrvari i ti samo treba da se uštekaš negde (ili čak samo da bežiš) i oporaviš se se za par sekundi - kao da imaš regeneraciju ili da u svakom ćošku imaš health pack i jedini način da umreš je da ti u par sekundi skinu sav health od jednom - to mi totalno ubija svaku igru.

Edited by - Grujah. on 02/12/2009 12:21:10
Go to Top of Page

drakulloni
Senior Member

1317 Posts

Member since 25/09/2009

Posted - 02/12/2009 : 12:42:34  Show Profile Show Extended Profile  Send drakulloni a Private Message  Reply with Quote
http://machinarium.net/demo/

Evo toplo preporucujem igru MACHINARIUM. Igra je odradjena u Flash-u, pa je samim tim poomalo staticna, ali meni uzasno zanimljiva. Ovde mozete da probate demo, a za full verziju se snadjite

Lepo je promenniti se...Jos je lepse promeniti se zauvek.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 02/12/2009 : 13:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Probao.. JAKO je spoooora! Jes, to je point and click, ali popizdim kada ne mogu da klikem na vrata i da odmah odem u drugu sobu (naravno, ne prvi put vec sve ostale, kao u svim normalnim p&c) a ne da ona glupi spori robot prelazi ceo ekran i ode negde da ja samo skontam da sam ipak pogresio o da ne moze da se uradi ono sto sam hteo. I tako mi svaki put prođe 20 sekundi dok on dohoda i onda tek shvatim da sam pogrešio i onda još 20 sekundi nazad...

Jos gore je neintuitivnost interfejsa, pritom mislim najvise na izduzivanje robota, moglo je biti odradjeno na dugmice a ne ovako kako je, jer mi je u jednom trenutku robot stajao pored onog teleskopa, i nikako nisam mogao da ga smanjim jer kada probam da ga uhvatim ne mogu već kliknem da teleskom i opet mora da gledam istu priču koja prikazuje statični kadar hebenih 15 sekundi, a ne može da se prekine.

Zamisao odlična, crtež odličan, igra spora i intefejs neintuitivan, popizdeh.

Edited by - Grujah. on 02/12/2009 13:05:50
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12654 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 05/12/2009 : 19:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Pogledajte ovo:

http://www.youtube.com/watch?v=buj7dR5AdKY

Kako dobro izgleda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.gamespot.com/xbox360/action/saboteur/review.html

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 05/12/2009 : 19:40:15  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srleb

Moja preporuka za sve koji su voleli Baldurs Gate i IceWind Dale seriale: Dragon Age: Origins!

Ovo mi je u planu nabavit u jako skoroj budućnosti, a upravo sam završio Devil May Cry 4 (nije loše, iako već viđeno).
Sad sam na Uncharted: Drake's fortune dalje bumo videli

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 06/12/2009 : 11:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Mnogi govore kako je Dragon Age: Origins igra godine i najbolji RPG koji su igrali u posljednjih nekoliko godina.
A i meni je jako dobar. Svakako nabavite.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 06/12/2009 : 12:40:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PAJDO

quote:

Moja preporuka za sve koji su voleli Baldurs Gate i IceWind Dale seriale: Dragon Age: Origins!

Drakes fortune,to je prahistorija.. Probaj Among thieves, ja se ne mogu nagledati ove grafike, kvalitetniju dosad nisam vidio.
Ali inače Among thieves nije igrica - to je sveukupno gledano više film nego igrica.. Dragon Age već imam, nisan još stiga igrati

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/12/2009 : 14:21:19  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Jel igrao neko MENHUNT 2,nabavio sam ali jos nisam probao.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2515 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 08/12/2009 : 14:41:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
FarmVille

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12654 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 10/12/2009 : 13:38:08  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
http://www.gamespot.com/pc/driving/dirt2/review.html

Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1519 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 10/12/2009 : 17:37:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
a nakon keca
Knights of old republic 2

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 14/12/2009 : 02:37:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Mnogi govore kako je Dragon Age: Origins igra godine i najbolji RPG koji su igrali u posljednjih nekoliko godina.
A i meni je jako dobar. Svakako nabavite.

Procitah ovo u uze DA: Origins. Covece, kako je igrica dobra. Sigurno najbolji RPG koji sam igrao (posle Diabla 2, of kors). Prica je do odlicna, svaki lik ima svoju, pocetnu pricu,a tok radnje se menja u zavisnosti od toga kakve odluke igrac napravi - i to ne nesto minorno - neko dobar deo price tako promeni, tako da sigurno mozes i vise puta da je obrnes. Tako nesto skoro nisam video. A i svet je OGOROMAN, mozes tolko toga da radis i istazis.
Combat je dosta dobro odradjen, likovi i njihovi odnosi.. pa jedno od najboljih u video igricama. Grafiku ne zelim ni da spominjem, pogotovo ako imas jak komp da izguras na high settingu (ja nemam :/) Doduse, ima podosta glicheva, ali nista neigrivo strasno, a i patchevi valjda to ispravljaju. A i nema multiplayer, al aj sta sad.

Sve preporuke.
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12654 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 16/12/2009 : 17:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
http://www.gamespot.com/ps3/puzzle/pixeljunk4/review.html

Jedna za obožavatelje poteznih igara (u paklu):
http://www.crypticcomet.com/games/SI/Solium_Infernum.html

Edited by - panzer on 16/12/2009 17:43:49
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 17/12/2009 : 12:51:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
Tiger hunting

http://www.break.com/games/tiger-woods-wife-outrun.html

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12654 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 21/12/2009 : 19:25:46  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
Jedna lijepa ruska igra:
http://www.catswhoplay.com/screenshots.php?cat_id=15&lang=en

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/12/2009 : 14:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Jel igrao neko the Saboteur?Cuo sam da je extra?

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 23/12/2009 : 15:50:08  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ljudi treba mi pomoc oko instalacije MANHUNT 2 i gore pomenutog SABOTEUR.Ajde ako je neko igrao neka javi.Naravno,imam kopije.

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 23/12/2009 : 16:02:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Batman: Arkham Asylum

Nikako ne smijete propustiti ovo remek-djelo.
Počeo sam jučer i u potpunosti se navukao.
Najbolja akcija/stealth/arkada u posljednjih nekoliko godina.
A tek atmosfera, likovi, grafika, zvuk.

Ako niste ljubitelj Batmana, uživat ćete, a ako jeste... onda je ovo za vas igraće savršenstvo (meni sigurno je).
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 23/12/2009 : 17:27:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote

Pa igram je i ja, al nije sad baš ono za...past na guzicu.
Ja igram PES 2010. Become a Legend mode - s Auxerom.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7871 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 23/12/2009 : 20:26:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay
Ja igram PES 2010. Become a Legend mode - s Auxerom.

Kako te je volja igrati taj mod?
Samo trčiš cijelo vrime s jednim igračem i čekaš da ti oni nesposobni suigrači dodaju loptu.
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 23/12/2009 : 21:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Da volja...guštam ko prasac...neznam, igrat 1 na 1 protiv kompa mi je prelako...ili protiv čovika...šta ću kad sam osvojia ode turnira po splitu...ostalo mi je jedino da igram sam......na stranu skromnost.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 27/12/2009 : 16:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Smorio sam se sa Football Manager-om... Valjda ce u januaru izaci nesto za moj ukus... neki horor ili dobar fps...

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 27/12/2009 : 21:01:25  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wicked

Smorio sam se sa Football Manager-om... Valjda ce u januaru izaci nesto za moj ukus... neki horor ili dobar fps...

i meni je FM dosadio
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 28/12/2009 : 00:37:37  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

quote:
Originally posted by PAJDO

quote:

Drakes fortune,to je prahistorija.. Probaj Among thieves, ja se ne mogu nagledati ove grafike, kvalitetniju dosad nisam vidio.
Ali inače Among thieves nije igrica - to je sveukupno gledano više film nego igrica.. Dragon Age već imam, nisan još stiga igrati

Znam da je prahistorija ali nisam prije stigao igrat u svakom slučaju Among thieves mi je na vrhu prioriteta!!
Sad sam na Arkham asylumu i meni je vrhunska

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12654 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 29/12/2009 : 19:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Nikako ne smijete propustiti ovo remek-djelo.
Počeo sam jučer i u potpunosti se navukao.
Najbolja akcija/stealth/arkada u posljednjih nekoliko godina.
A tek atmosfera, likovi, grafika, zvuk.

Ako niste ljubitelj Batmana, uživat ćete, a ako jeste... onda je ovo za vas igraće savršenstvo (meni sigurno je).

Več se sprema dvojka.

Go to Top of Page
Page: of 103 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000