forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Amnestija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 26/12/2009 : 18:50:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Nemoj, bolan Marko, odmah. Pusti da malo prikupe pare, pa onda odreaguj.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 26/12/2009 : 21:15:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Pa to je samo jedno mišljenje. Svi ih imamo. Ne treba puno razbijati glavu oko toga. Navići ćemo se svi na novi sajt. I oni koji ga obožavaju i oni koji ga vole malo manje...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29357 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/12/2009 : 21:19:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Pa, nije da imate izbora:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 27/12/2009 : 10:54:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.
A sad gdje je onaj zajebant i filozof Stinky?

evo me, vrckast i živahan kao što priliči

i premda ti je gotovo sve u postu sfulano, percipirano iz nekog čudnog kuta, raduje me tvoja naklonost

ima istine u tome što kaže Emir, ali on nije uračunao da sam (u međuvremenu) popio svu pamet svijeta te da je u redu da se iz toga preobilja prelije na druge. Zašto bih ostao u egoističkom nihilizmu, kada toliko toga mogu dati zajednici? Markos mi se jednom pohvalio da je pridonio zajednici. U tom smislu, čak i on će cijeniti takav doprinos općem dobru. Jer, koliko god ga kopkala činjenica da je stinky zapamćen, omiljen, priznat, poznat, uglavnom pojam, ipak je to - činjenica. I to on uvažava. Zajednica prihvaća stinkyja kao prednjaka, proroka, Učitelja, i tko smo sad ja ili Markos da to poričemo.

Bio bih Forrest Gump kada bih sada, nakon što sam "trčao dugo razuzdan i lud", okrenuo leđa sviti koja sa priključila. Pa što onda ako ni Gump ni ja nismo to tražili? Ono opće prelazi naše partikularne interese, naša mala sebična nastojanja. Forrest je porekao da je društvena životinja, a ja skromno prihvaćam taj križ i nosim na grbači. Time se ostavarujem kao čovjek i to tek u zajednici. Eto ovog trenutka uveseljavam D.J-a, dižem Markosu kosu na glavu (ako je ima), dajem na razmišljanje Emiru i povećavam vojsku neprijatelja ovih i onih za tridesetoricu - ali sve to za zajednicu, za opće dobro. Jer zajednica može učiti, uzeti već i iz ovog posta te u nekoj pomišljivoj budućnosti izroditi stasale ljude, genija koji je nadrastao Učitelja.

Tako da je sve ovo 'veće od stripa', ovo je život sam, ali ipak bez posprdnog gledanja na strip iz kojeg je, kao nečeg partikularnog, malog kotačića, poteklo. Traganje za općom istinom uvijek kreće iz nečeg posebnog, upravo banalnog i konkretnog. Pa zašto ne iz stripa?
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 27/12/2009 : 11:02:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Welcome back.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/12/2009 : 11:16:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood
onda fali 1 moderator?
misliš li nekog imenovat?

Pozdrav amnestiranima!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 27/12/2009 : 11:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Drago mi zbog Murdocha.
Bio je dobar clan sve do onog jednog nesporazuma koji se onda na zalost za kratko vrijeme bas zakomplicirao.
Nadam se da zna da je oslobodjen i da ce se vratiti.

Za ostale se takodje nadam da ce se uklopiti opet u zajednicu i ne gubiti vrijeme sa nekim osvetama,bez obzira ko je i zasto kriv za njihovo izbacivanje,jer u suprotnom onda je samo pitanje vremena kada ce opet otici.Pozdrav
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29357 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/12/2009 : 11:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky
Zašto bih ostao u egoističkom nihilizmu, kada toliko toga mogu dati zajednici? Markos mi se jednom pohvalio da je pridonio zajednici. U tom smislu, čak i on će cijeniti takav doprinos općem dobru. Jer, koliko god ga kopkala činjenica da je stinky zapamćen, omiljen, priznat, poznat, uglavnom pojam, ipak je to - činjenica. I to on uvažava. Zajednica prihvaća stinkyja kao prednjaka, proroka, Učitelja, i tko smo sad ja ili Markos da to poričemo.

Pa zato si i vraćen, kao i svi ostali koji su vraćeni, zato jer možeš nekako doprinijeti "općem dobru". Ali, stvarno ti je ego poveći kad misliš da me kopkaš:)

quote:
Time se ostavarujem kao čovjek i to tek u zajednici. Eto ovog trenutka uveseljavam D.J-a, dižem Markosu kosu na glavu (ako je ima),

Pa, sad, zavisi kako gledaš. Čaša je ili poluprazna ili polupuna. Tako i moja kosa:) U svakom slučaju, nema mi se zašto dizati, da te nisam htio vratiti, ne bih te vratio.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 27/12/2009 : 11:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Evo, ja sam Dilat Larat i slazem se da Renky bude modo! Sad mi samo treba vazelin, lakse da udjem... Mislim, na glavu

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.

Edited by - Bob Rok on 27/12/2009 11:57:12
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 27/12/2009 : 12:12:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Evo Stinkyja nazad, bogati!

Aaaa, tek sad će recenzije i metastripovske rasprave bit poseban gušt.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/12/2009 : 12:13:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bob Rok

Evo, ja sam Dilat Larat i slazem se da Renky bude modo! Sad mi samo treba vazelin, lakse da udjem... Mislim, na glavu

Neeeeeeeeeeeeeeeee! Ovo je zajebancija iz davnih, starih, boljih vrimena ovog foruma. Stari crtež na sličnu temu pa povučeno sa hard diska.
Interna šala, ne daj Bože moja želja.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 27/12/2009 : 12:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by Bob Rok

Neeeeeeeeeeeeeeeee! Ovo je zajebancija iz davnih, starih, boljih vrimena ovog foruma. Stari crtež na sličnu temu pa povučeno sa hard diska.
Interna šala, ne daj Bože moja želja.

Ma, meni smesan Is no good, pa htedoh da iskoristim segu Ali salu ne razumem Nisam bio clan, a i tada sam jurio zenske, strip me nije mnogo zanimao
u poverenju

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.

Edited by - Bob Rok on 27/12/2009 12:23:45
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 27/12/2009 : 12:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos
Pa, sad, zavisi kako gledaš. Čaša je ili poluprazna ili polupuna. Tako i moja kosa:) U svakom slučaju, nema mi se zašto dizati, da te nisam htio vratiti, ne bih te vratio.

:D
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 27/12/2009 : 12:33:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
kad misliš da me kopkaš

stvar je u tome da sam već odavno prešao mišljenje
ja više ne mislim, ja znam

ali dobro, da ne tupimo već prvog dana, ionako će ih biti još

a onda, čovjeku uvijek ostaje mogućnost da se izgradi. nije rečeno da nisi čak i ti napravio pomake, pa nisi više BAŠ onako stisnut, nego malo manje. možda sada barem na obzoru prihvaćaš da postoje drugačiji, ideološki nepodobni.
ako je tako, taj ti doprinos zajednici vrednujem više od strip-nastojanja (koja su ipak jedan vulgaran doprinos - slijedeći svoje sebične ciljeve, radi za opće dobro; tako nekako to ide, ne?)
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 27/12/2009 : 12:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by D.J.
A sad gdje je onaj zajebant i filozof Stinky?

evo me, vrckast i živahan kao što priliči

i premda ti je gotovo sve u postu sfulano, percipirano iz nekog čudnog kuta, raduje me tvoja naklonost

ima istine u tome što kaže Emir, ali on nije uračunao da sam (u međuvremenu) popio svu pamet svijeta te da je u redu da se iz toga preobilja prelije na druge. Zašto bih ostao u egoističkom nihilizmu, kada toliko toga mogu dati zajednici? Markos mi se jednom pohvalio da je pridonio zajednici. U tom smislu, čak i on će cijeniti takav doprinos općem dobru. Jer, koliko god ga kopkala činjenica da je stinky zapamćen, omiljen, priznat, poznat, uglavnom pojam, ipak je to - činjenica. I to on uvažava. Zajednica prihvaća stinkyja kao prednjaka, proroka, Učitelja, i tko smo sad ja ili Markos da to poričemo.

Bio bih Forrest Gump kada bih sada, nakon što sam "trčao dugo razuzdan i lud", okrenuo leđa sviti koja sa priključila. Pa što onda ako ni Gump ni ja nismo to tražili? Ono opće prelazi naše partikularne interese, naša mala sebična nastojanja. Forrest je porekao da je društvena životinja, a ja skromno prihvaćam taj križ i nosim na grbači. Time se ostavarujem kao čovjek i to tek u zajednici. Eto ovog trenutka uveseljavam D.J-a, dižem Markosu kosu na glavu (ako je ima), dajem na razmišljanje Emiru i povećavam vojsku neprijatelja ovih i onih za tridesetoricu - ali sve to za zajednicu, za opće dobro. Jer zajednica može učiti, uzeti već i iz ovog posta te u nekoj pomišljivoj budućnosti izroditi stasale ljude, genija koji je nadrastao Učitelja.

Tako da je sve ovo 'veće od stripa', ovo je život sam, ali ipak bez posprdnog gledanja na strip iz kojeg je, kao nečeg partikularnog, malog kotačića, poteklo. Traganje za općom istinom uvijek kreće iz nečeg posebnog, upravo banalnog i konkretnog. Pa zašto ne iz stripa?

Dobro doso nazad,nismo se ni prepucavali ni nesto mnogo pricali,ali sam uvek sa zadovoljstvom citao tvoje postove.
Tako da mi je bas drago sto si se vratio i ne teras inat kao sto ce neki izbaceni
Ovo je upuceno prozirnoj senki,MM ludmanu
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 27/12/2009 : 13:00:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Doduse senka nije izbacen,smetnuo sam s uma na trenutak,otiso je sam.
Ajde i Pavel01 da se vrati,nemam s kim da se svadjam onako ljudski
A i Dexa Pantelejski,moj zemo,da malo dize pritisak Zagorovim fanovima
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 27/12/2009 : 13:02:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

Stari sajt je bio puno bolji, nepotrebna promena...

Kako kome,ja sam glaso za fenomenalan.
Lepsi,moderniji
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6186 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 27/12/2009 : 13:29:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Samo da pozdravim legendu Stinkyja - dobrodošao care,očekujem tvoje komentare na recenzije, da bude malo zanimljivije.A očekujem te i na Metallici u Zagrebu mada su zadnjih godina kriminalno loši.Mislim da je Markos napravio pravu gestu vrativši izbačene i nadam se da će mir potrajati, jer sajt sa stinkyjem,kikyjem i marlowom nije isti kao i bez njih.Eto,moje mišljenje..

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 27/12/2009 : 13:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
kad misliš da me kopkaš

stvar je u tome da sam već odavno prešao mišljenje
ja više ne mislim, ja znam

ali dobro, da ne tupimo već prvog dana, ionako će ih biti još...

Ah...kako mi je ovo falilo ovih par godina koliko te nije bilo...
Dobrodosao Stinky...forum je zaista beskrajno bogatiji sa tobom i tvojim postovima(bez obzira koliko glupi bili )

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 27/12/2009 : 13:43:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer
Dobro doso nazad,nismo se ni prepucavali ni nesto mnogo pricali,ali sam uvek sa zadovoljstvom citao tvoje postove.

ehej tex
ovo će te frapirati (sablazni i mene), ali moram reći da mi se sviđaš
eto sad smo se i službeno upoznali, i to se hvalimo ko neki papci
međutim, u onim vremenima kada nisam obitavao na ovim prostorima, svratio bih tu i tamo pogledati što se događa - i onda sam te zapazio!
gotovo da je to bio šok, budući si kolekcionar, onaj koji kupuje i voli HC, jednom rječju, manjkava osoba, a postovi koje sam vidio, dakle ono što govori o tebi bilo je krasno, zrelo. pa u redu, ti si anomalija i sada preostaje jedino uklopiti te u već postavljenu teoriju o manjkavim kolekcionarima;)
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 27/12/2009 : 13:46:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ah da,
i ja sam za zoska
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 27/12/2009 : 13:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
bok aco
na metallicu teško, ali bit će već

a sdraganov komentar je jednostavno divan (i najtočniji)
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 27/12/2009 : 13:58:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:

a sdraganov komentar je jednostavno divan (i najtočniji)

Hvala

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 27/12/2009 : 14:02:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

gotovo da je to bio šok, budući si kolekcionar, onaj koji kupuje i voli HC, jednom rječju, manjkava osoba, a postovi koje sam vidio, dakle ono što govori o tebi bilo je krasno, zrelo. pa u redu, ti si anomalija i sada preostaje jedino uklopiti te u već postavljenu teoriju o manjkavim kolekcionarima;)

Ajde nek bude i tako,ali glavni razlog sto sam za HC Bonelli,konkretno Libellusov,je sto imaju brz ritam a ja vec poprilican broj godina. Nisu mi vazne korice,ne pakujem stripove u kesice,ne redjam ih vertikalno,cak nisu ni slozeni po junacima,citam ih dok sam u kadi uz kafu,cigare i pivce ili sok(zavisno od raspolozenja),sto je sablaznilo neke ljude na forumu.
Nemam ni mnogo para,ali s godinama vise kuburim i "hocu sve i hocu sad"
U nedostatku zoska pojavio se dveribad,ali mi je mnogo dosadniji i ne ide nam vredjanje bas onako fino kao sa zoskom,tako da se nadam da ce i on brzo nazad

EDIT:
E da,koja je ovo kategorija

Edited by - Tex Willer on 27/12/2009 14:03:43
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 27/12/2009 : 15:29:38  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
dobrodošlica nazad stinkaču i kikaču i od mene :)))

još samo senkač i pavelka fale :)

"Experience is simply the name we give our mistakes"

Edited by - I like girlz on 27/12/2009 17:05:28
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000