forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Damir70
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/12/2009 : 01:40:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Hi hi hi

Edit: tovari, ne magarci

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter

Edited by - Renky on 29/12/2009 01:41:06
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 29/12/2009 : 01:54:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Da, navodna parola o milosti. Nekako mi se učinilo.
Za poklanjanje neman pojma, bilo je nešto, kao i svima.
Pa ne znam, od devetnaest godina obrtničkog staža proveja sam osam u trgovačkoj branši. Dovoljno da nešto naučim.
Ne moraš titulirati. Možeš ti i o meni konkretno u glavu.
Ako ti misliš da je izjava o obrani sprdnja to je tvoj problem.
Nisan reka da netko drugi krade nego da smo mi odabrali legalni put, jedinu opciju jer o drugoj nismo razmišljali. Pa zar i ti ne misliš da se moglo proći jeftinije. Recimo da je bija veći tiraž. To ćemo kad Mafest organiziramo u Kini.
Na čitatelju je da razluči sarkazam od duhovitosti a ja ću i dalje secirati da bi bilo uočljivije. Meni je jasno da ti smeta što se tada bolje vidi svaka neistinitost ali nekako se u kilometarskom postu lako može izgubiti nit... I od strane pisca i čitatelja. to si u pravu.
Zdravo seljački mi smetaju neistine i podmetanja. Ti tražiš publiku ok, legitimno pravo... No dozvoli da netko iz publike počne zviždati ako nije zadovoljan izvedbom.
A prozvao me jesi, sjećaš se, priča o majicama.
Po pitanju slike, nebi želija da me netko počne gledati kao dobricu pa koristim priliku.

Oprosti,možda ti zvuči čudno-apsolutno te uvažavam,kao stripofila i kao čovjeka(ipak smo se koliko-toliko upoznali).
Ne,nisam te prozvao baš nigdje.Tek kad si imao potrebu javiti se,spomenut si u kontekstu određenog događaja.Na ovom topic-u si osjetio potrebu iskazati kao prijatelj i pružiti prijateljima podršku.Hvale vrijedno i ispravno.Jedino mislim da griješiš u konceptualnom smislu traženja pokvarenih događaja.Mislim na aukcije i spominjanje ljudi,ali neću i ne želim kontrirat.Ako ti tako misliš,smatraš i vidiš,ja ti priznajem.

Ja publiku ne tražim,niti sam ju našao.Ako netko eventualno i misli kao ja ili nešto zna,molio bih ga javno da se ne nadovezuje na moje pisanje.Tebe ne smatram svojom publikom i ne osporavam ti "zviždanje",ali nije kulturno i nije demokratski.Slobodno napiši što želiš,misliš i možeš.Oprosti,ali zaista nikoga poimenično nisam navodio nigdje.Sam si se javio prvi,jer su te moje opaske smetale,a tek nakon toga spomenute su majice i priča oko istih.Zašto misliš da te ljudi percipiraju kao dobricu?
Dobro,reci zdravo seljači,što su laži i podmetanja?
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 29/12/2009 : 02:02:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

Hi hi hi

Evo vidiš.Ja tebe nasmijavam,a ti podmećeš i ispoljavaš privrženost,kao da oni za nju ne znaju(kao i svi mi ostali).Čemu to,daj nešto konstruktivno,adekvatno godinama i uzajamnom respektiranju.
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/12/2009 : 02:10:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad
Jedino mi je znakovito ovo stanje tisine,cak iznenadjujuce od nekoga tko je godinama imao odgovor na sve. Ako je pretpostavka da cu prestat ili zanemarit,obecajem da necu.

Ha ha ha... Toliko te boli sto te ignoriramo, a...? Gle, rado bi mi raspravljali s tobom, no tebi nije do konstruktivne rasprave, nego do konstantnog blacenja i iznosenja neistina, a to je sve jasno vidljivo u ovom ovdje topicu pa ne vidim razloga za ponovno prezvakavanje jedne te iste stvari po n-ti put (neki ovdje to ocito vole pa ti to dopustaju, no to je njihov fetis, a ne moj, pa nek' gustaju):

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31682

Ako mislis da cemo mi na svako tvoje pljuvanje po nama na x topica & aukcija na ovome forumu kretati u trla-baba-lan konverzaciju s tobom i davati ti na vaznosti - sorry, promasio si ceo fudbal. Drzim da je nepotrebno x puta ponavljati jedno te isto i stoga smatram kako je dostatno samo postati link na ovaj topic gore. Takodjer, ako mislis da cemo na tvoje niske udarce i eksplicitne uvrede uzvracati istom mjerom - opet si promasio temu. Znam da nas navlacis na to, ali nece ici. Ne palimo se mi tako lako, a i kad popijemo znamo se kontrolirati. S druge strane, za argumentiranu raspravu uvijek stojimo na raspolaganju, no na uvrede necemo odgovarati uvredama jer to nije nas stil (za neupucene: vidjeti link na topic gore). O ozbiljnim stvarima i eventualnim problemima s ljudima koje se poznaje prica se licem u lice, a ne pisuci po forumu jer na taj se nacin ne moze postici nista. Odnosno nista konstruktivnog. Nadalje, svima nama je jasno da je nemoguce nakon niskih udaraca, svjesnih iznosenja neistina i eksplicitnih uvreda krenuti makar i u kvazi-konstruktivnu raspravu. Da bi se doslo do toga potrebno je prvo rascistiti fekalije koje su se u startu prolile, no fekalije treba kupiti onaj tko ih je i prolio, a to nije lako. Za tako nesto treba se imati muda, a to nije cesto u danasnje vrijeme. No to opet nije moj problem... Ja sam u zivotu znao zasrati, i to poprilicno, no isto tako sam znao i polizati sve to i ispricati se jer grijesiti je ljudski i greske se dogadjaju, ali kod tebe to nije slucaj jer da jest ne bi te iznenada «zaboljela ledja» zadnji put u Zagrebu... Ipak, da ne bi bilo da ne postujem tvoja ledja, stojim ti na raspolaganju kad se oporavis. Naravno - uzivo, jer ja nisam osoba kojoj se muda ocrtavaju samo kad sam s druge strane ekrana.

I da... Cisto da ne zaboravim... Lijepo je znati da znas kroz kakve trenutke trenutacno prolazim u zivotu i hvala ti sto ih postujes. To iznimno cijenim i imat cu to na umu...

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 29/12/2009 : 02:42:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

Ja sam u zivotu znao zasrati, i to poprilicno, no isto tako sam znao i polizati sve to i ispricati se jer grijesiti je ljudski i greske se dogadjaju, ali kod tebe to nije slucaj jer da jest ne bi te iznenada «zaboljela ledja» zadnji put u Zagrebu... Ipak, da ne bi bilo da ne postujem tvoja ledja, stojim ti na raspolaganju kad se oporavis. Naravno - uzivo, jer ja nisam osoba kojoj se muda ocrtavaju samo kad sam s druge strane ekrana.

Stani u red prijatelju,meni je prvo obecao da raspravimo neke stvari uzivo,obecao mi je da navrati u Nis na razgovor uzivo,povedite ga sledeci put. A cekam ga vec danima da dodje da serucka u topicima u Libellusu,kad vidi cuda,vaska se zavukla ovde.
E Seribade,Seribade,tek sad kad sam saznao da znas celu situaciju potpuno mi je jasno koliko si govno od coveka.
Seribade,ne izvlaci se na ledja,ja sam operisao kicmu ove godine,dva diskusa manje i opet bi rado konverzirao s tobom. Samo negde blize,znas lekari mi ne daju na duga putovanja zbog operacije
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 29/12/2009 : 02:51:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

quote:
Jedino mi je znakovito ovo stanje tisine,cak iznenadjujuce od nekoga tko je godinama imao odgovor na sve. Ako je pretpostavka da cu prestat ili zanemarit,obecajem da necu.

Ha ha ha... Toliko te boli sto te ignoriramo, a...? Gle, rado bi mi raspravljali s tobom, no tebi nije do konstruktivne rasprave, nego do konstantnog blacenja i iznosenja neistina, a to je sve jasno vidljivo u ovom ovdje topicu pa ne vidim razloga za ponovno prezvakavanje jedne te iste stvari po n-ti put (neki ovdje to ocito vole pa ti to dopustaju, no to je njihov fetis, a ne moj, pa nek' gustaju):

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31682

Ako mislis da cemo mi na svako tvoje pljuvanje po nama na x topica & aukcija na ovome forumu kretati u trla-baba-lan konverzaciju s tobom i davati ti na vaznosti - sorry, promasio si ceo fudbal. Drzim da je nepotrebno x puta ponavljati jedno te isto i stoga smatram kako je dostatno samo postati link na ovaj topic gore. Takodjer, ako mislis da cemo na tvoje niske udarce i eksplicitne uvrede uzvracati istom mjerom - opet si promasio temu. Znam da nas navlacis na to, ali nece ici. Ne palimo se mi tako lako, a i kad popijemo znamo se kontrolirati. S druge strane, za argumentiranu raspravu uvijek stojimo na raspolaganju, no na uvrede necemo odgovarati uvredama jer to nije nas stil (za neupucene: vidjeti link na topic gore). O ozbiljnim stvarima i eventualnim problemima s ljudima koje se poznaje prica se licem u lice, a ne pisuci po forumu jer na taj se nacin ne moze postici nista. Odnosno nista konstruktivnog. Nadalje, svima nama je jasno da je nemoguce nakon niskih udaraca, svjesnih iznosenja neistina i eksplicitnih uvreda krenuti makar i u kvazi-konstruktivnu raspravu. Da bi se doslo do toga potrebno je prvo rascistiti fekalije koje su se u startu prolile, no fekalije treba kupiti onaj tko ih je i prolio, a to nije lako. Za tako nesto treba se imati muda, a to nije cesto u danasnje vrijeme. No to opet nije moj problem... Ja sam u zivotu znao zasrati, i to poprilicno, no isto tako sam znao i polizati sve to i ispricati se jer grijesiti je ljudski i greske se dogadjaju, ali kod tebe to nije slucaj jer da jest ne bi te iznenada «zaboljela ledja» zadnji put u Zagrebu... Ipak, da ne bi bilo da ne postujem tvoja ledja, stojim ti na raspolaganju kad se oporavis. Naravno - uzivo, jer ja nisam osoba kojoj se muda ocrtavaju samo kad sam s druge strane ekrana.

I da... Cisto da ne zaboravim... Lijepo je znati da znas kroz kakve trenutke trenutacno prolazim u zivotu i hvala ti sto ih postujes. To iznimno cijenim i imat cu to na umu...

Hvala na javljanju,ali za to ne treba baš imati velika muda(koja ti tako često spominješ).Izvlači i izvlačite koliko hoćete,koprajte i ponavljajte.Sve napisano potpisujem i ponavljam.
Kad već kopiraš,pročitaj ponovno i odgovori na tih par konstruktivnih pitanja.Vjerujem da možeš,kad se već toliko dičiš -što mudima,što jajima.Vrlo šaljiva dosjetka je ovo sa fudbalom.Možda si mi htio nešto reć ili su se muda malo stisnula ili je malo škakljivo?
Nisam iznosio eksplicitne uvrede,radi se konkretnim karakternim osobinama po mojem mišljenju.I sam znaš da si u direktnom razgovoru lagao na svako pitanje,kao što kažeš-u četri oka(pardon,šest-ćorav sam).Nakon godinu dana,opet ste napravili još goru stvar-napravili ste hrpu fekalija(kradem malo od tvog žargona).Pa kao što sam kažeš,zasrao si u životu,a ja ti samo dočaravam da si i ovdje,pa i očekujem da to poližeš i pokupiš.Ako si to radio prije,uvjeren sam da ćeš i ovaj puta.Uz to,bilo bi ljepo kada bi se i Dado javno ispričao za sve napisane laži,a onda-tko zna.Recimo da bi imali tada temelj za iole kvazi-konstruktivnu raspravu.
Što se tiče leđa,jebi ga,dogodi se.Godine nošenja tereta,ali ako ti smatraš da sam to iscenirao,ne mogu tu ništa.Još se nisam oporavio,stari se.
Ako jesi za konstruktivan razgovor,vrlo rado,kad god i di god misliš da će bit zgodno.Ako me pozoveš na druženje u Makarsku,vrlo rado ću doć.
Jedino mi žao što ovo doživljavaš kao blaćenje.Kada sam postavljao pitanja i tražio konstruktivan odgovor,vi se povukli ko pičke i sad mi kažeš da me ignorirate,a sa druge strane-imaš ili nemam muda? Zbunio si me.Uglavnom,ponuda stoji,bez obzira na vaše seratorske poteze.

Teško da ti možeš nešto cijenit s obzirom na gorčinu i ljutnju koju prosipaš u zadnje vrijeme.Kako god to tebi zvučalo,meni je sa ljudske strane iskreno žao jer sam,kao i većina drugih ljudi,prošao ta stanja.Svakako da ih poštujem,bez obzira na tvoj bahati cinizam.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 29/12/2009 : 03:08:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Ja sam u zivotu znao zasrati, i to poprilicno, no isto tako sam znao i polizati sve to i ispricati se jer grijesiti je ljudski i greske se dogadjaju, ali kod tebe to nije slucaj jer da jest ne bi te iznenada «zaboljela ledja» zadnji put u Zagrebu... Ipak, da ne bi bilo da ne postujem tvoja ledja, stojim ti na raspolaganju kad se oporavis. Naravno - uzivo, jer ja nisam osoba kojoj se muda ocrtavaju samo kad sam s druge strane ekrana.

Stani u red prijatelju,meni je prvo obecao da raspravimo neke stvari uzivo,obecao mi je da navrati u Nis na razgovor uzivo,povedite ga sledeci put. A cekam ga vec danima da dodje da serucka u topicima u Libellusu,kad vidi cuda,vaska se zavukla ovde.
E Seribade,Seribade,tek sad kad sam saznao da znas celu situaciju potpuno mi je jasno koliko si govno od coveka.
Seribade,ne izvlaci se na ledja,ja sam operisao kicmu ove godine,dva diskusa manje i opet bi rado konverzirao s tobom. Samo negde blize,znas lekari mi ne daju na duga putovanja zbog operacije

Uuuuu, jebem ti jarca,kako si ti nastupio oštro.Jel se ti to postavljaš zaštitnički?Recimo to ovako-ja trenutno nemam socijalna prava,a očito bih morao na opraciju.Nekako mi se čini da bi mi ti vrlo rado pomogao i sam izvadio ta dva "diskusa" koji me muče.Jel griješim?
Pokušavam naslutit što si mislio,a nekao to pičkasto izražavaš.
Koliko sam ja govno od čovjeka?
Recimo da sam u srazmjeru sa količinom primitivizma i gluposti koju ti ispoljavaš kad mi se ničim izazvan obraćaš,a veliko sam ljudsko govno.O "vaški" bih ti mogao napisat basnu,ali možda drugi puta.Siguran sam da ćeš inzistirat.Samo ti vrijeđaj i daj si oduška,ljudino.

Edited by - dveribad on 29/12/2009 03:09:52
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 29/12/2009 : 03:32:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Mrzi me sve da citam,jer uglavnom lupas gluposti,pa cu samo da ti odgovorim na ovo pitanje.
Veliko si gomno
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 29/12/2009 : 05:02:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Uuuuu, jebem ti jarca,kako si ti nastupio oštro.Jel se ti to postavljaš zaštitnički?

Nema vise nikog na interesantnijim topicima pa aj da ti odgovorim i na ostalo.
Ne branim Libellus,nego mislim da si ti picka od coveka i ovo je vec direktno,ostavi se Libellusa,ti mi ides na kurac.
quote:

Recimo to ovako-ja trenutno nemam socijalna prava,a očito bih morao na opraciju.Nekako mi se čini da bi mi ti vrlo rado pomogao i sam izvadio ta dva "diskusa" koji me muče.Jel griješim?
Pokušavam naslutit što si mislio,a nekao to pičkasto izražavaš.

Recimo to ovako,drage volje. Pomaze,smanje se bolovi.
Naslucujes zato sto si glup da zakljucujes. Da,mislim da si picka pa ti se pickasto obracam da bi razumeo.
Edit: Nisam primetio za socijalno,ako mogu da pomognem finansijski imam par stripova ZS/LMS - nakovi im cene do neba i boli te kurac u dupe junacko
quote:

Ovo sam ti vec odgovorio,ali opet cu jer mi je merak. Mislim da si veliko govno od coveka.
quote:

Recimo da sam u srazmjeru sa količinom primitivizma i gluposti koju ti ispoljavaš kad mi se ničim izazvan obraćaš,a veliko sam ljudsko govno.O "vaški" bih ti mogao napisat basnu,ali možda drugi puta.Siguran sam da ćeš inzistirat.Samo ti vrijeđaj i daj si oduška,ljudino.

Dovoljno je sto mi ides na kurac,ne treba mi bolji razlog gluperdo neopevana. Opevaj se u toj basni o vaskama.
Odusak preko tastature nije prava stvar. Radije bi to uzivo u jednoj prijateljskoj konverzaciji

Mislio sam da nicim vise ne mozes da me iznenadis,ali ovo da si ipak kicmenjak me je frapiralo

Edited by - Tex Willer on 29/12/2009 05:12:10
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
863 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 29/12/2009 : 09:32:43  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message
Pomislio bi slučajni namjernik da je ovaj Damir70 neka bitna osoba...

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 29/12/2009 : 10:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by il cattivo

Pomislio bi slučajni namjernik da je ovaj Damir70 neka bitna osoba...

Možda bi i bio da dveribad ne zasere svaki topic na kojem se pojavi.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/12/2009 : 11:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Tekse, koliko je meni poznato, nije ti svojstveno vredjanje... Ovde sam nesto vise od 2 godine i nisam te video u tom svetlu i ne bih voleo ponovo... Eto, cisto drugarsko misljenje...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/12/2009 : 12:14:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

quote:

Hi hi hi

Evo vidiš.Ja tebe nasmijavam,a ti podmećeš i ispoljavaš privrženost,kao da oni za nju ne znaju(kao i svi mi ostali).Čemu to,daj nešto konstruktivno,adekvatno godinama i uzajamnom respektiranju.

Ja vrlo konkretno postavljam pitanje:
Zašto izvlačiš iz konteksta citat od prije dvi ipo godine u umećeš ga u kontekst danas.
Pa dalje, seljački, zašto se ne izjasniš po pitanju postotaka za CRŠ?
Na moj upit organizatoru zašto je prema Libellusu prije za prošlogodišnji CRŠ išla jedna ponuda a prema drugim izdavačima druga ( pa i duplo povoljnija ) odgovoreno mi je da je to išlo sa tvoje strane i nije službeno a kad sam pitao zašto nitko iz organizacije nije OVE godine kontaktirao Libellus i ponudija sudjelovanje sa štandom... rečeno mi je da si ih TI kontaktirao. Konstatiram da si ti ipak u organizaciji, organizator to OPET negira, opet kažem pa onda nije bilo službenog kontakta... Daj razjasni. Ova priča ima i dublju pozadinu osim prodaje prijateljima po povoljnijoj cijeni. Zašto ste Libellus prozvali za bojkot kad na festivalu nije bilo ni Strip Agenta i Bookglobea. Ja bi se zamislija zašto je to tako.
Don Kihotovski se postavljaš u zaštitu striparnica i tvrdiš da prodaja prijateljima ugrožava striparnice. Zašto ti onda smeta što je striparnica Libellus radila za vrijeme CRŠ vikenda? Pa valjda je to način da popravi promet? Za to se i onako boriš.
Zašto ti stavljaš stripove na aukcije a ne ponudiš ih striparnicama po realnim cijenama i omogućiš im da i one zarade nešto?
Imam još priprostih pitanja, volija bi da znam odgovore. Konkretno, pita si me zašto se javljam a nisan prozvan? Eto, uz uzajamni respekt, javljam se jer me zanimaju neki detalji. Na Mafestu sam imao štand, zainteresiran sam za štand na CRŠ. Tko mi garantira da ću ga dobiti po istoj cijeni kao i drugi?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 29/12/2009 : 12:31:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
Damir70 ce se presrati kad otvori ovo...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

mystere
New Member

Croatia
100 Posts

Member since 04/04/2006

Posted - 29/12/2009 : 12:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mystere a Private Message
Ne volim se miješati i pametovat adminima, ali ne zaslužuju li neke osobe na ovom topicu ban na neko vrijeme zbog vrlo ružnih i primitivno sročenih uvreda o drugim osobama?
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 29/12/2009 : 13:28:52  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message
quote:
Originally posted by mystere

Ne volim se miješati i pametovat adminima, ali ne zaslužuju li neke osobe na ovom topicu ban na neko vrijeme zbog vrlo ružnih i primitivno sročenih uvreda o drugim osobama?

ihihih drugar moj pročitaj onaj topic gore u dadinom postu,kad onda nije dveribad izletio nikad neče a ni drugi koji ga kao i ja počaste povremeno nekim imenom,tad je moderator prešo preko nekih stvari preko kojih nije smjeo,a malo i dalje pogledaj pa češ vidjeti da je sjebo još par topica sa istim urotama i snjim u glavnoj ulozi robin hooda.

ps .renky svaka čast na postu i pitanjima za dotičnog lajavca..
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/12/2009 : 13:46:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Nije moderatorima lako.. Ali trebaju biti isti arsini za sve... Pa i za Ratka, Teksa ili sta ti ja znam za koga....

Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
924 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 29/12/2009 : 13:46:32  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message
Hm, ja inače Ratka ne znam osobno iako sam to mada poželeo nekoliko puta, ali nije stigao u Ljubljanu, pa se zaista nadam, da ćemo se prilikom nekog drugog susreta upoznati! Ja se inače sada javljam SAMO EXPLICITNO sa moje tačke gledališta i ne branim nikog......ali čini mi se, da način, na koji se "linčuje" u ovom primeru Ratko nije baš sasvim na mjestu....Ali čovjek je ne samo meni, več i dosta drugim kolekcionarima P.O.K.L.O.N.I.O.. dosta stripova za nekoliko desetina Eura,(stotina) pa mislim, da se i on zaslužuje tretirati se kao član foruma sa pravicom, da iznese svoe mišljenje...i ne da se onda u raspravu uključuju likovi, koji samo čekaju da ga strpaju na lomaču i spale ga....meni to zaista nije ni fer niti korektno.....!
Ovakve stvari nisu za forum, već putem PM.....a ne da ljudi staku sasvim drugačan dojam o čoveku, koji je, po mome ljudina i po, a ne neko govno ili bože ne daj, i svašta drugo....toliko!
Hvala i sretno u 2010 svima želi giant

Invincible shield
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/12/2009 : 13:56:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
I? Jel' mu itko prigovorija zato što poklanja stripove. Ili uz druge prodane ili čak na "suvo". Nije, dapače, svi smo ga pohvalili za tu gestu.
Misliš li da je onda u pravu kad napada izdavača koji SVOJ PROIZVOD proda uz neki popust. Pa i da poklone, valjda na to imaju pravo kao i Ratko. Malo si možda propustija detalj, tko je ovdje započeo hajku

Go to Top of Page

BO
Junior Member

Croatia
353 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/12/2009 : 14:00:47  Show Profile Show Extended Profile  Send BO a Private Message
Mene smeta sto sam od dosta ljudi(necu ih imenovati) spoznao da Libellusove stripove dobivaju 10% ispod prodajne cijene strip-knjizare Libellus(a ne smatram da su ti ljudi ista bolji prijatelji sa Dadom 1,2 od mene) - osobno se osjecam ''prevareno'' i glupo jer sam ocito jedan od rijetkih koji te stripove(po vise primjeraka) placa po punim cijenama.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/12/2009 : 14:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Zašto nitko ne želi nikoga imenovati?

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/12/2009 : 14:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Mislim da je Jernej (Giant) sve lepo objasnio... Ako se prepiru Ratko i Dade, treba oni da se grudvaju, a ne svi sa strane da docekaju Ratka na noz jer vole Libellus.. Teks mi je skroz simpatican lik na forumu, ali da se upetlja u tako nesto sa takvim recima, da ne kazem gnusobama na Ratkov racun, a nicim izazvan, je meni jako ruzno.. Da me ne shvati pogresno, i ja volim Libellus, i skupljam maltene samo ta izdanja, tako da ne stajem ni na ciju stranu...

@Renky
Ne zeli niko nikog imenovati, shvati.. Da li bi ti imenovao nekog ko ti da strip jeftinije? Em zato sto ti je drugarski ucinio, em zato sto si sa ekonomske strane bolje prosao...

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/12/2009 : 14:44:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Mislim da je Jernej (Giant) sve lepo objasnio... Ako se prepiru Ratko i Dade, treba oni da se grudvaju, a ne svi sa strane da docekaju Ratka na noz jer vole Libellus.. Teks mi je skroz simpatican lik na forumu, ali da se upetlja u tako nesto sa takvim recima, da ne kazem gnusobama na Ratkov racun, a nicim izazvan, je meni jako ruzno.. Da me ne shvati pogresno, i ja volim Libellus, i skupljam maltene samo ta izdanja, tako da ne stajem ni na ciju stranu...

@Renky
Ne zeli niko nikog imenovati, shvati.. Da li bi ti imenovao nekog ko ti da strip jeftinije? Em zato sto ti je drugarski ucinio, em zato sto si sa ekonomske strane bolje prosao...

Kao prvo, Saviću, ne znaš pozadinu priče pa je razumljivo da ti se čini neumjesnim miješati u ovu raspravu koja ipak nije samo napad na Dadu, usput i na Libellus. Laž ili uvreda je po meni isto. Jesi li Ratka upozorija na neumjesnost kad je priča o zapišavanjima i slično?
Mislim da imam apsolutno pravo sudjelovati u raspravi jer sam upleten i prozvan. Žao mi je što moje priprosto pisanje nekim ne ide na mlin ali jbga bar ne vrijeđam.
Imenovanje!
Imenovati nego šta! Šta ima veze? Popust nije tajna. Imaju ga pravo omogućiti kome hoće i koliko hoće. Sam kažeš da je to drugarski čemu onda Ratkova reakcija?
Konkretno odgovaram! Ima li iti jedan razlog zašto bih krio da sam nešto iz prijateljskih ( pa i bilo kakvih drugih ) pobuda dobija jeftinije i proša financijski bolje?
Zašto ti nebi imenova tu osobu u takvoj situaciji? Ajde reci.

Go to Top of Page

BO
Junior Member

Croatia
353 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/12/2009 : 14:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Send BO a Private Message
quote:

Zašto nitko ne želi nikoga imenovati?

Nema potrebe,bar sto se mog posta tice.
Inace u raspravu izmedju Libellusa i Ratka ne bi ulazio,moj post se tiče odnosa Libellus-kupac i spornog popusta

Edited by - BO on 29/12/2009 14:56:55
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/12/2009 : 14:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
@Renky

Bas zato sto ne znam pozadinu price (Pitanje da li znam ili ne znam ) ne stajem ni na ciju stranu, samo mi je bezveze sto se vredja... Bezveze mi je sto se i vi svi svadjate, poznajem vas i onda mi to nenormalno.. Pogotovo ti sto si uvek trezan..

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000