forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 04/01/2010 : 18:23:26  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by psycho

Evo i zvanično najavili da planiraju reprint prve dve knjige, tako piše u bzzzzz-u br.2

Jos da upalim prodavacicu da mi zameni Knjigu 2...

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11501 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 04/01/2010 : 22:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:
Originally posted by cronos six

opet sam dobio bzzz u extra stanju?znaci ko pljuje i kritikuje za njega bolje?

Moj je bio presavijen na pola

Inače sa reprintom prve dve knjige sigurno ću nastaviti da uzimam KI Još da posle reprintuju i od 3-5

Cek, brojevi od 3 do 5 su rasprodati?

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 04/01/2010 : 22:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

Cek, brojevi od 3 do 5 su rasprodati?

Ne, nego nisu odrađeni tehnički dobro kao od šestice pa nadalje
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11501 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 04/01/2010 : 22:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Aha..pretpostavljao sam, nego mi je bilo cudno, pa zato bolje da pitam. :)

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 06/01/2010 : 04:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
Sano da oni nama urade opet dvojku...to da zamenim i mogu da se zenim!!!!!!!

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

psycho
New Member

212 Posts

Member since 12/08/2009

Posted - 06/01/2010 : 15:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Send psycho a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by Bruce Wayne

Sano da oni nama urade opet dvojku...to da zamenim i mogu da se zenim!!!!!!!
Slažem se, i meni je dvojka najgore urađena.
Go to Top of Page

dilan kucko
Average Member

Montenegro
835 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/01/2010 : 17:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dilan kucko a Private Message  Reply with Quote
i meni treba dvojka
Go to Top of Page

LCF
Starting Member

22 Posts

Member since 10/03/2009

Posted - 07/01/2010 : 15:22:36  Show Profile Show Extended Profile  Send LCF a Private Message  Reply with Quote
Kod mene je dvojka vislja 5 mm od ostalih knjiga,
jednostavno mi upada u oko i smeta, a to je dovoljan razlog da je zamenim.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 07/01/2010 : 15:54:16  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu da verujem da ovde ima ljudi koji menjaju knjigu zato što je viša za 5 milimetara od druge i zato što smeta oku???!!!!!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 07/01/2010 : 15:56:23  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vronski 2

Ne mogu da verujem da ovde ima ljudi koji menjaju knjigu zato što je viša za 5 milimetara od druge i zato što smeta oku???!!!!!

kako neverujes?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/01/2010 : 16:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni ne smeta, ali očigledno da neki više vole da im knjige izgledaju što lepše na policama, nego da ih pročitaju!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 07/01/2010 : 16:49:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

quote:

kako neverujes?

Ja ne verujem da ima ljudi koji ne veruju da ima ljudi da im to smeta. Meni takodje smeta.

@ Dragance
Te epizode sam citao X puta i ako je kolekcionarsko izdanje, treba lepo da izgleda i na polici. Sta ja tebi pricam?! Pa ti bar mora da ih imas u najmanje 7-8 razlicitih izdanja. Ne verujem da si ih ponovo citao.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!

Edited by - Kit Carson on 07/01/2010 17:46:20
Go to Top of Page

dilan kucko
Average Member

Montenegro
835 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 07/01/2010 : 17:03:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dilan kucko a Private Message  Reply with Quote
to je vec lichna stvar da li nekome nesto smeta ili ne,
o tome ne treba raspravljati...
ja sam rekao da mi treba knjiga br.2 jer je nemam uopste
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 07/01/2010 : 17:45:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dilan kucko

to je vec lichna stvar da li nekome nesto smeta ili ne,
o tome ne treba raspravljati...
ja sam rekao da mi treba knjiga br.2 jer je nemam uopste

Cim izadje reprint, ja ti prodam moju.

Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 07/01/2010 : 17:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Ako neko hoće da knjigu zameni samo zato jer je viša za 5 milimetara od ostalih iz kolekcije, onda tom nekom najtoplije preporučujem stručnu pomoć....
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 07/01/2010 : 17:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako neko hoće da knjigu zameni samo zato jer je viša za 5 milimetara od ostalih iz kolekcije, onda tom nekom najtoplije preporučujem stručnu pomoć....

a ti ko strucnjak,sta gotivis desnicu,ili levicu.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 07/01/2010 : 17:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hvala, ali ne vredi. Moj Dr je Tex (forumas), a on ima jos vecu zelju da promeni nego ja. I sta cu sad? Izgleda da meni nema leka.

Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 07/01/2010 : 17:57:59  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Ja razumem da neko ne želi da kupi kupus od stripa sa iscepanim stranicama i tome sličnom ali ne mogu da shvatim ljude koji prebiraju po 10 do 20 primeraka, zagledaju im ivice (čuvene hrbate)i premeravaju da li su iste veličine ili se razlikuju za pet milimetara...
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 07/01/2010 : 18:01:42  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja razumem da neko ne želi da kupi kupus od stripa sa iscepanim stranicama i tome sličnom ali ne mogu da shvatim ljude koji prebiraju po 10 do 20 primeraka, zagledaju im ivice (čuvene hrbate)i premeravaju da li su iste veličine ili se razlikuju za pet milimetara...

sve je to ok?a dali tebi neko gleda kolko love imas,ili bacas lovu na ostecena i presavijena izdanja.neka zaradi izdavac,ali ocu nove cipele,a ne odlepljene.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 07/01/2010 : 18:02:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
@ Vronski 2
Taj sam. Mislis li da sam zreo za psihijatriju? Mada, shvati ovo pitanje kao retoricko, ako odgovoris, mozda ti zameri veci broj forumasa. Ne zbog mene, naravno, nego zbog njih samih. mnogi ce se prepoznati u ovome sto pricamo.

Edited by - Kit Carson on 07/01/2010 18:02:45
Go to Top of Page

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 07/01/2010 : 18:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message  Reply with Quote
Drago mi je da je neko počeo o tome da priča...
Ja sam mišljenja da oni koji su toliko opsednuti pakovanjem stripa time sebi opravdavaju to što daju novac za taj proizvod. Drugim rečima, postalo im je mnogo bitnije da li je sve u milimetar jedno do drugog, a manje im je bitan strip kao sam.
Stoga mislim da su kolekcionari najveći problem stripa, zato što oni strip posmatraju kao materijalno dobro, kao deo nameštaja, a ne kao nešto što im dušu ispunjavana zadovoljstvom. Kolekcionari ne vole strip, oni vole svoju kolekciju, svoju policu, svoj orman.

You can fool some people sometimes, but you can't fool all the people all the time.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 07/01/2010 : 18:02:56  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Ne zameram ja nikome što za svoj novac želi da dobije dobro opremljeno izdanje bez oštećenja ali ne treba preterivati...
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 07/01/2010 : 18:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Šovinista

Drago mi je da je neko počeo o tome da priča...
Ja sam mišljenja da oni koji su toliko opsednuti pakovanjem stripa time sebi opravdavaju to što daju novac za taj proizvod. Drugim rečima, postalo im je mnogo bitnije da li je sve u milimetar jedno do drugog, a manje im je bitan strip kao sam.
Stoga mislim da su kolekcionari najveći problem stripa, zato što oni strip posmatraju kao materijalno dobro, kao deo nameštaja, a ne kao nešto što im dušu ispunjavana zadovoljstvom. Kolekcionari ne vole strip, oni vole svoju kolekciju, svoju policu, svoj orman.

to je kolekcionarstvo,a ti u sta spadas?
Go to Top of Page

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 07/01/2010 : 18:06:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message  Reply with Quote
Spadam u one koji strip vole, a ne u one koji ga porede sa obućom.

You can fool some people sometimes, but you can't fool all the people all the time.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 07/01/2010 : 18:09:09  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Šovinista

Spadam u one koji strip vole, a ne u one koji ga porede sa obućom.

a sto onda reklamiras nesto sa garancijom?
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000