forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Test Forum
 Najbolji recenzent 2001-2009!
 New Topic  Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

mpavin
Advanced Member

Niue
7858 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 26/12/2009 : 11:39:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
Ajde ne počinjite opet, uozbiljite se.

Inferno 3 boda
Deecay 2 boda
Djole 1 bod
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22334 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 26/12/2009 : 11:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
ako cemo realno, Djole je liga za sebe. Sposoban je da u nekoliko recenica uvijek da nadje prave rijeci.
od 2001-2009? Ok.

3p Djole (liga za sebe)
2p Dee (napravio je evoluciju recenzija)
1p profesor inz. (zbog mase Zagorovih recki za kratko vrijeme)

inace fan sam i Mhejovih recki. Momak ima dar za pisanje.

Edited by - King Warrior on 26/12/2009 11:43:12
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 26/12/2009 : 11:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

Imam još nešto da kažem. Iako i Prozirna senka piše odlične recenzije, a svi možemo potvrditi da je on jedna od svijetlih figura ovog foruma, nisam glasao za njega zbog toga što me Martijeve recenzije ne zanimaju. Ipak, i na osnovu par čitanja i još više letimičnih pogleda, može se zaključiti da su urađene sa velikom ljubavi i entuzijazmom.

Ima istine u tome. Ja bih, recimo, i tebi dao glas da si u finalu. I Lordu Vaderu. Ali ne mogu svima . Tako da sam se odlucio da ocenjujem ono sto i najvise citam, a to su recenzije koju daju ljudi za Alan Ford. Dzaba Djole pise dobre recenzije, kada ja slabo citam stiva koje on recenzira

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 26/12/2009 : 11:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Ovo sa profesor-inzom po tko zna koji put samo jasno pokazuje tragičnu sliku ovog foruma; a ta je da večinu vas fakat nije teško impresionirati... glavno da se čita i obožava Zagor.

Bezveze.

A ovo ne pišem kao ogorčeni luzer u ovoj igri.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25596 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/12/2009 : 12:00:56  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

Koji luzer, ja sam luzer, ako ćemo već tako...
Mada, nije mi ni jasno otkud ja u ovakvom društvu, ali eto, očigledno je sve moguće.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25596 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/12/2009 : 12:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

Koja demagogija. Pravi si političar, nema šta.

Pa nije demagogija, zašto neko ko 28 godina čita jednog junaka ne bi mogao napisati kvalitetnu recenziju??!
[/quote]

Here we go again.

- Zato što ima i drugih ljudi koji čitaju nekog junaka 28 godina.
- Zato što ne znači da ako nešto čitaš možeš nešto dobro da napišeš.
- Zato što je glupo da se bio ko poredi sa Djoletom i DeeCayom.
- Zato što ljudi glasaju za tebe zbog junaka koga recenziraš, a ne zbog kvaliteta tvog pisanja.
- Zato što Colt ili King Warrior imaju boljih recenzija Zagora nego neke tvoje, ali nisu ušli u izbor zato što su drugi ljudi napisalo više recenzija nego oni (merilo ulaska u polufinale).
- Zato što sam mislio da ćemo glasati za najboljeg recenzenta, a ne najpopularnijeg junaka u recenzijama.
- Zato što...

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/12/2009 : 12:07:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Djole, definitivo! Nije džabe otišao u scenariste!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 26/12/2009 : 12:09:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter
- Zato što ljudi glasaju za tebe zbog junaka koga recenziraš, a ne zbog kvaliteta tvog pisanja.

You´ve got the point.

quote:

Osim Hawkinga i Shakespeara.

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/12/2009 : 12:40:18  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

quote:

Koja demagogija. Pravi si političar, nema šta.

Pa nije demagogija, zašto neko ko 28 godina čita jednog junaka ne bi mogao napisati kvalitetnu recenziju??!

Here we go again.

- Zato što ima i drugih ljudi koji čitaju nekog junaka 28 godina.
- Zato što ne znači da ako nešto čitaš možeš nešto dobro da napišeš.
- Zato što Colt ili King Warrior imaju boljih recenzija Zagora nego neke tvoje, ali nisu ušli u izbor zato što su drugi ljudi napisalo više recenzija nego oni (merilo ulaska u polufinale).
- Zato što sam mislio da ćemo glasati za najboljeg recenzenta, a ne najpopularnijeg junaka u recenzijama.
- Zato što...
[/quote]Čemu ovoliki bes,sve što si naveo stoji i može ali ne mora da bude istinito. Ovim tvojim stavom podcenio si ljude koji su glasali i u polufinalu i u finalu za mene, ili mi se bar tako čini!!
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/12/2009 : 12:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

Ovo sa profesor-inzom po tko zna koji put samo jasno pokazuje tragičnu sliku ovog foruma; a ta je da večinu vas fakat nije teško impresionirati... glavno da se čita i obožava Zagor.

Bezveze.

Pa i te kako mi deluješ ogorčeno, potcenjuješ mea ljude koji su glasali za mene predstavljaš kao neke aktere u stvaranju tragične slike ovog foruma. Razmisli da li si u pravu...
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 26/12/2009 : 12:48:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Biti ili ne biti, pitanje je sad...
Izbori i aukcije su uvijek bili najprljaviji dijelovi ovog foruma.

Edited by - Mhejl on 26/12/2009 12:48:18
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 26/12/2009 : 12:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message
3p Manhunter(zbog Thorgala:))
2p Markos (zbog Kena,Preacher-a...)
1p Djole (malo manje Bonelija a vise albuma ili novela kao The big fat kill)
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/12/2009 : 12:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

Opušteno Mhejl, ti si mlad čovek, već te vidim kao glavnog favorita za naj recenzenta 2010-2019 kada Manhunter za 10 godina otvori taj topik...
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11609 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 26/12/2009 : 12:55:28  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message
Djole
manhunter
Inferno

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 26/12/2009 : 12:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:

quote:

Opušteno Mhejl, ti si mlad čovek, već te vidim kao glavnog favorita za naj recenzenta 2010-2019 kada Manhunter za 10 godina otvori taj topik...

Nisi razumio šta sam htio da kažem. Vjeruj mi, kada je Manhunter prvi put otvorio sličnu temu, znao sam da nemam puno izgleda protiv ljudi kao što su DeeCay, Djole i sl. Dakle, potpuno sam indiferentan premo ovom glasanju. Samo kažem da su najgore afere koje sam viđao na forumu povezane upravo sa raznim prevarama na aukcijama i sa optužbama sa namiještanje glasanja.

Inače, mrzim ovaj plitki sarkazam. Sve reci otvoreno: ''Mhejl, mrzim te još od kada si me pretekao za mjesto urednika recenzije mjeseca''. Vjeruj mi, više cjenim takve osobe.

Takođe, drago mi je što si se vratio. Biće zanimljivije.

Edited by - Mhejl on 26/12/2009 12:58:36
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/12/2009 : 12:57:41  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Da mrzim te od kada si me pretekao za ''urednika recenzije meseca'', pogotovo što tako dobro radiš taj posao da izbor više i ne postoji.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25596 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/12/2009 : 13:01:28  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Da mrzim te od kada si me pretekao za ''urednika recenzije meseca'', pogotovo što tako dobro radiš taj posao da izbor više i ne postoji.

Zar te nisam pitao da preuzmeš taj posao?? I to možeš još uvek, naravno.
Eto, pogledaj izbore za recenziju meseca, pa od njih uzmi 16 za izbor recenzije godine. Ja ne stižem, žao mi je.

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 26/12/2009 : 13:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:

Eto, vidiš da je tako bolje. Sve kaži otvoreno.

Da odgovorim na tvoj argument. Dakle, ja sam bio zamjena Manhunteru. Nakon što je zavšio sve svoje poslovne obaveze, vratio se na mjesto urednika. Otada ta tema nije moja odgovornost. Priliv novih recenzija je bio zaustavljen radom na dizajnu sajta. Kada još recenzija pristigne, uvjeren sam da će Manhunter ponovo organizovati izbor.

Imaš li još neku primjedbu? Rado ću ti odgovoriti.

Edited by - Mhejl on 26/12/2009 13:02:43
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/12/2009 : 13:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

quote:

Zar te nisam pitao da preuzmeš taj posao?? I to možeš još uvek, naravno.
Eto, pogledaj izbore za recenziju meseca, pa od njih uzmi 16 za izbor recenzije godine. Ja ne stižem, žao mi je.

Videću da odradim to kada budem stigao. Nisam zaboravio na dogovor.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/12/2009 : 13:05:38  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

quote:

Da odgovorim na tvoj argument. Dakle, ja sam bio zamjena Manhunteru. Nakon što je zavšio sve svoje poslovne obaveze, vratio se na mjesto urednika. Otada ta tema nije moja odgovornost. Priliv novih recenzija je bio zaustavljen radom na dizajnu sajta. Kada još recenzija pristigne, uvjeren sam da će Manhunter ponovo organizovati izbor.

Nemaš potrebe da mi se pravdaš, nisam te plaćao da radiš taj posao. Čisto sam primetio da si jak na rečima, a kada treba da uradiš nešto nigde te nema.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 26/12/2009 : 13:13:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:

quote:

quote:

Nemaš potrebe da mi se pravdaš, nisam te plaćao da radiš taj posao. Čisto sam primetio da si jak na rečima, a kada treba da uradiš nešto nigde te nema.

Ovo stvarno postaje besmisleno.

Kao prvo, nisam objasnio čitavu stvar da bih se bilo kome opravdao, već da bih konačno ućutkao tvoje optužbe. Gospodo, ako obratite pažnju na temu ''Nove recenzije...'' vidjećete da je inzov klon, poznat po imenu Stefa, nastavljao njegove optužbe i nakon što je inz izbačen. Veću muljažu sa duplim imenima u životu nisam vidio.

Kao drugo...
''Čisto sam primetio da si jak na rečima, a kada treba da uradiš nešto nigde te nema.''
Na šta si tačno mislio? Bez skrivenih nagovještaja i ironije. Pokaži nam svoje pravo lice.
A smiješno je da si pretekao Inferna i DeeCay-ja.

Edited by - Mhejl on 26/12/2009 13:16:59
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/12/2009 : 13:21:57  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Mhejl, da li je smešno što vodim ispred DeeCay-a i Inferna nije ni bitno, izbori su tu baš zato da bi se dešavala iznenađenja i neočekivani obrti. Ni ja nisam sanjao recimo da će Grčka biti prvak Evrope 2004. pa se desilo.

Što se tiče Stefe, čovek postoji, ja sam privremeno koristio njegov nik da bi mu kupovao neke stripove pošto je čovek u Češkoj i nema stalni pristup. Taj nik nije više aktivan.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22334 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 26/12/2009 : 13:24:46  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
opet vas dvojica se ganjate...kiky ironicno zabija...da, situacija se poslije duze vremena opet normalizuje
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/12/2009 : 13:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

opet vas dvojica se ganjate...kiky ironicno zabija...da, situacija se poslije duze vremena opet normalizuje

Nije to baš toliko loše, bolji je takav forum nego uspavanka, verujem da su mnogi prisutni zbog događanja na forumu...
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 26/12/2009 : 13:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:

Mhejl, da li je smešno što vodim ispred DeeCay-a i Inferna nije ni bitno, izbori su tu baš zato da bi se dešavala iznenađenja i neočekivani obrti. Ni ja nisam sanjao recimo da će Grčka biti prvak Evrope 2004. pa se desilo.

Što se tiče Stefe, čovek postoji, ja sam privremeno koristio njegov nik da bi mu kupovao neke stripove pošto je čovek u Češkoj i nema stalni pristup. Taj nik nije više aktivan.

Kakav odgovor!
1)Čitava stvar ne bi privlačila pažnju da se ne vidi drastična razlika u kvalitetu. Kao što je rekao Manhunter, treba glasati za kvalitet, a ne za recenzije svog omiljenog junaka. I meni je Zagor omiljeni junak (makar se tu slažemo), pa priznajem da su Dilanove ili Martijeve recenzije daleko bolje.
2)To ime nisi toliko koristio za kupinu stripova, već da bi nastavio svoje bitisanje na forumu. Uisitinu, čim si uzeo to ime, odmah si počeo sa drskim napadima na mene, čak me optuživši da diskriminišem tvoje recenzije! Odakle ti pravo da ispaljuješ tako gnusne optužbe?! Zbog tog duplog imena si trebao odmah letiti. Da ne spominjemo kasnije ''reikarnacije'' u koje smo sumnjali, od Gospodara i drugih...
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000