forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1043

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 31/12/2009 : 20:33:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Tex Willer

Iako mi je sam administrator ove godine cesto iso na zivce... ....Ukratko,sve najbolje sa zeljom da sve izdavacke sekire ostanu zakopane u buducnosti.

Pristran si i imas totalno krivu sliku. Ali dobro, nije bitno. Svako dobro u novoj.

Mogo si da se osvrnes i na ostatak posta,al' dobro sad
S moje strane je sve iskreno napisano,takvo misljenje imam trenutno i o tebi i o Fibri,sad sto se kose - to nije razlog da ne pozelim tebi i Fibri sto vise uspeha a sebi(onako sebicno) sto vise dobrih Fibrinih izdanja koja bi me obradovala u narednoj godini
Sve najbolje i u mojim postovima ne citaj nista izmeju redova,sve je unutar posta,slab sam filozof
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18864 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 31/12/2009 : 23:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
baš si se spetljao,ti na dugo i široko, trebo si reč ko ja:
SVE NAJBOLJE FIBRI I MARKOSU U NOVOJ 2010. kratko i jasno,a ti...

i onda sam ja spamer godine,pih...izem ti takav izbor,ako je to realno...
ali imaš opravdanje,bar sad 10 minuta prije ponoči,nisi sigurno najprisebniji...
sretno i tebi Texe i pozdravi onu staru sovu kad je vidiš...
SRETNO SVIMA NA NAJBOLJEM SAJTU NA KUGLI ZEMALJSKOJ.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38020 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 31/12/2009 : 23:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Jos barem nam 100 godina Fibre! :) Sretno svima!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 01/01/2010 : 04:21:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

sretno i tebi Texe i pozdravi onu staru sovu kad je vidiš...

Retko kad je ne vidim,sad ode od mene. Srecna i tebi mali rendzeru i zelim ti da postanes Tex kad porastes
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 07/01/2010 : 11:39:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Marko, znaš li možda otprilike kako će izgledati izdanja "Summit of the Gods" i "Barefoot Gen"? Mislim, hoće li se čitati s desna na lijevo kao u originalu ili će biti zrcalno?

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29360 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/01/2010 : 11:42:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
99% da ce biti original, necu ih zrcaliti.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 07/01/2010 : 12:08:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odlična vijest. Puno hvala na odgovoru.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 08/01/2010 : 19:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Markose,mnogo me je obradovalo kada sam procitao vest o izdavanju Rip Kirbija!!! Isto tako,zeleo bih dostojan kraj serijala o Ken Parkeru,koji mi je jedan od omiljenih junaka. Mnogo srece u novoj godini i na poslovnom i na privatnom planu!!!
Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 14/01/2010 : 23:24:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
Kada ćemo vidjeti nove najave :-)? Još malo pa će Lj&R, domaćice i Zekani :-)?

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29360 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/01/2010 : 23:55:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
uh, polako.

Trouble will find me
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7978 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 15/01/2010 : 02:21:32  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:

Očajna vest! Kupio sam prvi broj Blade of Immortal koji se nedavno pojavio na našim kioscima, dopao mi se strip, ali na žalost, moram da odustanem od drugog broja i dalje kupovine. Čitanje naopačke je bilo jedno bolno i zamorno iskustvo koje potpuno kvari uživanje u stripu, a samo izdanje deluje abnormalno.

Ovakvo štampanje treba zakonom zabraniti. Šta je sledeće, knjige koje se čitaju u arapskom stilu?
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 15/01/2010 : 12:11:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Treba ti malo vremena, procitaj jos jednom, dva put i postace ti normalno.
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 15/01/2010 : 12:44:25  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
Ili kupi strip pa ga doma izreži, presloži kako hoćeš i uživaj.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 15/01/2010 : 20:13:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Pitanje za Markosa (cini mi se da je ovo topic za to?):

Najavio si za zimu 10/11 Donjona. Jel se zna koje albume planiraš da izdaš (tj iz koje serije, Potron-Minet, Zenith ili Crepuscule ili ..) ?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29360 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/01/2010 : 20:20:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Zenith 1 i 2, Crepuscule 101 i 102.

Što se formata mangi tiče, stvar je navike. Ja sam se lako i brzo navikao i sad mi je to potpuno normalno. Meni to itekako otežava posao oko prijeloma i pripreme i svega, ali sam uvjeren da tako treba biti i da je to manje loša od ove dvije opcije.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 15/01/2010 : 20:25:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Khm... Reko'... Neke ljubavi? Neke rakete Nesto? Znas... Nas petoro im se bas radujemo... I tako...

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/01/2010 : 23:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Marko, da li si razmišljao da objaviš ikada Matakovića ?
Pominjao si da ćeš objaviti i neke autore sa ovih prostora, a mislim da je Dubravko prava "bomba". Njegovi stripovi su toliko ludi i smešni da je to prosto neverovatno. Oduševljavamo se sa raznim svetskim autorima, a ne vidimo ovakav biser sa našeg podneblja.
Jedan integral koji bi sadržavao sva njegova (ne)djela bi definitivno bio u najužoj konkurenciji za album godine.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29360 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/01/2010 : 09:31:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Pa, on sam objavljuje svoje stripove, zar ne?

Trouble will find me
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/01/2010 : 09:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Ali valjalo bi da to neko uradi profesionalnije, kvalitetnije izdanje,sabrana ili izabrana dela, dostupno kao i sva izdanja Fibre, LL, Belog Puta,...-ima li uopšte njegovih stripova u knjižarama Darkvud i AF, ili u manjim striparnicama u Hrvatskoj i Sloveniji ?

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 22/01/2010 : 02:12:44  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Dodirnuh se večeras na topicu Metabarona i teme Inkala.Čitao sa ga u elektronskoj formi, strip mi je pravo remek delo i jedva ga čekam i u integralu Fibre.
Sad znam da će biti izdanje godine 2010. i u to mogu sa svakim da se kladim.Integral će imati oko 300 stranica u koloru znači kao Metabaroni (malo više).
1.Da li će izaći na leto kao u najavi (znam da je glupo pitanje jer je previše rano, ali ko zna možda imaš odgovor, a ja sam baš nestrpljiv)
2.Znaš li okvirno cenu? Sigurno ćeš poučen iskustvom kod Pakla, Maus i OHF ići na 750+ primeraka, što će nadam se nešto sniziti cenu.
3.Imamo li Raspućin i ja popust na ovo izdanje kao najbolji kupci Fibrinih albuma iz Srbije (sa ovog foruma ( ne znam kakva je Shommyjeva i Costellova kolekcija Fibre)).Dokaz za to ćemo priložiti (fotografijama stripova ili kako već hoćeš)- ovde se normalno šalim, ali kad bolje razmislim i nije za šalu ,izdvojio sam(ću) preko 800 evra za Fibrine stripove (za sad 500 , a do kraja juna još 300 i kusur) tako da bi to bio dobar stimulans za dalju kupovinu - kod BP kupiš za 30 i više evra i već imaš 20% popusta uz uslov da i dalje redovno kupuješ kvartalno u toj vrednosti

Edited by - anto on 22/01/2010 02:17:46
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29360 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/01/2010 : 10:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Neće izaći u ljeto, mada, ljeto traje takoreći do kraja 9 mjeseca, pa mozda i hoce.
Imat ce vjerojatno dosta vise od 300 stranica, vjerojatno 350. Ne znam koji cu tiraz i cijenu staviti. Ne zaboravi da je Inkal nedavno reprintan u Srbiji, nije bas sasvim svejedno raditi 750 komada kad imaš drugo izdanje koje je friško izašlo i koje je dobar dio ljudi kupio. Sto se popusta tice, sajamski popust je 10% i to je više manje to. Fibrine cijene su na donjoj mogućoj granici i nema nikakvog prostora za popuste i sniženja. Jer, pogledaj malo i usporedi. Npr. Fibrinu Odgodu i BP Odgodu. Usporedi izdanje, cijenu i tiraz. Mislim da je savrseno jasno zasto BP moze dati popust, a ja ne. Ali, naravno, faca je uvijek onaj koji daje popust, a ne onaj koji u startu ima nisku cijenu. Sto je najgore, ljudi koji se razumiju u trgovinu su mi to i govorili - digni lijepo cijene za 20% i onda daj ljudima popust 15% i bit ce zadovoljni:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 22/01/2010 : 11:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Ok, stvarno sam se za popust više šalio, čak i da mi ga daš 50%, kako bih mogao da ga ostvarim u Srbiji? Nikako.
Najbitnije je da se pojavi, a sa cenom ćemo se nekako izboriti.
Planirao sam da kupim SC-ova izdanja, međutim Inkal definitivno zaslužuje ovako nešto.
U svakom slučaju jedva čekam Zekane,Inkala i Rip Kirbija, ali i ostale stvari.
Evo još jedno pitanje, oprosti što te više gnjavim, najdosadniji sam od svih . Kada se očekuje prvi Rip Kirbi ?

Go to Top of Page

todorko
New Member

Serbia
154 Posts

Member since 19/08/2009

Posted - 22/01/2010 : 11:35:12  Show Profile Show Extended Profile  Send todorko a Private Message  Reply with Quote
Da li će Inkal biti u starom ili novom koloru? Na nekom topiku si napisao da nećes Inkale da radiš u novom a da je stari skup ili tako nešto.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29360 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/01/2010 : 11:50:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by todorko

Da li će Inkal biti u starom ili novom koloru? Na nekom topiku si napisao da nećes Inkale da radiš u novom a da je stari skup ili tako nešto.

Ne, stari kolor nije postojao u digitalnom obliku. U medjuvremenu su to francuzi digitalizirali tako da cu raditi u starom koloru.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29360 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/01/2010 : 11:51:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Ok, stvarno sam se za popust više šalio, čak i da mi ga daš 50%, kako bih mogao da ga ostvarim u Srbiji? Nikako.
Najbitnije je da se pojavi, a sa cenom ćemo se nekako izboriti.
Planirao sam da kupim SC-ova izdanja, međutim Inkal definitivno zaslužuje ovako nešto.
U svakom slučaju jedva čekam Zekane,Inkala i Rip Kirbija, ali i ostale stvari.
Evo još jedno pitanje, oprosti što te više gnjavim, najdosadniji sam od svih . Kada se očekuje prvi Rip Kirbi ?

Nije problem pitati, samo pitaj. Mada, malo se umorim ako odgovaram na pitanja na koja sam vec odgovarao, ali dobro. Ne znam kad će Rip Kirby, ali tesko prije zime.

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 1043 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.33 seconds. Snitz Forums 2000