forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Amnestija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/12/2009 : 18:39:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

quote:
Originally posted by lwood

i recimo iz ovoga mogu zaključit da pošto nema rasprave o "PREVIRANJA IZ BALKANSKIH,A I OSTALIH RATOVA".
po meni je ovo extremno pretjerano.

Da, možda se čini pretjerano, ali vjeruj mi, samo je pitanje ko će u što manje koraka napraviti poveznicu između Punskog rata i NOR-a, odakle je neminovno da se nadođe na recentnije ratove i dnevnopolitička pitanja.
I nije kao da se ovakvi eksperimenti koje tražite nisu i ranije uvodili na forumu, štaviše, od početka i generalne liberalizacije pa do danas dolazi do sve većeg pooštravanja pravila iz tog razloga što civilna komunikacija koju vi ističete postoji u većini slučajeva, ali kad je nema, onda je stvarno nema i nastaju razdori koji se teško (ako ikako) mogu popraviti.
Što je najgore, niko nikom ne brani da iznosi svoja mišljenja i raspravlja o temama. Samo ne ovdje, to je sve. Internet je beskonačan, smislite kako da privučete ekipu sa stripovi.com na neko drugo mjesto gdje se može raspravljati o svemu, i priča je gotova.

pa koliko se sičan zadnji put ste ti i par njih izletili s foruma
s teme koja je bila isključivo stripovska
jesan li u pravu?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/12/2009 : 18:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uostalom, zar znaksagite ne postoji upravo iz tog razloga što su ljudi bili nezadovoljni stripovi.com? Koja je onda poenta žaliti se...

taj sajt san danas prvi put vidija.
i ne žalin se nego san reka da je 4. pravilo pretjerano

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 31/12/2009 : 19:02:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uostalom, zar znaksagite ne postoji upravo iz tog razloga što su ljudi bili nezadovoljni stripovi.com? Koja je onda poenta žaliti se...

bulazniš
znaksagite i stripovi.com nemaju nikakve veze. oni tamo pak imaju neku svoju fantazmu što ih pokreće, SF tek tolko da se upoznaš i ispraviš pogrešnu predodžbu

poanta prigovora je učiniti forum boljim i životnijim. stare babe poput obija ili tebe kako ovdje ispadaš, mogu plesti čarape i ostati u svoja četiri zida ako se boje velikog svijeta i antagonizama koji su mu imanentni (za obija-kenobija prijevod - neodstranjivi su, uključeni u svijet samim njegovim postojanjem)
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4741 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 31/12/2009 : 19:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sajt je vise SF/F/H no stripovski nastrojen.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 31/12/2009 : 20:06:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

quote:

Sajt je vise SF/F/H no stripovski nastrojen.

Ma znam, ba, bio sam ja tamo i kad sam vidio kakve fašistoide i šoviniste puštaju da šire svoj jezik mržnje (makar u "šali", kao što Dušman i Dekara spomenuše, kao da je jezik mržnje nešto s čim se može šaliti) hladno okrenuo leđa. Samo znam i da su svi odavde nekada prognani (kao stinky ili u trajnoj samoprognanosti kao neki) prezadovoljni tamo, pa eto im ga.
Iz sličnog razloga ni onaj UPPS-sajt više ne diram ni štapom, samo tamo su brisali moje postove jer "nisu imali veze s temama" a ostavljali postove u kojim se albance imenuje kao šiptare (ne "šćiptarje" kako sebe zovu nego kao šiptare što MRZE i ne možete me ubijediti u suprotno jer sam mjesec dana živio u Prištini i DOBRO spoznao šta ti ljudi dole mrze a šta ne). Pa onda vi govorite o preuskim okvirima u kojim možete djelovati.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 31/12/2009 : 20:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
jesan li u pravu?

Letio sam još jednom poslije toga zbog psovačkih dvoboja s nekim retardima, ali da, malo-malo podsjetim manhuntera (kao iznad) da je mene izbacio a fumettistija koji je započeo raspravu nije. I ne, manhunter mi se nikada nije izvinuo jer me je izbacio 7 dana zato što sam ispravio pogrešne navode u bijedno ideološkom i šovinističkom stripu, a fumettistija koji je postavio link za download na taj isti strip i još gore, nacionalističku pjesmu, nije.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 31/12/2009 : 20:16:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky
poanta prigovora je učiniti forum boljim i životnijim. stare babe poput obija ili tebe kako ovdje ispadaš, mogu plesti čarape i ostati u svoja četiri zida ako se boje velikog svijeta i antagonizama koji su mu imanentni (za obija-kenobija prijevod - neodstranjivi su, uključeni u svijet samim njegovim postojanjem)

Mi "stare babe" volimo antagonizme u okvirima u kojim su postavljeni, a svi kojima su ti okviri preuski neka odu u taj široki svijet i zabavljaju se do mile volje. I ja nekad napravim izlet, pa se vratim u oazu kakvog-takvog mira.
Meni nije jasno zašto se ti zalažeš za širenje dijapazona foruma kada se zapravo nisi nikad bavio (ili ja nisam vidio da se baviš) politikom kao takvom (osim, evo, politikom ovog foruma), nego samo metafizičkim pitanjima ljudskog postojanja.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 31/12/2009 : 20:36:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
i kad sam vidio kakve fašistoide i šoviniste puštaju da šire svoj jezik mržnje

ovo nije točno
ili, samo djelomično točno
pojavi se tamo poneki kreten, ali uglavnom i u 95% situacija se raspravlja normalno. nitko ne poziva na ubijanje, satiranje niti ne poduzima angažman u takvom nekom pogledu, a što je u neku ruku implikacija tvog posta.
druga je stvar što su tamo ljudi sa suprotstavljenim stajalištima te takva istresu onome drugome u lice bez pardona.
uostalom, opće je poznato bobanovo bulažnjenje o genocidnim hrvatima, pa je on ipak član ovog foruma. nije li to paradoks? kao ne smije se pričati, ali toleriramo ako je to prešutno.
za mene je ovo laž i glupost. draže mi je da znam što tko misli i kako vidi stvari, nego sve nešto u rukavicama a doma se zlobno cereka.

quote:
Samo znam i da su svi odavde nekada prognani (kao stinky ) prezadovoljni tamo

ti ovo ne možeš znati nego si utvaraš
ton ti je pogrešan, ispada kao da sam tamo ushićen, obožavam znaksagite. no, nije tako. radi se o tome da je to jedan okej forum, gdje se može ozbiljnije popričati o svemu, zezati se zrelo a da to ne nanosi duševnu bol forumašima.
generalno, ovdje ima više dražih mi ljudi (kao i više bezveznih) te bih volio imati onu slobodu da s njima popričam o svemu (a ne da me izbacuju zato što raspravljam o kršćanstvu ili calvinu)
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 31/12/2009 : 20:38:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Meni nije jasno zašto se ti zalažeš za širenje dijapazona foruma kada se zapravo nisi nikad bavio (ili ja nisam vidio da se baviš) politikom kao takvom (osim, evo, politikom ovog foruma), nego samo metafizičkim pitanjima ljudskog postojanja.

zato jer ja optiram za SLOBODU
ne mogu drukčije
(iako si pravilno primjetio da mene, takva prizemna politika u kakvu bi se vjerojatno izrodile teme, - ne zanima)
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/12/2009 : 20:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
jesan li u pravu?

Letio sam još jednom poslije toga zbog psovačkih dvoboja s nekim retardima, ali da, malo-malo podsjetim manhuntera (kao iznad) da je mene izbacio a fumettistija koji je započeo raspravu nije. I ne, manhunter mi se nikada nije izvinuo jer me je izbacio 7 dana zato što sam ispravio pogrešne navode u bijedno ideološkom i šovinističkom stripu, a fumettistija koji je postavio link za download na taj isti strip i još gore, nacionalističku pjesmu, nije.

pa vidiš da je stvar u ljudima a ne u temama

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 31/12/2009 : 20:57:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
uostalom, opće je poznato bobanovo bulažnjenje o genocidnim hrvatima, pa je on ipak član ovog foruma. nije li to paradoks? kao ne smije se pričati, ali toleriramo ako je to prešutno.

To mi ne moraš govoriti, dobro sam upoznat s njegovim pisanijama po ovom i drugim forumima (čuo sam da je moje neke reakcije uvrstio u svoju nekakvu knjigu, baš se pitam koji retardi mogu čitati te pamflete) ali eto, ovdje se takve vrste bulažnjenja kako-tako sankcioniraju, na zsagite ne. Meni je kao pravniku i pravedniku gore kada neko krši pravila bez sankcije nego kada ih prekrši, da ga se adekvatno sankcionira.
Tako da nije bitno šta ko misli (ionako veliku većinu ljudi na kraju krajeva i ne upoznamo) nego je bitno šta se na kraju dana kaže i način na koji se to uradi.
quote:

ti ovo ne možeš znati nego si utvaraš

A čuj, tebi je to ideal forumske slobode, meni septička jama najgoreg što je ovaj prostor bivše Jugoslavije iznjedrio (čast izuzecima).
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 31/12/2009 : 21:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
zato jer ja optiram za SLOBODU

Jebiga, ja sam manji idealist. Iako sam se ne jednom raspravljao s Dadom upravo o njegovom nekadašnjem radu moderatora na ovom forumu, često mi padne na pamet rečenica iz njegova potpisa (parafraziram, ne da mi se sad tražiti koga je tu citirao): "Bože me sačuvaj slobode bezgranične."
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 31/12/2009 : 21:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Meni je kao pravniku i pravedniku gore kada neko krši pravila bez sankcije nego kada ih prekrši, da ga se adekvatno sankcionira.

pa upravo se o tome radi - pokušavamo ustanoviti dobra pravila
ti polaziš od postojećih (kao da su ona bogomdana, nepromjenjiva i kao da se u njih ne može posumnjati), znači u jednu ruku kao neki dogmatik,
dok ja ne.
nadam se da razumijevaš da se ne zalažem za kaos, nego za veće SLOBODE.
uostalom, pogledaj mas-forume: index, forum.hr.
tamo se može pričati o svemu, a nije bezglavi kaos. kada netko priča bezveze i besmisleno (recimo kada bi član samo komentirao "sranje. sranje. sranje. sranje") onda se smatra da je prešao granice dopustive slobode. ili ako luđački vrijeđa. takve je lako izbaciti, zar ne? (ako se već toliko pališ na sankcije;)
normalni sukobi, neodstranjivi zbog razlika u karakterima, intelektualnom i moralnom pogledu ljudskih jedinki su jednostavno - neizbježni. takvi će se ispoljiti u većini tema, pa i nije neophodno zabranjivati komentiranje izbora, recimo.
komentirati izbore, može se na jedan suvisao i podnašajući način. to će biti većina konverzacije na bilo koju temu, po mom sudu i iskustvu sa drugih foruma.
ne znam zašto odbijaš vidjeti to?

quote:
A čuj, tebi je to ideal forumske slobode

je
meni je
a i dobro dođe, jer mogu iz prve ruke vidjeti što su ljudi i kakvo je to biće čovjek. a to me, kao što znaš, psihološki, ontološki, metafizički ili kako već hoćeš, poprilično zanima
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 31/12/2009 : 21:33:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Ne znam, jednostavno ne gledamo na isti način na te stvari. Ako se neke stvari u startu zabrane, onda se njihovo manifestiranje i uopšte spominjanje svodi na minimum. Samim tim, druge stvari dobivaju kakvu-takvu prednost, te cilj cijele organizacije dolazi više do izražaja. To je razlog zašto se forumi dijele na podforume i onda kažeš "eh eto, sad ovdje pokušajte pričati samo o toj i toj temi".
To ništa nije različito od toga da se jedan cijeli forum izdvoji iz mase i koncentriše na svoju primarnu zadaću, a to je barem koliko ja vidim, kultura i strip-kultura kao prioritet. Tu politika jednostavno nema šta da traži (kao što ljudi organski odbacuju politiku u svim kulturnim institucijama i manifestacijama, osim ako nisu potplaćeni od jedne ili druge stranke/lobija da promovišu neke ideale - što je i Marko prokomentarisao kratko da je bio optuživan da radi).
Meni takva oaza odgovara (što ne znači da se ne uključim kada neko kaže nešto očito pogrešno ili nešto kao izraz mržnje, to ne mogu a da ne odreagujem) i barem u posljednje vrijeme mi je domaće politike (i šovinizma koji je više gotovo nemoguće razdvojiti od nje) na vrh glave, tako da se ne zalažem za sada širenje tih pravila. Za to kakva su ljudi gamad imam TV i cijeli ostatak interneta da pregledam i istražim.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 01/01/2010 : 13:41:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
markos,
baci oko na sagitu gdje je također iskrsla problematika oko "amnestije"
naime, zosko tvrdi (iako mu jezik nije 'cvećka' ali što je tu je) da neće "proganjati" niti biti "provokator", što ja mislim da je točno te da si ti tu priču oko "provokatora" preuveličao, pomalo umislio i da ne trebaš biti nakraj srca baš u njegovom slučaju
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29357 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/01/2010 : 14:24:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Tragikomičan je i degutantan, kao i obično.
Taj čovjek ništa korisno ni kvalitetno nije napisao dok je bio ovdje, samo je izazivao svađe. A ono što mi je posebno ljigavo je što nikad sa mnom nije ulazio u svađe i nikad mi ništa nije prigovarao dok sam ga trpio i tolerirao. Čak me i pitao neke podatke o izdavaštvu, mislio je nešto izdavati, ja sam mu odgovorio i pomogao koliko sam mogao. Uglavnom, kao, sve super, ali čim je izbačen, onda je počeo s najgorim i najnižim uvredama. Licemjerno do bola. I onda on meni ide govoriti nešto o moralu? Mislim, mogu ja preko toga prijeći, briga mene što jedan zosko misli i piše o meni (uostalom, svi koje sam vratio ne misle o meni ništa dobro, niti će to prestati misliti i/ili govoriti zbog toga što sam ih vratio) - kao što sam rekao već x puta na ovom topicu, o čovjeku najbolje govore njegovi postupci i djela, ali treba mi neki razuman razlog. Kojeg, ni uz najbolju volju, ne mogu naći.

Trouble will find me
Go to Top of Page

dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts

Member since 10/02/2005

Posted - 01/01/2010 : 14:59:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit dexa pantelejski's Homepage  Send dexa pantelejski a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Tragikomičan je i degutantan, kao i obično.
Taj čovjek ništa korisno ni kvalitetno nije napisao dok je bio ovdje, samo je izazivao svađe. .

Jes, vala skroz si u pravu. Ovde sve vrvi od kvalitetnog pisanja da ne bi bilo zgoreg da pocnes da razmisljas o otvaranju literarne sekcije. Takodje, mogao bi da se potrudis da izdas necije sabrane postove i prodajes to kao cistu beletristiku. Nego, kad smo vec kod beletristike, gde su sa sajta isparile Deda Surijeve kolumne o Filipu K. Diku i Tomasu Manu?

www.konstantinovoraskrsce.com
www.prozanaputu.com
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 01/01/2010 : 15:10:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos
Kojeg, ni uz najbolju volju, ne mogu naći.

pa jednostavno mu otključaš nalog i ne sekiraš se oko toga kako i što netko misli, piše, ukratko, postoji kao čovjek

nekima će on biti dobrodošao, drugima ne. ali tako mu je to.
svi mi nosimo svoje nametnike na grbači...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29357 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/01/2010 : 15:38:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
ne.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 02/01/2010 : 00:21:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
U svakom slucaju malo je ne,novi sajt nova nafaka mozda me i zosko obraduje jednog dana.
Go to Top of Page

dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts

Member since 10/02/2005

Posted - 03/01/2010 : 23:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit dexa pantelejski's Homepage  Send dexa pantelejski a Private Message  Reply with Quote
Citajuci ovakve rasprave pocinjem da verujem da neki ljudi jednostavno ne postoje van sajberspejsa.

Je li, zivite li vi nesto van vasih internet onanija?

Jel jedete, pijete, kreshete, shetate ulicom, dishete vazduh, igrate fudbal? Kad ste zadnji put videli sunce, oblake, more? Postoji li neko iza tih vasih nikova ili ste se pretvorili u botove pa vam ceo zivot prolazi u surfovanju sa jednog foruma na drugi i u beskrajnim ubedjivanjima sa ostalim nikovima slicnim vama?

Sto se onda lepo intravenozno ne prikljucite na net pa da vam bude lakse?

www.prozanaputu.com
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/01/2010 : 00:08:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ne postoji niko od nas ,mi smo samo plod tvoje mašte

Go to Top of Page

dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts

Member since 10/02/2005

Posted - 04/01/2010 : 00:27:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit dexa pantelejski's Homepage  Send dexa pantelejski a Private Message  Reply with Quote
quote:

Polako pocinjem da verujem u to.

Mora da ulaganim sa ovim pelinkovcem.

www.prozanaputu.com
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1477 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 04/01/2010 : 00:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dexa pantelejski

quote:

Polako pocinjem da verujem u to.

Mora da ulaganim sa ovim pelinkovcem.

Ma je l se mi dogovorismo da idemo u kafanu u nedelju, il to bilo nešto virtuelno...
Opet si izdao

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 17/02/2010 : 23:10:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Na forumu ključa kao u stare dane. Prvo mu spomeni mater pa onda misli šta si rekao. Jedino fale Zoško i 1Euro za full metal jacket...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000