forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mirabilisa - Novi izdavac?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 72

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 29/12/2009 : 17:54:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Wicked

Vala ako stripovi budu na istom nivou kao i originali, ja cu im dati i 300...

Tako najavljuju.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 29/12/2009 : 17:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by elfak nish
Pa valjda strip nece imati samo 96 strana,tako da to nije mnogo
Prmer su ti mark i blek

Ma zajebavam se. Kazu da ce sve biti kao originalna izdanja, tako da je cena OK.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19556 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 29/12/2009 : 17:56:57  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
to bi bilo 1 put u istoriji/povijesti izdavanja Bonelli kod nas.
Nadam se iskreno...kiosk izdanje na nivoju originala? Teško,ali nemaju Blažu
pa je sve moguče...samo da nađu još pravu tiskaru i...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 29/12/2009 : 18:00:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
SD je valjda izdavala istovetno kao original...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19556 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 29/12/2009 : 18:06:03  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
...imala je original format a dosta drugih stvari veze nije imalo sa originalom.
vidi Zagore extra sa precrtanim naslovnicama, preskočene epizode i još bi se našlo.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 29/12/2009 : 18:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by teller

gggg...mrzim petak,kud me stavili baš na taj dan?
ja bi između srede i četvrtka ako ide?

pa što ima između srijede i cetvrtka?

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 29/12/2009 : 18:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

gggg...mrzim petak,kud me stavili baš na taj dan?
ja bi između srede i četvrtka ako ide?

pa što ima između srijede i cetvrtka?

i?

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 29/12/2009 : 19:06:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
dodje mu kao neki kolac... necemo dalje

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19556 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 29/12/2009 : 19:14:00  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
u srijedu sexam a u četvrtak jedem domačicu...znači između dobijamo DOMAČI SEX.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21768 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 29/12/2009 : 19:40:44  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

Nove vesti sa FB
Mirabilis Beograd "Buduchi da nam je stiglo mnogo Vashih mailova i poruka, reshili smo da na njih ukratko odgovorimo : 1. Prava na izdavanje junaka Magico Vento (Magichni Vetar) poseduje izdavachka kuca Wizard,tako da za sada nismo u moguchnosti da ga objavljujemo. 2. Stripove francuske shkole ne planiramo tokom 2010, ali vec 2011 namera...vamo da krenemo sa albumima novijeg datuma. 3. Chitaoci ce mochi da se pretplate na sva nasha izdanja, pochev od marta naredne godine. 4. Nashi junaci nece izlaziti odredjenog dana u nedelji, vec ce svaki od njih imati poseban dan. Tako ce Kapetan Miki izlaziti ponedeljkom, Julija utorkom, Nik Rajder sredom, Natan Never cetvrtkom i Legs petkom. 5. Zvanichni sajt ce biti otvoren 01.02.2010."

Koji šupci !!!!!

Markose,do neba ti hvala!!!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21768 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 29/12/2009 : 19:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by cronos six

quote:

Nove vesti sa FB
Mirabilis Beograd "Buduchi da nam je stiglo mnogo Vashih mailova i poruka, reshili smo da na njih ukratko odgovorimo : 1. Prava na izdavanje junaka Magico Vento (Magichni Vetar) poseduje izdavachka kuca Wizard,tako da za sada nismo u moguchnosti da ga objavljujemo. 2. Stripove francuske shkole ne planiramo tokom 2010, ali vec 2011 namera...vamo da krenemo sa albumima novijeg datuma. 3. Chitaoci ce mochi da se pretplate na sva nasha izdanja, pochev od marta naredne godine. 4. Nashi junaci nece izlaziti odredjenog dana u nedelji, vec ce svaki od njih imati poseban dan. Tako ce Kapetan Miki izlaziti ponedeljkom, Julija utorkom, Nik Rajder sredom, Natan Never cetvrtkom i Magični petkom. 5. Zvanichni sajt ce biti otvoren 01.02.2010."

provokatoru!

E da je mogao biti ovakav raspored

Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 29/12/2009 : 20:21:27  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
quote:

Nove vesti sa FB
Mirabilis Beograd "Buduchi da nam je stiglo mnogo Vashih mailova i poruka, reshili smo da na njih ukratko odgovorimo : 1. Prava na izdavanje junaka Magico Vento (Magichni Vetar) poseduje izdavachka kuca Wizard,tako da za sada nismo u moguchnosti da ga objavljujemo. 2. Stripove francuske shkole ne planiramo tokom 2010, ali vec 2011 namera...vamo da krenemo sa albumima novijeg datuma. 3. Chitaoci ce mochi da se pretplate na sva nasha izdanja, pochev od marta naredne godine. 4. Nashi junaci nece izlaziti odredjenog dana u nedelji, vec ce svaki od njih imati poseban dan. Tako ce Kapetan Miki izlaziti ponedeljkom, Julija utorkom, Nik Rajder sredom, Natan Never cetvrtkom i Legs petkom. 5. Zvanichni sajt ce biti otvoren 01.02.2010."

Znaci da se ne nadam odgovoru preko maila...

Lepe vesti, nema sta! Juliju uzimam sigurno, Nika - da ukoliko je od prvog broja, Miki se podrazumeva, a za ovo ostalo cemo videti...bice nesto i od ovih noviteta...uh, jedva cekam!

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 29/12/2009 : 20:26:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by morrison
Lepe vesti, nema sta! Juliju uzimam sigurno, Nika - da ukoliko je od prvog broja, Miki se podrazumeva, a za ovo ostalo cemo videti...bice nesto i od ovih noviteta...uh, jedva cekam!

Sve je od prvog broja.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21768 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 29/12/2009 : 20:31:46  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Šta da radim sa Dnevnikovih 39 Nik Rajdera ?

Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 29/12/2009 : 20:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
@Kit Carson
Odlicno!

@Anto
Sacuvaj ti to, u slucaju...znas vec cega, pu pu daleko bilo.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/12/2009 : 20:42:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

Da su izdali nesto bez prethodne reklame "Ne daju pet para za reklamu, kako citaoci da znaju da trebaju nesto da kupe ako ne najave na vreme?", a ako ga prethodno najave, e onda ne valja sto jos nista nije izaslo. Tako je bilo i sa VC, ovde su propali cim su najavili prvi broj unapred... svi znamo sta je dalje bilo.

Čitam redom i pročitam post na koji si ti reagira i tija san napisati isto što i ti. Preduhitrija si me.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/12/2009 : 20:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Pozvaču sve forumaše na otvorenje.Jeli i piče donesite sa sobom,jbg ipak je Evropu recesija više pogodila nego vas na....nema veze gdje.

Ček! Ako si ti u Europi a mi nismo... di smo? Možda u Darkwoodu? U pm, a ja cilo vrime misli da si ti u Darkwoodu a mi u monotonoj Europi!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/12/2009 : 20:48:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

dolazi VČ kod Bucha ali nije Buch na svakom čošku Slovenije...

Pa da se malo udeblja... bija bi!

PS
Sorry što san te se nakačija ali baš daješ povoda. Bez ljutnje

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/12/2009 : 20:48:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
a di smo mi? u Pakistanu?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 29/12/2009 : 20:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

quote:

dolazi VČ kod Bucha ali nije Buch na svakom čošku Slovenije...

Pa da se malo udeblja... bija bi!

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19556 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 29/12/2009 : 21:09:49  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Mislio sam na Evropu ko zajednicu a ne zemljepisni položaj...
dok imam dobru platu jeb...e mi se di san...
i daj "mali žuti" mijenjaj taj grozan potpis...iako ga je izreko moderator nikako
ne stoji uz tvoje dječačko lice...
S tim svojim komentarom prokockao si ulaznicu za otvorenje...možeš se oddužit samo
jednom poštenom Zagorovom recenzijom...recimo Kukci ubojice, ako to obaviš kako treba
ima za tebe još nade...

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19556 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 29/12/2009 : 21:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
simpatičan mi taj mali Renky, ne voli Zagora,al na simpatičan način...
a i mlad je,možda mi ga uspije povesti na pravi put...nisam izgubio nadu, jbg volim
ga na svoj način...

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/12/2009 : 22:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message

Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
635 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 29/12/2009 : 22:36:54  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message
quote:

quote:

quote:

Treba VC dobiti konkurenciju...To je dobro za strip
Pa se mozda i opamete,najure Blazinu,poprave otisak(da ne gresim dusu,sad je ok),koriguju malo cene,i otvore trafike po celoj srbiji,da ne placamo strip 200 dinara,dok ljudi u Bg,Kv,itd imaju priviegiju da prolaze jeftinije.
Puno srece novom izdavacu

Ovde nece placas 200, nego 220.

Pa valjda strip nece imati samo 96 strana,tako da to nije mnogo
Prmer su ti mark i blek

Pa valjda ce imati vise strana od 96! Zagor sa 96 strana kosta 190 din, a opet je kud i kamo popularniji od svih junaka koje zele da izdaju. In the other hand, sta toliko mogu da poboljsaju da bude skuplje za 30 din?!

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7980 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 29/12/2009 : 22:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
moze da kosta i 220-240,ali necemo imati sljam s otiskom i blazinu u zasedi.
Go to Top of Page
Page: of 72 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000