Zar se nisi ti bunio kad je neko izneo licne podatke o nekom clanu foruma, i pretio zatvorom? Mislim, ja nemam nista protiv, radi sta hoces, ali mi se ovo cini istim. Tako da si ili zaboravan, ili imas dvostruke standarde.
Prijatelju moj, ovo nisu nikakvi javni podaci već slika koja je postavljena na zvaničnom sajtu fakulteta gde je Zoran Blažina profesor i ona ne narušava ničiju privatnost za razliku od objavljivanja nečijeg matičnog broja i adrese!
prije nekog vremena sam gledao neki stari yugoslovenski film snimljen prije 30-40 godina i vidio sam da je pisalo direktor fotografije ili nešto slično neki Blažina. mislim da je neki partizanski film bio,pa sam kontao da je to taj blažina,a ovaj mi ne djeluje tako staro,ili je možda slika stara... ili je neki rođak od ovog bio u pitanju...
Ej narode, preteraste ga! Nisam stavio fotku profesora Blažine da bi ga ovde pojedini nazivali idiotom! Čovek je profesor univerziteta i ima porodicu i neprimereno je da mu se šalju baš ovakve poruke. Sliku sam stavio kao foru, "novogodišnji poklon" fanovima VČ, ali ne treba tako grubo vređati!
Ej narode, preteraste ga! Nisam stavio fotku profesora Blažine da bi ga ovde pojedini nazivali idiotom! Čovek je profesor univerziteta i ima porodicu i neprimereno je da mu se šalju baš ovakve poruke. Sliku sam stavio kao foru, "novogodišnji poklon" fanovima VČ, ali ne treba tako grubo vređati!