jeb...eš bor ,ako izpod njega nije neka Tex knjižurina by Libellus.
u zadnje vrijeme nasmijavas me do boli nemoj shvatiti zlonamjerno, nista lose ne mislim... ali cemu ove 3 tockice, koje si to slovo preskocio u glagolu jebati?
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
jeb...eš bor ,ako izpod njega nije neka Tex knjižurina by Libellus.
u zadnje vrijeme nasmijavas me do boli nemoj shvatiti zlonamjerno, nista lose ne mislim... ali cemu ove 3 tockice, koje si to slovo preskocio u glagolu jebati?
jebADEs bor - rec nastala od imenice jebada.
Teller, pusti ti Curunira, ko mu kriv, pa nije kreativan kao ti, nego se strogo drzi pravopisa.
Covjek moze duuugo pa stavi tockice da naglasi, tko je vama zavidnima kriv sto kod vas sve brzo svrsi... Svrsi dolazi od rijeci svrsetak, da nebi netko nesto krivo pomislio...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Imam Tex biblioteku do 26, a imam i ZS brojeve 635, 636, 637, koji su u orginalu 181 UNA STELLA PER TEX, 182 CANYON DIABLO, ali su nekako "sami" između Libellusovih izdanja Texa, pa bih pitao Libellus, jel nebi mogli da i to priču izdaju pod Tex biblioteku? I još dvije koje je dnevnik izdao pod ZS 818, 819, 825, 826, koji če biti isto tako "sami" među Libellusovim izdanjima; Imam sve te brojeve u ZS ali bi više volio u HC.
Ja mislim da hoce, ali kad dođe vrijeme za to. Znaci, prvo ovi neobjavljeni na tim prostorima, a kasnije... ko zna. Ja se nadam nekim best of pricama, ali pogotovo onima kojima fale najvise stranica (poput Meskalerosa).
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Dado je rekao da imaju u planu tako neshto ( neki the best of kao i priche koje je Dnevnik ''skratio'') ali tek kad zavrshe sa ovom edicijom neobjavljenih... chekacemo...