Author |
Topic |
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 26/12/2009 : 21:09:31
|
quote: Originally posted by profesor-inz
quote: Originally posted by Colt
O superfinalu dovoljno govori cinjenica da si ti u njemu... ali mislim da bi tvoja pobeda definitivno bila slag na tortu celog takmicenja.
Dobro sad si pljunuo svim glasačima u lice i poručio im da nemaju pojma o životu.
Klasičan potez, predstavljati sebe kao ''narodnog'' čovjeka.. |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 26/12/2009 : 21:11:25
|
quote: Originally posted by Sirko
quote: Originally posted by Sirko
Djole definitivno piše najinteligentnije i duhom najbogatije recenzije, dok su DeeCayeve najinformativnije. Bitno je i jedno i drugo, no meni osobno je važnije ono prvo, tako da glas ide Djoli. Recenzija te mora natjerati da sam razmisliš o epizodi i da, čitajući ju, i sam spoznaš nešto što dotada nisi. To je prava zadaća recenzenta, bar po meni.
Evo počelo je lažiranje izbora, baš si se sada učlanio i već sve znaš...
Ispričavam se i pozdravite gospodina Colta!!!
Ispričavam se cijenjeni gospodine, ali pratim ovaj forum jako dugo, i kako me i samog zanima recenziranje, te se mislim uskoro i priključiti, uvidjet ćete i sami zašto mi je upravo ovdje prvi post. Isto tako sam opazio da ovdje ne igrate neku ozbiljnu ulogu pa bih sebe smatrao budalom kada bih nastavio raspravu s vama. Hvala lijepa i sve najbolje!
|
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 26/12/2009 : 21:12:14
|
quote: Originally posted by Mhejl
O superfinalu dovoljno govori cinjenica da si ti u njemu... ali mislim da bi tvoja pobeda definitivno bila slag na tortu celog takmicenja.
Dobro sad si pljunuo svim glasačima u lice i poručio im da nemaju pojma o životu.
Klasičan potez, predstavljati sebe kao ''narodnog'' čovjeka..
Većina je u pravu, čak i kada izgleda da nije. |
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 26/12/2009 : 21:14:15
|
quote: Originally posted by Mhejl
Klasičan potez, predstavljati sebe kao ''narodnog'' čovjeka..
Većina je u pravu, čak i kada izgleda da nije.
Niko nije rekao da ti imaš većinu. Doduše, kada kloniranje postane legitimno, onda će i tvoj izbor... Narodne mase je lako izmanipulisati. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25596 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25596 Posts
Posted - 26/12/2009 : 21:25:18
|
quote: Originally posted by manhunter
Hajde, dosta je bilo.
Preispitaj ovog Sirka, sumnjiv mi je...
Napravi još jednom cirkus od nekog topica, molim te. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 26/12/2009 21:29:16 |
|
|
Sirko
Starting Member
13 Posts
Member since 26/12/2009 |
Posted - 26/12/2009 : 21:26:55
|
Evo sada sam ispunio i profil, pa donekle i shvaćam neku sumnjičavost. Ispričavam se ostalim članovima ukoliko sam ispao nepristojan ne učinivši to odmah. |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 26/12/2009 : 21:33:58
|
quote:
Buduci da je ovo izbor za najboljeg recenzenta, ukoliko ljudi tebi daju glas, onda zaista nemaju pojma o zivotu. Mhejl, koji inace neopisivo davi diljem foruma, je za tebe u pisanju recenzija Ivo Andric. Sve tvoje recenzije mahom idu na isti kalup :
1) Intimna prica o tome kako si pre 10, 20, X godina video strip o Zagoru, srce je pocelo da ziga, suza kanula, zora svanula a ti ga jos nisi drzao u rukama, ali se onda javilo providjenje i...
2) Razrada koja se svodi na "Zagor i Ciko krecu ka raskrscu, pri tom srecu Tog i Tog, a onda sva trojica odlazi ka Tom i Tom gradu u kojem ih ceka Ta i Ta osoba, koja ima Taj i Taj motiv sto ih je pozvala, buduci da ce se u To i To vreme ostvariti strasno prorocanstvo, ukoliko se Ti i Ti uslovi ne ispune itd itd itd", dok se sve ne preprica.
3. Zadavanje zavrsnog udarca koje se svodi na to da su Feri i Zagor besmrtni a da je Donateli izdao time sto je umro.
Za izbor najboljeg recenzenta si dibidus limitiran time sto pises o jednom junaku i to iskljucivo afirmativno, ne priznajuci bilo kakve nedostatke doticnog. Then again, takvi su i ti svi postovi na ovom forumu, samo sto je tu Zagor ustupio mesto Profesoru/Stefi/gospodaru i sl. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25596 Posts
|
Topic |
|