forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Test Forum
 Najbolji recenzent 2001-2009!
 New Topic  Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/12/2009 : 13:34:11  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Moram da primetim da si se najviše obradovao mom povratku, očigledno te inspirišem. Opusti se, samo se malo šalim sa tobom.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 26/12/2009 : 13:36:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

Moram da primetim da si se najviše obradovao mom povratku, očigledno te inspirišem. Opusti se, samo se malo šalim sa tobom.

E moj profesore. Da imaš tri čiste, odgovorio bi ti meni.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/12/2009 : 13:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Predajem se, pobedio si.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25596 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/12/2009 : 13:40:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Hajde da se vratimo temi, može??

Na primer, zašto glasate za ljude za koje ste glasali?

Profesore, kome ti daješ glasove(osim onog jednog glasa za sebe tamo na pollu)? Čiji ti se stil još sviđa i zašto?

Hajde da pričamo o konkretnim stvarima, umesto da se prepiremo...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 26/12/2009 : 13:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

opet vas dvojica se ganjate...kiky ironicno zabija...da, situacija se poslije duze vremena opet normalizuje

Da, dobar je osjećaj.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/12/2009 : 13:47:22  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Profesore, kome ti daješ glasove(osim onog jednog glasa za sebe tamo na pollu)? Čiji ti se stil još sviđa i zašto?

Manhunteru, dati sebi glas na izborima je sasvim normalno, počevši od nekih ne bitnih izbora za predsednika kućnog saveta pa do izbora za predsednika jedne zemlje. Toliko o tome.

Što se tiče recenzija DEE CAY- ove su najobimnije i najdetaljnije razrađene, sa puno zanimljivosti, to poštujem, mada je moja zamerka nedostatak emocija prenesenih putem recenzije. U svakom slučaju ostavio je popriličan broj kvalitetnih radova.

Mada vidim da ti i dalje osporavaš moje radove koji su takođe po opštoj proceni solidni.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 26/12/2009 : 13:48:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
Nije moralno...

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 26/12/2009 : 13:49:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:

quote:

Što se tiče recenzija DEE CAY- ove su najobimnije i najdetaljnije razrađene, sa puno zanimljivosti, to poštujem, mada je moja zamerka nedostatak emocija prenesenih putem recenzije. U svakom slučaju ostavio je popriličan broj kvalitetnih radova.

Ako si željan emocija, gledaj španske serije.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/12/2009 : 13:50:59  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Emocije su bitne, prepričavanje ne vodi ničemu, tome služi strip.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 26/12/2009 : 13:52:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Da...
Samo, zaboravio si na jednu malu stvarčicu, osnovu svakog prikaza.

Analiza.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25596 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/12/2009 : 13:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Manhunteru, dati sebi glas na izborima je sasvim normalno, počevši od nekih ne bitnih izbora za predsednika kućnog saveta pa do izbora za predsednika jedne zemlje. Toliko o tome.

Dati glas sebi je jadno, ali ako je to "sasvim normalno", nije ni čudo što nam je zemlja ovakva kakva jeste. Toliko o tome.

Ah da, "ne bitno" se piše "nebitno". :)

quote:

Ok, DeeCay tri boda. Još dva recenzenta, da bi ušlo u glasanje.

quote:
Mada vidim da ti i dalje osporavaš moje radove koji su takođe po opštoj proceni solidni.

Nije tačno. Ne znam gde sam ja to napisao??? Recenzije su ti solidne, slažem se.

Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 26/12/2009 : 13:52:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message
Yet again...

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/12/2009 : 13:55:51  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
I u tvojoj Švajcarskoj glasaju sami za sebe, ne brini.
Hvala ti što mi otvaraš vidike sa pravopisom, i na kraju valjda se računaju rezultati na polu, ovo ostalo nema svrhe, ili se zbraja sve živo.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25596 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/12/2009 : 13:56:12  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Opti

Yet again...

Ja sebi ponavljam "danas je praznik, nemam pametnijeg posla...".

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/12/2009 : 13:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Da svima vam je kao preko glave da se prepucavate, a nabili ste već 5 stranica.
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 26/12/2009 : 13:58:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message
quote:

Da svima vam je kao preko glave da se prepucavate, a nabili ste već 5 stranica.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35272

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25596 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/12/2009 : 13:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Hvala ti što mi otvaraš vidike sa pravopisom, i na kraju valjda se računaju rezultati na polu, ovo ostalo nema svrhe, ili se zbraja sve živo.

Naravno da se zbraja sve živo, pa napisao sam u prvom postu. Imam odličan sistem, da bi dobili pravi presek.

Daj mi još glasove za druga dva recenzenta, ovako se ne važi ni ovaj za DeeCay-a.

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 26/12/2009 : 13:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:

Kako si ti željan nagrada, pohvala i priznanja!
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/12/2009 : 14:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

quote:

Naravno da se zbraja sve živo, pa napisao sam u prvom postu. Imam odličan sistem, da bi dobili pravi presek.

Daj mi još glasove za druga dva recenzenta, ovako se ne važi ni ovaj za DeeCay-a.

Evo ti 1. Manhunter 2. Kiky 3. Prozirna senka
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/12/2009 : 14:02:10  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

quote:

Kako si ti željan nagrada, pohvala i priznanja!

Pa već sam ti napisao da se predajem i priznajem tvoju pobedu.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 26/12/2009 : 14:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message

Djole
Dee
Senka
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 26/12/2009 : 14:31:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Profesor-inz možda nije kvalitetniji recenzent od Djoleta i ostalih, ali je za razliku od njih pokazao sposobnost da dade pogled iz tzv. ličnog ugla. Mislim da su to birači prepoznali.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.

Edited by - Inferno on 26/12/2009 14:32:26
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 26/12/2009 : 14:34:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
Profesor-inz.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 26/12/2009 : 14:47:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
quote:
Originally posted by Inferno

Profesor-inz možda nije kvalitetniji recenzent od Djoleta i ostalih, ali je za razliku od njih pokazao sposobnost da dade pogled iz tzv. ličnog ugla. Mislim da su to birači prepoznali.

"Sta reci, Zagor je postavio visoke standarde i za mene je on zakon... Zagor je besmrtan i uvek ce biti, uvek ce ziveti i uvek cu ga voleti... drhtao sam citajuci ovu epizodu, jednostavno Zagor je nesto sto ce ostati i kada planeta ode u prah... "
Go to Top of Page

gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts

Member since 22/03/2009

Posted - 26/12/2009 : 15:05:13  Show Profile Show Extended Profile  Send gibica a Private Message
Djole .....(ima ubedljivo najbolje recenzije)

Inferno

profesor-inz

I don't care to belong to a club that accepts people like me as members.
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000