forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 BIJELA LISTA
 New Topic  Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 69

VJ
Advanced Member

Croatia
5947 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 26/02/2003 : 09:22:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message  Reply with Quote
E i Rocky32... i ostali koje sam i dalje zaboravio! :P

-|VJ|-
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 27/02/2003 : 08:54:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
COLUMBO

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?
Go to Top of Page

nocni cuk
Average Member

Croatia
790 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 28/02/2003 : 13:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Send nocni cuk a Private Message  Reply with Quote
MefistoIII, Darko, Guffy, Rocky32, Elena, Tomislav, Comicman, Markos, Pot, Napoleon ... Imao sam razocarenje samo s jednim clanom ovog foruma (to ovdje niti ne spada) tim vise sto je to bila moja prva kupovina pa sam skoro razocaran odustao od stripova i svega ostaloga sto ide s time. Svima ostalima kapa dolje.

Obozavam modelirati prirodu, ona ionako svakodnevno modelira mene.
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 01/03/2003 : 12:21:14  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message  Reply with Quote
Columbo
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/03/2003 : 12:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
kruger

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 01/03/2003 : 13:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
guffy

Cak se i ljevaci desnom rukom cesu po guzici? Kojom onda kopaju nos? Pazite s kim, kako i kad se rukujete!!!
Go to Top of Page

cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 06/03/2003 : 18:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Send cbarks a Private Message  Reply with Quote
jgoran5 s kim je bilo užitak poslovati i
Aco koji zaslužuje sve pohvale jer se zaista potrudio i uradio sve i puno više što se od stripofila može očekivati
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1925 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 06/03/2003 : 20:23:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cbarks

Aco koji zaslužuje sve pohvale jer se zaista potrudio i uradio sve i puno više što se od stripofila može očekivati

HVALA CBARKS,S TOBOM JE TAKOĐER BILO UŽITAK POSLOVATI.VELIKO HVALA GASTONU NA OGROMNOJ USLUZI A NARAVNO I ACI BEZ KOGA OVE TRANSAKCIJE NEBI NI BILO.

UBACUJEM NARAVNO JOŠ I ROMMELA(ZAKON SI PRIJATELJU), MARKOSA,V.J.,CHICU, VJEROJATNO SAM NEKOGA IZABORAVIO ALI OVAKO NA BRZINU...
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1925 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 06/03/2003 : 20:25:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jgoran5

quote:
Originally posted by cbarks

HVALA CBARKS,S TOBOM JE TAKOĐER BILO UŽITAK POSLOVATI.VELIKO HVALA GASTONU NA OGROMNOJ USLUZI A NARAVNO I ACI BEZ KOGA OVE TRANSAKCIJE NEBI NI BILO.

UBACUJEM NARAVNO JOŠ I ROMMELA(ZAKON SI PRIJATELJU), MARKOSA,V.J.,CHICU, VJEROJATNO SAM NEKOGA IZABORAVIO ALI OVAKO NA BRZINU...

ZABORAVIH NARAVNO NAPOLEONA,JETIYA I SENFELDA,KOJI SAM JA MULAC
Go to Top of Page

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 07/03/2003 : 11:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message  Reply with Quote
guffy,Pajke

Some motherfuckers are always trying to ski uphill.
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 21/03/2003 : 10:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message  Reply with Quote
Uvek mi je posebno zadovoljstvo da stavim na belu listu nekog od "mladjih" forumasa, pa tako ovom prilikom stavljam Zelju iz Maribora na istu!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 21/03/2003 : 14:33:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
evo,ja stavljam jednu mladu forumašicu...mala sirena

Go to Top of Page

ante
Senior Member

Croatia
1279 Posts

Member since 05/08/2002

Posted - 27/03/2003 : 20:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ante a Private Message  Reply with Quote
pot i scanturion

stop the war in iraq
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/03/2003 : 21:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
pajke,pot,tomislav.........

Go to Top of Page

glistofil
Average Member

Croatia
612 Posts

Member since 25/08/2002

Posted - 27/03/2003 : 22:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Send glistofil a Private Message  Reply with Quote
nitko me još sa foruma nije zajeba, a trgovao sam sa tomislavom, vj-om, antom, potom, brunovićem, gandom, guffyem, ako sam nekoga izostavio nemojte se uvridit

Live long and prosper!
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 28/03/2003 : 08:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message  Reply with Quote
Rommel(dal` tebe uopste vise vredi stavljati na belu listu?),Mephisto,Globinjo,DJ,Lmszs,Zeljo,...ove momke stavljam jer je bio uzitak poslovati s njima u zednje dve nedelje...pa dobro sa nekima vise nije poslovna saradnja vec je preraslo u nesto vise!

Uskoro ce i Jgorgan na ovu listu!
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6194 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 29/03/2003 : 12:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Ja na bijelu listu stavljam GLOBINJA jer je stvarno fer i korektan i DADU jer mi je napravio stvarno veliku uslugu koja doduše nema veze sa stripovima ali ipak mu velika hvala.Tu je i RENKY,koji je poslao i više od onoga što smo se dogovorili te CBARKS koji me stvarno jako zadužio poklonivši(!)mi stvari koje inače nikad ne bih našao.

KRUGERA neću ni spominjati,jer 75% stripova koje imama nabavio mi je upravo on i zato ga posebno cijenim i poštujem.Hvala i STRIPIJu koji mi je u velikoj mjeri pomogao da kompletiram Martija..

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17818 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 29/03/2003 : 12:11:14  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aco

KRUGERA neću ni spominjati,jer 75% stripova koje imama nabavio mi je upravo on i zato ga posebno cijenim i poštujem.

Jedina osoba koja mi je pomogla u vezi sa kompletiranjem Vanini DD
pozitivno me je iznenadio
i nije htio uzeti pare za treći roman koji je nabavio (Safara)

zaista je fino postupio, zaista se sdidim ako sam ga ikada prije uvrijedio (a sigurno jesam)

ps. pokušava mi nabaviit još neke stripove

Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!
When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 29/03/2003 : 14:56:31  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Inace, stavljam jgoran5 na bijelu listu da ne zaboravim!!!!!!

I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
Go to Top of Page

lmszs
Junior Member

Slovenia
432 Posts

Member since 06/01/2003

Posted - 30/03/2003 : 19:26:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lmszs a Private Message  Reply with Quote
Pa posle tri mjeseca provedenog na foruma (+skoro godinu kad sam ga samo pratio) vereme je da i ja stavim neke ljude na bijelu listu!
PAJKE (on je legenda, to svi znamo!)
NAPOLEON (ima najbolje glancere, ali na zalost i cijene..., ali dobra roba se dobro plati!)
ZVEKI (on je lafcina, jest da ponesto zaboravi, samo treba ga podsjetit, ali dobar je)
Od njih sam kupovao, ali ima tu jos puno njih od kojih sam za svoju kolekciju nabavljao stripove, ali oni su iznad ostalih!)
A tu ima jos jedno ime...
ZELJO (onaj iz SLO), sa kojim sam imao mali nesporazum (bas pre neki dan), ali je bila za sve kriva posta, koja treba, TRI dana da iz grada do grada (kojeg kokoska preleti za dva sata!) dostavi jedno obicno pismo! Zeljo nadam se da si se oladio (ja sam se vec odavno), kazem ja ponekad svi prebrzo povucemo pistolje! A razmisli i o onoj mojoj ponudi, jer bih htio, da ti u ponedeljak posaljem paket, da ne cekas predugo!
... pa mogao bih jos da nabrajem neke, ali o njima sledeci put, jer cetiri imena su za sada od mene dovoljno!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 31/03/2003 : 23:47:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
zeljo...

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 01/04/2003 : 09:58:01  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
DENIS PAJTAK
www.logossun.com

covjek koji treba biti istaknut iako nije clan foruma,

I Realised Fear One Morning,
To The Blare Of The Fox Hunters Sound,
When They're All Chasing After Poor Bloody Fox,
It's Safer To Dress Like The Hound!
Go to Top of Page

cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 01/04/2003 : 19:06:41  Show Profile Show Extended Profile  Send cbarks a Private Message  Reply with Quote
Aco još jednom - čovek kojeg treba tražiti
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 02/04/2003 : 17:05:32  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
a evo i jedne velike preporuke.....
williegarvin
willie, hvala ti jos jednom na Kiss me deadly - legendarnom filmu Roberta Aldricha.....

I Realised Fear One Morning,
To The Blare Of The Fox Hunters Sound,
When They're All Chasing After Poor Bloody Fox,
It's Safer To Dress Like The Hound!
Go to Top of Page

Willie Garvin
Starting Member

69 Posts

Member since 05/01/2002

Posted - 03/04/2003 : 01:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Willie Garvin a Private Message  Reply with Quote
Nema na cemu Rommele, hvala i tebi za... ma, previse za nabrajanje...
Go to Top of Page
Page: of 69 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000