forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Test Forum
 Najbolji recenzent 2001-2009!
 New Topic  Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Djuro
New Member

Serbia
273 Posts

Member since 29/03/2006

Posted - 26/12/2009 : 15:16:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Djuro a Private Message
3 boda - Djole. Covjek je dobar pisac/scenarista, a ne samo recenzent, pa je zato van konkurencije.
2 boda - Deecay. Najtemeljniji, najanaliticniji i najproduktivniji. Da nema njega, ne bi bilo ni recenzija u ovom obliku.
1 boda - Inferno. Najiskreniji, najbeskompromisniji i uvijek originalan.

Prozirna senka je super kvalitetan recenzent, ali na zalost nema dovoljno mjesta da glasam i za njega, a i odavno nije na forumu.

Honorable mention za Mhejla i Profesora inz koji unose najvise entuzijazma i dosta su podgili ovaj segment sajta u posljednje vrijeme. Da bi dostigao najbolje Mhejlu fali malo vise temeljnosti a trebao bi i da malo smanji upotrebu opstih mjesta u recenzijama, a profesor je ipak vise fan nego recenzent.
Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 26/12/2009 : 16:09:34  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message
3 boda - Djole
2 boda - profesor-inz
1 bod - Deecay

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 26/12/2009 : 16:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
3 boda - Djole
2 boda - fantom
1 bod - DeeCay
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 26/12/2009 : 16:48:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
Ako je nečije mišljenje sa s.com uticalo na moje shvatanje stripa, onda je to DeeCay, koji je ovde (bez obzira na konačni rezultat) pobednik u svakom smislu. No, dobro...

DeeCay 3 boda
Inferno 2 boda (Samo nastavi, majstore!)
Aco 1 bod (Čovek čije mišljenje takođe izuzetno cenim.)

P.S. Ovo glasam čisto formalno, jer bez flamboyanta na njoj - ova lista za mene nije validna.
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3514 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 26/12/2009 : 17:12:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message
Djole 3
prozirna senka 2
kiky 1

moji crteži
Go to Top of Page

vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 26/12/2009 : 17:47:38  Show Profile Show Extended Profile  Send vlada035 a Private Message
Djole
DeeCay
Inferno
Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2249 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 26/12/2009 : 18:15:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message
DeeCay 3
Djole 2
Inferno 1

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22334 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 26/12/2009 : 18:29:32  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

Sta reci, Zagor je postavio visoke standarde i za mene je on zakon... Zagor je besmrtan i uvek ce biti, uvek ce ziveti i uvek cu ga voleti... drhtao sam citajuci ovu epizodu, jednostavno Zagor je nesto sto ce ostati i kada planeta ode u prah...

Colt, ne mogu da vjerujem da cujem ovo iz tvojih usta/prstiju
Vidis ,prije ili kasnije cak si i ti shvatio.Bravo majstore!
Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
634 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 26/12/2009 : 19:23:34  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message
profesor-inz - 3
prozirna senka - 2
manhunter - 1

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/12/2009 : 20:03:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Nekako osjećam da će amnestija određenih trajati dosta kratkoročno...

Kakvo god bilo glasanje ispalo meni je drago da sveukupno vidim ogroman broj odličnih recenzija i tekstova na sajtu. Da ne cijenimo i volimo strip svega ovoga ne bi ni bilo! Samo nek se i dalje radi, lovorike su ionako precijenjene.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/12/2009 : 20:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Nekako osjećam da će amnestija određenih trajati dosta kratkoročno...

Kakvo god bilo glasanje ispalo meni je drago da sveukupno vidim ogroman broj odličnih recenzija i tekstova na sajtu. Da ne cijenimo i volimo strip svega ovoga ne bi ni bilo! Samo nek se i dalje radi, lovorike su ionako precijenjene.

Pretpostavljam da misliš na moju amnestiju, šta da se radi ako tako mora, ove godine sam izbačen 4 puta...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/12/2009 : 20:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Da, profesore, točno misliš! Opravdavaš svoj nick, u svakom slučaju...

Ne vidim zašto se moraš prepucavati s pojedincima, nije li ti u interesu što duže aktivnije pridonositi sajtu? Ovdje smo ionako svi zbog spike.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7858 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 26/12/2009 : 20:47:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
Profesore, ostavi se prepirki i odi tamo pisati neku Zagorovu recenziju, nije ih odavna bilo.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/12/2009 : 20:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Da, profesore, točno misliš! Opravdavaš svoj nick, u svakom slučaju...

Ne vidim zašto se moraš prepucavati s pojedincima, nije li ti u interesu što duže aktivnije pridonositi sajtu? Ovdje smo ionako svi zbog spike.

Slažem se, samo nisam u svim slučajevima ja jedini inicijator prepucavanja, ako malo bolje pogledaš samo ovaj topik videćeš da je bilo par napada na mene, reakcija je usledila...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/12/2009 : 20:52:19  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

Profesore, ostavi se prepirki i odi tamo pisati neku Zagorovu recenziju, nije ih odavna bilo.

Hoću ako me pre toga ne izbace ponovo, i još nešto:

PIŠEM SAMO POBEDNIČKU RECENZIJU, u suprotnom ništa
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/12/2009 : 20:52:36  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

Hoću ako me pre toga ne izbace ponovo, i još nešto:

PIŠEM SAMO POBEDNIČKU RECENZIJU, u suprotnom ništa
Go to Top of Page

Sirko
Starting Member

13 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 26/12/2009 : 20:55:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Sirko a Private Message
Djole definitivno piše najinteligentnije i duhom najbogatije recenzije, dok su DeeCayeve najinformativnije. Bitno je i jedno i drugo, no meni osobno je važnije ono prvo, tako da glas ide Djoli. Recenzija te mora natjerati da sam razmisliš o epizodi i da, čitajući ju, i sam spoznaš nešto što dotada nisi. To je prava zadaća recenzenta, bar po meni.

EDIT: evo da dam glasove kako treba:

Djole 3 boda
DeeCay 2 boda
Aco 1 bod

Infernove recenzije su solidne, ali po meni ne odskače od ostalih recenzenata slične kvalitete.

Edited by - Sirko on 26/12/2009 20:57:48
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/12/2009 : 20:57:02  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by Sirko

Djole definitivno piše najinteligentnije i duhom najbogatije recenzije, dok su DeeCayeve najinformativnije. Bitno je i jedno i drugo, no meni osobno je važnije ono prvo, tako da glas ide Djoli. Recenzija te mora natjerati da sam razmisliš o epizodi i da, čitajući ju, i sam spoznaš nešto što dotada nisi. To je prava zadaća recenzenta, bar po meni.

Evo počelo je lažiranje izbora, baš si se sada učlanio i već sve znaš...
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 26/12/2009 : 20:58:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Nije svako posten kao ti pa da ima samo jedan nick...
Go to Top of Page

Sirko
Starting Member

13 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 26/12/2009 : 20:59:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Sirko a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:
Originally posted by Sirko

Evo počelo je lažiranje izbora, baš si se sada učlanio i već sve znaš...

Ispričavam se cijenjeni gospodine, ali pratim ovaj forum jako dugo, i kako me i samog zanima recenziranje, te se mislim uskoro i priključiti, uvidjet ćete i sami zašto mi je upravo ovdje prvi post. Isto tako sam opazio da ovdje ne igrate neku ozbiljnu ulogu pa bih sebe smatrao budalom kada bih nastavio raspravu s vama. Hvala lijepa i sve najbolje!
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/12/2009 : 20:59:55  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

Nije svako posten kao ti pa da ima samo jedan nick...

Pretpostavljao sam da je ovaj Sirko tvoj....
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 26/12/2009 : 21:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Sto je najgore, mislim da ce uskoro i Mirabilis da glasa protiv tebe...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/12/2009 : 21:03:36  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

Sto je najgore, mislim da ce uskoro i Mirabilis da glasa protiv tebe...

Umesto da me podržavaš, ti me rušiš, ljubomoran si što se nisi kvalifikovao u superfinale...
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 26/12/2009 : 21:06:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
O superfinalu dovoljno govori cinjenica da si ti u njemu... ali mislim da bi tvoja pobeda definitivno bila slag na tortu celog takmicenja.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/12/2009 : 21:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

O superfinalu dovoljno govori cinjenica da si ti u njemu... ali mislim da bi tvoja pobeda definitivno bila slag na tortu celog takmicenja.

Dobro sad si pljunuo svim glasačima u lice i poručio im da nemaju pojma o životu.

Stvarno zar je moguće da ne mogu da prepoznaju prave recezente poput tebe.
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000