Profesor-inz? Svasta. Djole prvi, DeeCay i senka dijele drugo mjesto.
Nema potrebe da praviš tako ciničan nastup i da utičeš na druge, ako ništa bar si vlasnik tog sajta pa te to obavezuje da imaš bar koliko - toliko jednak stav prema svima.
Nema potrebe da praviš tako ciničan nastup i da utičeš na druge, ako ništa bar si vlasnik tog sajta pa te to obavezuje da imaš bar koliko - toliko jednak stav prema svima.
O cemu to pricate, covece? Zasto svojim misljenjem on utice na druge? Kao malo dete ste...
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
O cemu to pricate, covece?Zasto svojim misljenjem on utice na druge? Kao malo dete ste...
ponašaš se kao malo dijete koje očajnički hoće pažnju i nagradu. smiješno. Ajde, na osnovu čega misliš da si bolji recenzent od npr. djoleta?
ponašaš se kao malo dijete koje očajnički hoće pažnju i nagradu. smiješno. Ajde, na osnovu čega misliš da si bolji recenzent od npr. djoleta?
Poštujem sve protivkandidate i mislim da su izuzetni recenzenti, ali sam siguran da uvek mogu napisati recenziju jednakog kvaliteta kao i oni. Do sada sam pisao recenzije samo za Zagora, čitam ga čitavih 28 godina, dovoljno da u recenziju unesem i emociju i sve ostalo potrebno.Mislim da su ove recenzije koje sam do sada napisao odlične. Uostalom rezultat će pokazati koje u pravu, činjenica da sam do sada dobio podršku za superfinale je dovoljan dokaz.
Originally posted by profesor-inz Poštujem sve protivkandidate i mislim da su izuzetni recenzenti, ali sam siguran da uvek mogu napisati recenziju jednakog kvaliteta kao i oni. Do sada sam pisao recenzije samo za Zagora, čitam ga čitavih 28 godina, dovoljno da u recenziju unesem i emociju i sve ostalo potrebno.Mislim da su ove recenzije koje sam do sada napisao odlične. Uostalom rezultat će pokazati koje u pravu, činjenica da sam do sada dobio podršku za superfinale je dovoljan dokaz.
Originally posted by profesor-inz Poštujem sve protivkandidate i mislim da su izuzetni recenzenti, ali sam siguran da uvek mogu napisati recenziju jednakog kvaliteta kao i oni. Do sada sam pisao recenzije samo za Zagora, čitam ga čitavih 28 godina, dovoljno da u recenziju unesem i emociju i sve ostalo potrebno.Mislim da su ove recenzije koje sam do sada napisao odlične. Uostalom rezultat će pokazati koje u pravu, činjenica da sam do sada dobio podršku za superfinale je dovoljan dokaz.
Koja demagogija. Pravi si političar, nema šta.
Pa nije demagogija, zašto neko ko 28 godina čita jednog junaka ne bi mogao napisati kvalitetnu recenziju??!
Imam još nešto da kažem. Iako i Prozirna senka piše odlične recenzije, a svi možemo potvrditi da je on jedna od svijetlih figura ovog foruma, nisam glasao za njega zbog toga što me Martijeve recenzije ne zanimaju. Ipak, i na osnovu par čitanja i još više letimičnih pogleda, može se zaključiti da su urađene sa velikom ljubavi i entuzijazmom.
Zato sto pisanje recenzije nema nikakve veze sa time sto znas da citas, nego je poenta napraviti smisleni i kriticki tekst. A kad jos vidim kakve pravopisne greske imas
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.